Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Betti!!
Gratulalok nektek! Jo egészséget es sok örömet kívánok nektek a picivel!
Nagyon varom én is hogy majd le ird mi hogy történt , es hogy vagytok !
Sziasztok! Igertem, hogy leirom, hogy mi hogy tortent. Ugye azt tudjatok, hogy orvost kellett valtanunk, igy kerultunk a mkstani dokinkhoz, aki a Peterfy korhazban dolgozik. Ugy dontott, befektet a kiirt napon este kapok egy mehszajtagito ballont es masnap megrepeszti a burkot. kedden befekudtem, aznap ekuldott ctg-re amit kb 2 oran at neztek vegul, mert nem.tetszett neki valami, felmerult benne, bogy meg akklr megcsaszaroz, de maradt az inditas. Este 10 korul megkaptam a ballont es egy ora mulva vissza kellett mennem, hogy ràtöltsenek, mert ez folyadekkal van feltoltve. Mire vissza kellett mennem mar elegge gorcsoltem. Ez kb hajnal kettoig tartott, de nwm szulesi vajas volt, hanem egy nagyon eros egyfolytaban tarto menstruacios gorcshoz hasonlo. 2-5ig aludtam, utana kup, mosdo furdes. 7re megjott az orvosom es megrepesztette a burkot. A ballontól 1rol 3 ujjnyira tagultam. 9kor vizsgaltak legkozelebb, addigra ez sajna nem valtozott, gyengek voltak a fajasok. Ezert bekotottek az oxit. Ezutan nagyon eros fajasaim lettek, kozben meg ketszer emeltek az oxin. 11:25 kor gatmetszessel lett meg az en kissebbik szerelmem.
Betti
Betti, az a lényeg, hogy egészségesek vagytok mind a ketten. Jó is, hogy a doki nem mondta előre, mitől tart, legalább nem izgultál amiatt. Én is jó, hogy csak utólag tudtam meg, hogy baj volt.
Otthon vagytok már? Szoptatod a babát? Kezd már összeszokni a kis család? 😀
Jajj Csajok... segitsetek.. a nagy ciam szuletese utan em ereztem ilyet, es kezdek aggodni, h lehet ez mar nwm normalis... miota megszuletett a mano, egyfolytaban arra gondolok, h tobbet nem lehetek pocakos es nem elhetem at a szulest ujra... minden nap elsirom magam ezen... imadom a manot es annyira jo h ittvan, de hianyzik az a kulonleges pocakos erzes.. tapasztalt mar valamelyikotok ilyet?? Lehet csak a hormonok es h szep elmeny volt a szules, es elmulik?? Mar annyit sirtam ezen, apanak meg nem merem mondani, hogy miert sirok...
Betti
Persze, hogy a hormonok! Én a harmadik után éreztem ezt, szinte rákattantam a szülésre. Nagyon nagy élmény volt, fantasztikus érzés. Sajnáltam, hogy többet nem lesz ilyen. Aztán 14 év múlva ismét 😀
Szóval, egyrészt olyan nincs, hogy soha, másrészt ez majd elmúlik 😀 Az ember ilyenkor sokkal sírósabb.
Egyébként jol vagytok? Hogy bírod a kettő gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!