Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
:)*
Ja es a vernyomasom fura
106/52
Pulsus 89
Normális ez??? Eleg magas a pulzus es alacsony a vernyomasom
Szia Betti ! Hanyadik héten is vagy már?
En most léptem a 23. hétbe. Velem nagyjából minden ok. Megint előjött az éjszakai sok pisi ... eddig ez ügyben nyugi volt ...
Ági örülök hogy veled és a picivel minden ok ! 😃
"L" nekem rendszeresen 80 a vérnyomásom . Nem is merek vezetni. A pulzus is alacsony..terhessegben előfordul ilyen ...nekem tart a második hónap óta . Hozzá migrén .
L, Ági vagyok
Az első terhességem alatt 60/40 volt a vérnyomásom. Mindig csodálkozott a védőnő, hogy nem árulok el.
Most meg 130/110, a végén 150/110.
Sziasztok,
Mist vagyunk a 34.hétben.. Kedden megyek a dokihoz, majd jelentkezem mit tudtunk meg :) màr nagyon izgatott vagyok... Az én vérnyomàsom is 100/60 környéke, néha 97/56 a pulzusom meg 92 körül van... Nem.mondta rá semmit.
Sziasztok!!
Dàvid baba ismét faros 35.hét... Totàl pànik vagyok... Valaki tapasztalat??? Egyébként minden rendben minden zàrt :) 2500g a kispasi :)
Betti
Betti, nekem vegyes tapasztalataim vannak.
Az első gyerekem, szintén fiú, a 37 héten fordult be, azt hittem, kirugja az oldalam. 😀 Sima szülés volt.
Most Dani is folyton forgolódott, aztán faros maradt. Persze, lehet, hogy visszafordult volna, de a császár megvolt 36 hetesen.
Még befordulhat!
L, ne idegeskedj! Mikor tudsz elmenni a dokidhoz?
Drukkolok
Írj majd, mi volt!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!