Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/982 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök Betti ! Ez nagyon jo hír ! Minden rendben lesz!

Igy van ahogy Ági mondja hogy jöhet is meg ra is húzhat.. nem mi döntjük el. Barátnőmnel most mult 10 napja a kiírt időpont ... jele sincs hogy kijönne . Hetfőn indítják neki . Nalam császár volt kétszer de 39. Heten indultak a fajasok maguktól . Szoval nalam kiírt előtt. Most 38. Betöltöttre leszek programozva azt mondta a doki . Most vagyok a 26. Héten 😀

Kellemes hetveget mindenkinek

2017. máj. 26. 09:02
 732/982 anonim ***** válasza:
Sziasztok ma sem erosodott se nem halványodott hetfon doki!:(
2017. máj. 26. 09:56
 733/982 anonim ***** válasza:
100%

Igen eut tudom, és àt is éltem :) a kisfiam is 42 hétre bújt ki :)

Betti

2017. máj. 27. 07:40
 734/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia kérdező, egy kis időre eltuntem, de jól értelmeztem sikerült a baba? Zsu voltam. Sajnos nekünk még mindig semmi.
2017. máj. 31. 21:18
 735/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Hát mehenkivuli terhességem volt/ van, nemtudom honnan tudja a doki de azt mondta "régebbi" nemtudom hogy hogyan , most az utána maradt folyadékot látta csak. De mivel semmi panaszom és hőemelkedésem sincs így azt mondta h kovetkezo menzesz utan pé környékén menjek hozzá h megnezzuk van e peteérésem.

Anti D ről lemaradtam mert a magyar eü olyan szuper h nemtudjak hol a leletem ( nogyogyaszaton kerestek es szülészeten volt)

Igy keson tudtam meg h A- a vércsoportom. De nem termeltem ellenanyagot hál Istennek , vagy mert az embrio nem kezdett el kifejlodni vagy mert párom is lehet, hogy negatív.:)

L

2017. jún. 1. 07:25
 736/982 A kérdező kommentje:

Zsu : igen sikerult ! Szorítok neked is!

"L" nagyon sajnálom ! Konnyu mondani de meg kell nyugodnod... megpróbálni valahogyan elterelni a figyelmed! Nalunk is mihelyt nyugalom volt es szinte mar nem is törődtem a dologgal na akkor jott össze ! 😺

2017. jún. 1. 13:04
 737/982 anonim ***** válasza:
Koszonom! Most kicsit leállunk vitamint szedjuk es ennyi nem is figyelem magam kicsit sodrodunk csak az árral. Meg ugy is a méhekkel kell most torodni!:) agusztusig semmi para elfoglalom magam!!:)
2017. jún. 1. 13:12
 738/982 anonim ***** válasza:
100%

L, nagyon sajnálom!

Tudom, hogy béna vigasz,de ha méhenkívüli volt, jó, hogy felszivódott, nem kellett műtét, megmaradt a petevezetőd.

Nem is tudok mást írni. 😟

Ági

2017. jún. 1. 13:29
 739/982 anonim ***** válasza:
100%

Hat a mehem mogott van/ volt szval petevezetőt nem érintett az orvos szerint. Ezert nem tudta egyszeruen megmondani h ciszta vagy méhenkívüli baba. De mivel mi cs panaszom igen szerencses vagyok, h eddig legalabb a muteteket megúsztam!! Azt soha nem akarok ha nem muszáj!:((

Most még 4 nap max és elvileg megjon. Mar erzem a hasam, tehát várom, h uj és tiszta lappal tudjunk indítani. Addig vitamin!:)

2017. jún. 1. 13:34
 740/982 anonim ***** válasza:
100%

Tök érdekes de ma pont júni 6. Van :) ki nem vàrja Június 6 körül??? :)

Hihetetlen, hogy màr egy éve.. :)

Betti

2017. jún. 6. 20:08
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!