Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
 741/982 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezen gondolkoztam valamelyik nap. Nagyon elszaladt ez az év! Azóta különösen felgyorsult, hogy megszületett Dani.

Minden jót mindenkinek 😀

2017. jún. 6. 20:46
 742/982 A kérdező kommentje:

Àgi ! Ugy vizesedik a labam... en is szeretném ha azt mondhatnám hogy felgyorsultak az események de nincs igy 😂😂

Sajnos ujra piszok lassan telik. Annyi jo van hogy kicsit itt hűvösebb lett . Két napja éjjel arra keltem hogy hanyom a gyomorsavat . Azt sem tudtam mire ébredtem hogy kohognom vagy büffentenem kell.. valami ilyesmi es mintha hanynek jott a sav. Holnap van a nagy cukor teszt . 7:30 ra kell menni . 3 óra es 3x vesznek majd vert . Oda megyek ahol szülni fogok. Majd akarok kicsit érdeklődni is hogy mi hogy van a császárral . Ausztriaban azert más tuti minden mint otthon . Mar ideges vagyok!

Betti te hogy állsz ?? Gondolom te sem vagy nyugodt 😬 . Most te vagy a következő ... szoba gondolom kész , táska bepakolva ... CTG mutat valamit ?

2017. jún. 7. 08:04
 743/982 anonim ***** válasza:

Sziaa :) igen, nagyjàból minden kész, a babànak minden.. Elvileg Szombat a nahy nap, izgulni még nem izgulok, majd ha nár fáj, akkor biztos félni fogok :) nekem nagyon gyorsan eltelt ez a 9 hónap... Eszméletlen gyorsan.. A savval nekem is volt gondom... De összevetve minden percét ismét szerettem.

Betti

2017. jún. 7. 08:59
 744/982 anonim ***** válasza:

A terhesség nekem is lassan telt, minden bajom volt. Siettettem volna az időt, de nem ment.

Most itt is hűvös van, már egy kicsit túlságosan is, pulcsis idő. De hétvégén újra 30 fok, ami itt elviselhetetlen 90% páratartalom mellett.

Betti, kicsit irigyellek.😀 Olyan izgalmas és csodálatos ez az időszak. Oké, félelmetes is, de semmihez nem fogható, amikor meglátod annak a kis embernek az arcát, akivel 9 hónapig egy testben voltatok.

Azért voltam szomorú a császár miatt, mert ez az első találkozás annyira más így.

Kérdező, kitartás! Nekem csak 2 órát kellett a terheléses cukor miatt ülni, de azt is alig bírtam, olyan rosszul voltam. Nyilvan azert, mert a diabétesznek nem tett jót az a rengeteg cukor.

2017. jún. 7. 11:45
 745/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok segitsegert jottem.. idontul vannak pozi tesztjeim. 5 tesztbol 3 idontul pozi. Egy mar idon belul is sejtheto volt de ra fél orára lett kb lathato. Nemtudom hova tenni ezt. 2 napja zajlik es megorulok. :((

Itt a teszt ami kepen is lathato pozi

[link]

2017. jún. 7. 19:39
 746/982 A kérdező kommentje:
Ez pozitiv ! Reméljük hogy most szerencséd lesz . Dokival beszéltél hogy ez most mi lehet ?
2017. jún. 9. 08:15
 747/982 anonim ***** válasza:
Ma már negativ vagy iszonyat halvany pozi...pedig tegnap 2 is pozi volt. De nem jott még meg ... annyira rossz már ez a vergődés!!:(
2017. jún. 9. 09:02
 748/982 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok. Ma vagyunk 40+0... a dokimmal azt besztuk meg, hogy ha hetfo estig nem indul meg, Kedden befekszem, kapok egy ballont, hogy taguljak, es szerdan megrepeszti a burkot... szeretnem ha magatol indulna, szoritsatok :) <3

Betti

2017. jún. 10. 08:10
 749/982 anonim ***** válasza:
100%

Szia Betti nagyon szpritok, hogy ne kelljen indítani. Kitartás.:)

Nekem ma pozi teszt ellenére megjott. A testemnek korai lehetett egy ujabb baba..:(

L

2017. jún. 10. 13:01
 750/982 anonim ***** válasza:
100%

Betti, izgulunk értetek, veled vagyunk!

Sok séta, egy kis szex, és hátha 😀

L, tudom, ez nem vigasztal mist téged, de ha visszanézed ennék a kérdésnek az elejét, latod, mennyi ilyen szenvedés, pozi tesztek, kétségek és mélypontok után jutottunk idáig mi is. Előbb-utóbb jön a baba!

Hétfőn nekünk újra gonosz vizsgálatra kell menni Danival. Megismétlik a reflux vizsgálatot, azaz katéter, abba kontrasztanyag és röntgennel megnézik, nem jut-e vissza vizelet a húgyhólyagból a vesék felé, és nem nőtt-e vissza az a valami, amit kioperáltak. Remélem, ezzel vége az invazív vizsgálatoknak,mert egyre nehezebben viseli szegény kicsi.

Egyébként jol vagyunk, kezdődik a fogzás, eszi az öklét, nyálaskodik. Így telik az idő, még csak most született 😀!

2017. jún. 10. 13:10
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!