Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
 781/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Jól vagyunk. Tegnap ismét voltunk nefrológián, minden rendben, csak fél év múlva kell mennünk újra. Az antibiotikumot is abba lehet hagyni! 🎉

Kezdődik végre a nyár, bár az idő itt nem igazán strandidő, 20 fok. 😀 Jönnek újra a rokonok, barátok, felpörög az élet.

Kérdező, szuper már ilyenkor látni a babát, olyan nagy már!

Betti, hogy telnek a napok?

2017. jún. 30. 20:44
 782/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Minden omes, egy kis napkozbeni hasfajas kivetelevel szuper, ejjel tudok pihenni is, panaszra nem lehet okunk :) hihetetlen h szerdan mar harom hetes lesz :) azert neha irjatok kivel mi ujsag :) kerdezo, neked meg ezerrel megy a drukk

Betti

2017. júl. 2. 22:47
 783/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Gyonyoru volt a hőm a mai napig, ma 9 dpon leesett irtam is ki kerdest mert azt olvastan lehet beágyazódás miatt is. Ma megjottek a tesztek .. hat nem birtam ki 3 teszt is halvany pozi!!!! Most ha megint kémiai vagy veteles lesz akkkorrr nem tudom mit csinálok. Drukkoljatok. Sok van még mensiig!!:)

Itt a hom:)

[link]

L vagyis Lilla vagyok

2017. júl. 3. 12:56
 784/982 A kérdező kommentje:

L nagyon drukkolok!! Ha megint megis kémiai akkor tessék dokit váltani es olyat keresni aki a hormonokat teszi elobb rendbe ... tehát az okot keresi es kezeli! Ez lenne a leg fontosabb . Nekem is volt több kémiai .. mar majd meg őrültem ! Ági javasolta a cickafark es palastfu teát . Ittam 3 cikluson at es akkor történt meg a csoda mikor abba hagytam . En ugy gondolom nekem az segített ! De amikor sikerult akkor abban a honapban nem is törődtem a dologgal . Elkönyvelte m hogy közös baba nélkül is jo lesz , majd utazgatunk meg stb ...megtaláltam valahogy a belső békémet ez ügyben . 😀 !

Na de kívánom most neked hogy sikerüljön , baba legyen es maradjon is veled !!

Betti örülök hogy minden ok. A hasfajas talán normalis . Nagy munka az a kis testnek hogy hozza szokjon a változásokhoz es az emeszteshez . Akkor az meg amúgy is a jobbik eset ha nappal nyüglődik s nem éjjel . Majd el fog múlni ... ez is csak egy időszak .

Ági ez nagyon jo hír hogy minden rendben van ! Ilyenkor mindig megkönnyebbül az ember !

En jol vagyok . Most ujra kicsit lehűlt . Sokat esik az eső ... jobb is a keringesem gondolom mert nem is szedulok ugy . Azert voltak 35-36 fokok . Ereztem is a fejemben . Most igy jobb . Nem pakoltam még semmit össze . Tiszta nyugis vagyok . Jövő heten még haza autózunk (585 km) akkor megveszem ami még hiányzik. Gyógyszertári dolgokat...továbbra is a konyhát csináljuk . Aztan még van a lépcsőház , egy nagy folyosó , es a mi szobank . Kész kell lenni ... ezen kattogok..Hajtom a parom is hogy ne kenyelmeskedjen. Bar ő dolgozni is jar persze ...

De most talán a fészekrakó ösztön miatt is de panikolok hogy nem leszünk kész .van még 7 hét . Az nem sok . Elmegy hamar 😬

2017. júl. 3. 14:03
 785/982 anonim ***** válasza:

Nekem nem valt be a teázás , 4-5 honapig probalkoztam vele de csak osszekavarta a ciklusaim.:(

[link]

Itt vannak a tesztek delutanra most erosodott is picit. Mert a legelson csak szaradás után jött ki a masikon azonnal.

Koszi amugy.:) L

2017. júl. 3. 14:08
 786/982 A kérdező kommentje:
"L" látom hogy pozi ! Szorítok nagyon !!
2017. júl. 3. 14:17
 787/982 anonim ***** válasza:
Koszonom. Remelem h nemjon meg es hivhatom a dokim. H adjon 2 het mulvára időpontot!:)
2017. júl. 3. 14:28
 788/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Lilla, a teszteket én is pozitívnak látom 😀🎉

Nagyon drukkolok!

Betti, az én fiam is ilyen, hogy ha nyűglődik, nappal csinálja. Amikor "pici" volt, a hasfájás miatt, vagy ki tudja, mi miatt, most meg a foga kínozza. Viszont éjjel alszik, mindig is jól aludt. Szerintem sokkal könnyebb nappal járkálni vele, mint éjjel.

Tényleg gyorsan telik az idő! Ma a boltban már a bébiételeket nézegettem, jövő héten már 5 hónapos lesz Dani!

Kérdező, kész lesztek! Csak ne erőltesd meg magad, hiába van fészekrakó ösztön benned!😀 Én is magyar gyógyszertári cuccokat írattam fel Daninak, még mindig van belőle, fürdető, popsikrém. 🙂 Nekem azok váltak be.

A hosszú útra nekem a doki kompressziós harisnyát javasolt, jól leszúrt, hogy anélkül akarok autóval utazni, mert trombózist fogok kapni. 32 hetesen mentünk karácsonyra 1400 km-t.

2017. júl. 3. 15:14
 789/982 anonim ***** válasza:

Azóta csinaltam megint .. es semmi nulla. Homezo. Még ki is fehéredett a tesztcsík.:( megint egy kémiai terhesség gondolom.. de reggel kiderul, ha - lesz, akkor biztos.

Delutan 2 ig erosodtek a tesztek aztan most tok negativ. Eleg keves az eselye h ebbol jó süljön majd ki

2017. júl. 3. 18:09
 790/982 anonim ***** válasza:

[link]

Lilla

2017. júl. 5. 09:20
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!