Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
 831/982 A kérdező kommentje:
Na vegre Lilla ! Nagyon örülök! Vigyazz magatokra! Ne parazz mindenen mert Az nem tesz jot ! Ott van bent a baba ahol lennie kell ... megvan a szivhang . A méretekre most ne adj mert mind más es a fejlődés üteme mindegyiknel máshogy alakul . Erre nincs séma meg semmi ... majd hogy hány napos meg mikor születik uh szerint meg számolva meg a tököm tudja (Sorry 😬) azt majd úgyis lehet még 10x modositjak. Nekem is igy volt . A lenyeg Az h minden ok . Magatokra koncentrálj . Örülj . Ne keresd a hibát ! Minden rendben lesz !! Van ... ne aggódj semmin . Semmi remtortenetet a neten ne olvass . Tapasztalat ! Örülök neked őszintén
2017. aug. 2. 15:44
 832/982 anonim ***** válasza:
100%
A doki is mondta ha du megyek lehet h mar nagyobb lennem.hajszálhijan kisebb csak mint kéne..:)) most ugy ellazultam. Koszonom. 😍😍
2017. aug. 2. 15:58
 833/982 A kérdező kommentje:
Na csajszik ma voltam a dokinal . 35+0 . 2600 gramm kb a csajszi. A császár Aug 25-én lesz . Olyan hamar elment az idő es ez is hamar el fog jönni . Be vagyok tojva ... 😬 Amúgy minden rendben van . Jajj nagyon parazok. Eddig mindig másért most meg azert hogy Jajj csak minden rendben legyen 😬
2017. aug. 3. 10:17
 834/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Kicsit eltűntem, nagy volt a nyüzsi, itthon vagyunk, rokonok, Dani keresztelője, stb.

Lilla, ez szuper! Minden rendben lesz! A lényeg, hogy van szívhang.

Kérdező, már nagyon ketyeg a visszaszámláló.🙂 Mindjárt meglátod a kislányod.

Mi jól vagyunk, igaz, ez a meleg nagyon mellbe vágott itthon. Felszálltunk a gépre Belgiumban 15 fokban, leszálltunk 45ben 😀. Dani is nyűgösködött sokat.

Drukkolok mindenkinek.

2017. aug. 6. 22:44
 835/982 anonim ***** válasza:

Hú az szép kis idojaras változás Nektek😯🤐🤐🤐

Kérdező , visszaszámolsz mar?

Lányok , már nap 2-3x hányok. Ez igy nem sok???😐😐

2017. aug. 6. 23:21
 836/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Ma voltam a korhazban.

Látni a CTG - n fajasokat . A baba olyan melyen van beékelődve hogy a fejkorfogatot például mar meg sem lehetett mérni . Reméljük kihúzza aug . 25-ig . Doktornő mondta ha nem hat az sem baj mert mar érett es korának megfelelő .izgatott vagyok nagyon. Felek is kicsit ...

2017. aug. 9. 13:51
 837/982 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez izgi nagyon! Azért 25-e még jó messze van... Ha beindul, akkor szaladsz a kórházba, és akkor is császár? Megértem, hogy izgulsz, én is ettől féltem, hogy beindul, marad a farfekves, és akkor mi lesz. Nekem azt mondta a doki, hogy ha gyorsan megszületik, akkor nem is kellene császár, ha meg nem akar jönni mégsem, akkor lesz idő kivenni.

Érdekes, hogy már siet kifelé, azért lenne még bőven ideje a kiscsajnak 🙂

Az biztos, hogy érett már, Danin sem látszik, hogy 36 hetesen született, a súlya is rendben van.

Izgulok értetek, és szorítok nagyon! Írj, ha van fejlemény!

Lilla, ennyi hányás belefér sajnos. Kitartás, elmúlik! Most nem hiszed el, de pillanatoknak fog tűnni, és te is a szülés miatt izgulhatsz.

2017. aug. 9. 14:14
 838/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

Kérdező, lehet h nem huzzatok ki addig , de ne aggodj sztem rendben lesztek. Ha beindul akk is csaszaroznak?

Lilla

2017. aug. 9. 18:16
 839/982 anonim ***** válasza:
100%
Hú hát jó lenne már amiatt izgulni, nem azert h nem e hal el vagy nem beteg e stb
2017. aug. 9. 18:16
 840/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Ma voltam dokinal progiert es ha mar ott voltam megnézett minket , hála Istennek minden oké, igy azt mondta h 9hetesen ha még él akkor nagyok az eselyek h negmarad de ne bizzam el magam. Nem is fogom :) de orulok

[link]

2.09cm :)

2017. aug. 11. 17:04
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!