Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Betti hú de izgalmas! Nagyon szoritok!
Biztosan ügyesek letzten mindketten !!majd irj amint tudsz ha van valami!
Ági akkor nektek is szorítok! Kívánom a legjobbakat nektek !! Majd irj itt vagy e-mailben mi volt ! Meglásd minden jol fog alakulni ! Nem jöhet más csakis jo !!
Àgi megvoltak a vizsgalatok? Irj!!
Betti gondolom nem a gyakorin lógsz... de irj legyszi mi van veled ha tudsz !! Szorítok!
Ági vagyok
Igen, voltunk a vizsgálaton. Negativ szerencsére, nem nőtt vissza semmi, nem jut vizelet a húgyhólyagból a vesék felé.😀
Gonosz volt a vizsgálat, egy katétert tettek fel, kontrasztanyaggal feltöltötték a húgyhólyagot, és röntgen felvételeket készítették közben.
Nagyon nehezen viselte szegénykém, vegig torka szakadtából üvöltött.😟 Ráadásul egy oktató kórházba járunk, és egy orvosjelölt próbálta először feltenni a katétert, kb harmadjára sem sikerült, mire a doki átvette, és kb 5 mp alatt kész volt.
Amúgy kedvesek és profik voltak, de én is teljesen leizzadtam és mindenem remegett, mire végeztünk, annyira sajnáltam szegényt.
Betti már lehet, hogy közben boldog anyuka lett 😀
Sziasztok,
Ma fekudtem be, este kapom a ballont reggel 6:30 kor inditanak.
Jelentkezem amint lesz valami :)
Betti
Sziasztok! Tegnap 11:25kor megszületett a legkissebb szerelmunk Dàvid 3190g és 52 cm.
Betti
Gratulálok!
Majd írd le, ha lesz időd, mi volt, hogy volt.
Boldog babázást!😀
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!