Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Ági vagyok
Jól vagyunk. Tegnap ismét voltunk nefrológián, minden rendben, csak fél év múlva kell mennünk újra. Az antibiotikumot is abba lehet hagyni! 🎉
Kezdődik végre a nyár, bár az idő itt nem igazán strandidő, 20 fok. 😀 Jönnek újra a rokonok, barátok, felpörög az élet.
Kérdező, szuper már ilyenkor látni a babát, olyan nagy már!
Betti, hogy telnek a napok?
Sziasztok!
Minden omes, egy kis napkozbeni hasfajas kivetelevel szuper, ejjel tudok pihenni is, panaszra nem lehet okunk :) hihetetlen h szerdan mar harom hetes lesz :) azert neha irjatok kivel mi ujsag :) kerdezo, neked meg ezerrel megy a drukk
Betti
Sziasztok
Gyonyoru volt a hőm a mai napig, ma 9 dpon leesett irtam is ki kerdest mert azt olvastan lehet beágyazódás miatt is. Ma megjottek a tesztek .. hat nem birtam ki 3 teszt is halvany pozi!!!! Most ha megint kémiai vagy veteles lesz akkkorrr nem tudom mit csinálok. Drukkoljatok. Sok van még mensiig!!:)
Itt a hom:)
L vagyis Lilla vagyok
L nagyon drukkolok!! Ha megint megis kémiai akkor tessék dokit váltani es olyat keresni aki a hormonokat teszi elobb rendbe ... tehát az okot keresi es kezeli! Ez lenne a leg fontosabb . Nekem is volt több kémiai .. mar majd meg őrültem ! Ági javasolta a cickafark es palastfu teát . Ittam 3 cikluson at es akkor történt meg a csoda mikor abba hagytam . En ugy gondolom nekem az segített ! De amikor sikerult akkor abban a honapban nem is törődtem a dologgal . Elkönyvelte m hogy közös baba nélkül is jo lesz , majd utazgatunk meg stb ...megtaláltam valahogy a belső békémet ez ügyben . 😀 !
Na de kívánom most neked hogy sikerüljön , baba legyen es maradjon is veled !!
Betti örülök hogy minden ok. A hasfajas talán normalis . Nagy munka az a kis testnek hogy hozza szokjon a változásokhoz es az emeszteshez . Akkor az meg amúgy is a jobbik eset ha nappal nyüglődik s nem éjjel . Majd el fog múlni ... ez is csak egy időszak .
Ági ez nagyon jo hír hogy minden rendben van ! Ilyenkor mindig megkönnyebbül az ember !
En jol vagyok . Most ujra kicsit lehűlt . Sokat esik az eső ... jobb is a keringesem gondolom mert nem is szedulok ugy . Azert voltak 35-36 fokok . Ereztem is a fejemben . Most igy jobb . Nem pakoltam még semmit össze . Tiszta nyugis vagyok . Jövő heten még haza autózunk (585 km) akkor megveszem ami még hiányzik. Gyógyszertári dolgokat...továbbra is a konyhát csináljuk . Aztan még van a lépcsőház , egy nagy folyosó , es a mi szobank . Kész kell lenni ... ezen kattogok..Hajtom a parom is hogy ne kenyelmeskedjen. Bar ő dolgozni is jar persze ...
De most talán a fészekrakó ösztön miatt is de panikolok hogy nem leszünk kész .van még 7 hét . Az nem sok . Elmegy hamar 😬
Nekem nem valt be a teázás , 4-5 honapig probalkoztam vele de csak osszekavarta a ciklusaim.:(
Itt vannak a tesztek delutanra most erosodott is picit. Mert a legelson csak szaradás után jött ki a masikon azonnal.
Koszi amugy.:) L
Ági vagyok
Lilla, a teszteket én is pozitívnak látom 😀🎉
Nagyon drukkolok!
Betti, az én fiam is ilyen, hogy ha nyűglődik, nappal csinálja. Amikor "pici" volt, a hasfájás miatt, vagy ki tudja, mi miatt, most meg a foga kínozza. Viszont éjjel alszik, mindig is jól aludt. Szerintem sokkal könnyebb nappal járkálni vele, mint éjjel.
Tényleg gyorsan telik az idő! Ma a boltban már a bébiételeket nézegettem, jövő héten már 5 hónapos lesz Dani!
Kérdező, kész lesztek! Csak ne erőltesd meg magad, hiába van fészekrakó ösztön benned!😀 Én is magyar gyógyszertári cuccokat írattam fel Daninak, még mindig van belőle, fürdető, popsikrém. 🙂 Nekem azok váltak be.
A hosszú útra nekem a doki kompressziós harisnyát javasolt, jól leszúrt, hogy anélkül akarok autóval utazni, mert trombózist fogok kapni. 32 hetesen mentünk karácsonyra 1400 km-t.
Azóta csinaltam megint .. es semmi nulla. Homezo. Még ki is fehéredett a tesztcsík.:( megint egy kémiai terhesség gondolom.. de reggel kiderul, ha - lesz, akkor biztos.
Delutan 2 ig erosodtek a tesztek aztan most tok negativ. Eleg keves az eselye h ebbol jó süljön majd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!