Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
 721/982 anonim ***** válasza:
100%

p3as ra semmit sem kaptam azt mondta majd 3 honap mulva kontroll mert szte az a baj h amikor verzes miatt mentek akkor vette le a mintát az orvos.

Amugy kitisztultam nem szukseges müteti befejezés 3 honapig closti nélkül de probalkozhatunk. Tuszoket nem látott de korai is lenne 16-18cnapokon szokott lenni és 11.napon vagyok. Teljesen tiszta a mehem es a petefeszkek is rendben. A méh vissza is húzodott már. Ciszta is eltunt. Ilyen tisztának sose látott még senki már 16 éves korom.óta. szerinte ha fajdalmas is lelkileg de testileg ugymond jót tett ez a vetélés ,mer kitisztultam! Holnap megyek vércsoport vizsgálatra meg hcgre.

Azt mondta a baj elé megyunk mert nemtudjuk a vercsoportom , azt mondta ha olyan akkor szuri + progi pozi teszttől. Kb ennyi.😊😊

2017. máj. 17. 13:26
 722/982 anonim ***** válasza:
100%

Agi vagyok

L, én is így éreztem a vetélés után. Igaz, nekem műtét is volt, de jót tett, mert kitisztult a méhem. Előtte másfél évig nem sikerült, utána azonnal, amint lehetett.

Irogass majd néha, mi újság veled.

Drukkolok nagyon!

2017. máj. 17. 21:23
 723/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok , hogy vagytok?

Koszi Ági vegul sikerult helyrejönnünk.. 17én rendben voltam ugye. Akkor az orvos csinalt hcg tesztet, ami negativ lett nekemis az volt elotte való nap. Én valamilyen oknal fogva ugy gondoltam h na ma tesztelek.. es pozitiv. Ezt h lehet??? Pedig kiurultem a hcgm rohamosan csokkent. A nyalkahartyam 13.cnapon vékonyka volt. Peteeres nyomat nem lattuk.

Félek h mégus bent maradt vmi, de doki szerint, akkor lázas lennék,vagy véreznék panaszaim lennének. De semmi panaszom nincs, a méhem is teljesen visszahúzódott.

Lh teszt nem mutatott peteérést (10.cnaptol kezdtem) 6 cnap ota 1-2 naponta egyutt voltunk. Ma vagyok a 20.ciklusnapon.

A doki se újabb babara nem voksol de szerinte elozobol sem lehetne. Szval hetfoig tesztelgetes aztan megnez es szedjem a progit hatha ujabb baba.

Szerintetek?

Mindig aggodjunk vmin nehogy nyugis legyen az élet !!:)

L voltam

Lilla

2017. máj. 24. 23:29
 724/982 anonim ***** válasza:
Ja es a vercsoportom azota se derult ki.. nincs eredmeny mar egy hete. Penteken megyek ujra hátha.. most ha ő új baba es negativ vagyok elveszíthetjuk nagyon simán !
2017. máj. 24. 23:30
 725/982 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig a hcg emelkedés nem nagyon lehet más, csak terhesség. Már ha egyértelmű a pozitív teszt.

Ha bent maradt volna valami, akkor nem lett volna sosem negatív teszted, ezt én kizárnám.

Drukkolok!

Ági

2017. máj. 25. 17:20
 726/982 anonim ***** válasza:

Hát mára nem erosodott. De ugye ovutesztelek 10. Ciklusnap óta! Egyszer se volt pozi. Tegnap is tok homezo volt. Erre ma meglepett a 21.ciklsunapon extra pozitiv

Lehet h lhra reagalt a teszt?

2017. máj. 25. 17:25
 727/982 A kérdező kommentje:
Szia! Hcg teszt nem reagál LH ra!!!Szoritok!!
2017. máj. 25. 21:58
 728/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Naa, voltam a dokinàl és befordult szerencsére :) 3090g ra saccolta 37+5 nél :) minden okés.. Màr a végső hajràban vagyunk, fel sem fogom :)

Ti hogy vagytok???

Betti

2017. máj. 25. 22:04
 729/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok . Azta Betti ez nagyon jó hír!! Csodálatos!:)

sokat olvasgattam ma es tobb helyen irjak h hcg teszt reagálHAT LH-hormonra. Igen egyertelmu pozitiv. Amikor megszarad a teszt ki is jon mindegyik teszten kb 1-2 perc alatt.

Nem szeretnek koppani szval keresek mas okokat mint ujabb baba. Legalabb maximum kellemeset csalodok.. :)

Koszi a drukkot.

Lilla

2017. máj. 25. 22:30
 730/982 anonim ***** válasza:
100%

Betti, ez nagyon jó hír! Izgalmas időszak előtt állsz 😀

Dani már egy hetes volt ebben a terhességi korban...

Könnyű szülést kívánok, mostmár tényleg jöhet bármikor, de akár még egy hónap is lehet hátra.

Lilla, majd írj, ha újra tesztelsz vagy orvoshoz mész. Szerinte inkább fordítva van a tesztekkel, az lh teszt lesz pozitív terhesség esetén is (josteszt).

Ági

2017. máj. 26. 08:48
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!