Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
 751/982 anonim ***** válasza:
Ja, Ági vagyok
2017. jún. 10. 13:11
 752/982 A kérdező kommentje:

Betti hú de izgalmas! Nagyon szoritok!

Biztosan ügyesek letzten mindketten !!majd irj amint tudsz ha van valami!

Ági akkor nektek is szorítok! Kívánom a legjobbakat nektek !! Majd irj itt vagy e-mailben mi volt ! Meglásd minden jol fog alakulni ! Nem jöhet más csakis jo !!

2017. jún. 10. 14:51
 753/982 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vigasztal mar az sem h nem vagyok egyedul. Tobb mint egy éve varunk es nagyon vágyunk rá.. de semmi :(
2017. jún. 10. 15:19
 754/982 A kérdező kommentje:

Àgi megvoltak a vizsgalatok? Irj!!

Betti gondolom nem a gyakorin lógsz... de irj legyszi mi van veled ha tudsz !! Szorítok!

2017. jún. 13. 15:47
 755/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Igen, voltunk a vizsgálaton. Negativ szerencsére, nem nőtt vissza semmi, nem jut vizelet a húgyhólyagból a vesék felé.😀

Gonosz volt a vizsgálat, egy katétert tettek fel, kontrasztanyaggal feltöltötték a húgyhólyagot, és röntgen felvételeket készítették közben.

Nagyon nehezen viselte szegénykém, vegig torka szakadtából üvöltött.😟 Ráadásul egy oktató kórházba járunk, és egy orvosjelölt próbálta először feltenni a katétert, kb harmadjára sem sikerült, mire a doki átvette, és kb 5 mp alatt kész volt.

Amúgy kedvesek és profik voltak, de én is teljesen leizzadtam és mindenem remegett, mire végeztünk, annyira sajnáltam szegényt.

Betti már lehet, hogy közben boldog anyuka lett 😀

2017. jún. 13. 16:33
 756/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Ma fekudtem be, este kapom a ballont reggel 6:30 kor inditanak.

Jelentkezem amint lesz valami :)

Betti

2017. jún. 13. 16:40
 757/982 A kérdező kommentje:
Betti a baratnőmet is ballonoztak itt Ausztriában ! Este feltették , éjjel ment pisilni , megrepedt a burok ... 1 óra múlva baba volt . Ráadásul első szulese volt ugy hogy ő áradozott a ballonrol ! Szorítok nagyon !!
2017. jún. 13. 17:20
 758/982 A kérdező kommentje:
Ági ! Elhiszem hogy aggodtal es sajnaltad de szerencsére túl vagytok rajta es minden rendben van ! Igy kellett legyen ! Latod minden jol alakul..:szopi is rendben van végűl ...minden pozitiv . 😀 . En a gyakorló nőverrel jártam igy mint ti a gyakornok dokival .. terheleses cukor vizsgálaton szurkalt minden fele csak a venat nem találta el ...olyan vagyok mint egy tűparna ... ráadásul kék zöld 😬 . Eredményt még nem tudok .
2017. jún. 13. 17:24
 759/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tegnap 11:25kor megszületett a legkissebb szerelmunk Dàvid 3190g és 52 cm.

Betti

2017. jún. 15. 16:13
 760/982 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Majd írd le, ha lesz időd, mi volt, hogy volt.

Boldog babázást!😀

Ági

2017. jún. 15. 17:47
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!