Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
 711/982 A kérdező kommentje:

En is szoritok!! Remeljuk minden rendben !

Én tegnap voltam a nagy ultrahangon.Minden rendben van .Még mindig kislany. Most mär merek rózsaszín dolgokat venni 😂

2017. máj. 3. 11:04
 712/982 anonim ***** válasza:
3mmes petezsák volt ami azt mondta kicsi!
2017. máj. 3. 12:56
 713/982 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezek szerint megmutatta végre magát a kisasszony 😄.

L, még nem add fel,a lényeg, hogy látott valamit. Gondolom, vissza kell hamarosan menned. Bsgyon drukkolok, hogy nőjön!

Ági

2017. máj. 4. 14:07
 714/982 anonim ***** válasza:
Ket het mulva :(
2017. máj. 4. 14:49
 715/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Ki hogy van?

Velem minden ok. Már vettem rózsaszín dolgokat is...

2017. máj. 10. 17:51
 716/982 anonim ***** válasza:

Agi vagyok

Minden rendben velünk, hatalmasat nőtt Dani, kinőtte most egyszerre az összes ruháját!😀

Másik jó hír, hogy át tudtunk állni a kizárólagos szopira, nincs utána cumisüvegben tej. Szinte alig evett már belőle, erőltetni kellett, sírt is emiatt néha.

Így már csak este és most hajnalban fejek, hogy azért legyen egy kis plusz tejtermelés.

Kedden megyünk méretkőzni, megírom majd, mekkora lett 😀

Többiek?

2017. máj. 11. 04:23
 717/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nàlunk azóta annyi vàltozàs, hogy beteg lettem ismét... Antibiotikumot szedek biztos ami biztos rendben legyek mire szülünk. Jövőhét Kedden megyek a dokihoz, előtte Hétfőn ctg-re. Remélem visszafordult a kislegény ... Egyenlőre ennyi, lassan a 37.hetet töltjük. Nálatok mi a helyzet?

Betti

2017. máj. 15. 19:01
 718/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

L vagyok, szerdán megyek orvoshoz végre boldog voltam és jól voltam ,de ma levelet kaptam h nem lett jó a rákszures eredmenye hnap megyek be megbeszélesre . Nagyon aggódunk. Szoritsatok

2017. máj. 15. 19:23
 719/982 A kérdező kommentje:

Szia Betti ! Sajnalom hogy ujra beteg lettél ! Lényeg hogy szülésre rendbe tegyenek !A szüléssel kapcsolatban nincs tapasztalatom . Mindig császár volt . Most is az lesz . Szorítok hogy be forduljon !

Velünk minden ok ! Rosszul alszom éjszakánként . A 7. Hónapba léptem.Nagyon lassan telik az idő ... alig varom mar hogy végre meglegyen . Nyugodtnak tűnik .jobban csak este mocorog a hercegnő. Bar lehet csak en érzem kevésbé a mellső fali plazenta miatt . De amúgy ha mozog érzem rendesen kívülről is .... sőt látom is ...tehát lehet tenyleg nyugis . Mindegy is csak egészséges legyen !

L szorítok !

Ági veled mi van ? Vannak nagy séták ? Azért most mar jo hogy jobb az idő ... lehet kint lenni. En kertészkedem is . Olyan kismamas kertet csinált a parom ahol nem kell hajolni ,minden magasan ladakban van 😬 .

2017. máj. 16. 11:24
 720/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok

L, ne aggódj, lehet, hogy csak valami fertőzés, gomba vagy hasonló. Engem már hívtak vissza emiatt. Kaptam gyógyszert, kúpot és annyi.

Kérdező, hogy telik az idő! Lassan tényleg itt a baba😃!

Igen, egyre többet jarkalunk Danival. Voltunk már kirándulni is, jövünk-megyünk. Jó az idő most itt is, nyáron is tervezünk sok tengerpartot 😀. Visszatért a csak szopira, nincs üvegből evés! Így sokkal egyszerűbb menni is bárhova, nem gond, hogyan fogom megmelegiteni a tejet, nem fog-e megromlani, stb. Nem is nagyon fejek,csak egyszer egy nap, hogy legyen egy kis extra termelés.

Ma voltunk védőnőnél, megduplazta a születési súlyát 3 hónapos korára 😀 Ügyes nagyfiú, sokat mosolyog, "beszel".

2017. máj. 16. 21:14
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!