Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
 881/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nalunk minden a legnagyobb rendben . Kiscsajszi nagyon édes, elkezdett nevetgélni . 7 hetes lesz pénteken . Sokszor elalszik este már 8 elott es , alszik 9-10 óráig . Néha 1x , néha 2x Szopizik éjjel , de utana alszik is azonnal tovább . 5100 gramm volt mult heten , 6 hetesen . 55 cm . Kis husis . Olyan sonkái vannak hogy csak na 😂 . Érzékeny minden változásra . Hetvegen ha mindenki itthon mar nyugoskodik is . Vagy ha ki mozdulunk vele itthonról ... autóban cirkuszol ... a babakocsi sem tartozik a kedvencei közé. Van egy kis szajpenesze , azt kezeljük most . Kapott valami krémet ami narancsos ízű , ez kifejezetten tetszik neki .. cuppog hangosan 😂 .

Ági örülök nektek ... minden rendben lesz most mar biztosan ! Nehézségek után már jo dolgoknak kell jönniük 😀 .

Lilla milyen gyorsan telik az idő .. szinte most volt hogy a teszteken görcsoltel . A picin látom milyen gyors minden ... nehezen összejött ... vártuk ... most meg nől mint a gomba 😀

2017. okt. 11. 12:52
 882/982 anonim ***** válasza:
100%

kérdező szép nagy babó a lányod.:)

nem semmi, nemrég a császáron izgultál.:O

úrrriisten.. ha most így tellik az idő, mi lesz ha megszülök.:O gondolom repül az idő.:)

igen nemrég még azokon rágódtam.:)

Lilla

2017. okt. 11. 13:56
 883/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Igen, ha már megszülettek végre, akkor nagyon gyorsan telik az idő 😀

Dani alvása elromlott, de nagyon sajnos. Hónapokig átaludta az éjszakát, de mostanában legalább kétszer kel. Az éjjel pl fél 4től 5ig ébren volt, nem sírt, beszélgetett.🙂 Éhes nem lehet, már vacsira is rendes ételt eszik. Igaz, ha felébred, mindig szopcsizik.... Nem tudom, mi van, de remélem, elmúlik!

Nagyon édes egyébként, egyfolytában dumál, vigyorog. Most forgással közlekedik, még kúszni nem tud. Kinézi, hova szeretne eljutni, és odaforog, menet közben kanyarodni is tud, hason arrébb rakja a csípőjét. 😊

Betti, régen írtál. Mi újság veletek?

2017. okt. 11. 15:04
 884/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ki hogy van ?

Kerdes csajok !

Ki hasznal cumit es hogy ? Állandóan vagy csak elalvashoz ? Nekem egyik gyerkőcnek sem volt . Ki is köpték ... nem is erőltettem . Julia olyan hogy a cicin logna akar 1-1,5 órát is csak ugy jo kedvében ... ez eleg kellemetlen mert a cici ugye erzekeny dolog . Felek hogy a cumi tönkre tenne a cicizest . Működik a kettő együtt ? Nagyon rosszul alszik el este mert ugye akkor is a cicin logna , ha elveszem tőle mert be aludt es leteszem az ágyba akkor hamar felijed es nyafog míg nem kerül ujra ra ... vagy a másik megoldás hogy rácsukom az ajtot es hagyom nyafogni es akkor elalszik valamikor tenyleg melyen . Mit javasoltok hogy csinaljam ? Másik kérdés ti tudtok este a kicsi mellett tévézni ? Parom mar nyafog ez miatt mert csak a hálóban van tv es akkor este ki kell ülni míg el nem alszik es a filmek mar mind javában mennek mire be jövünk a szobaba es tévézni tudunk ... akkor az is ugy működik hogy a lányt ahol a baldachin vas van ott valami nem átlátszóval le kell takarnom hogy nyugodtan aludjon . Másik megoldás hogy a cicin lóg míg teveznenk akkor ugye ott alszik ( nem túl jo megoldás tudom )Ki hogy csinalja ezt ? Tudtok a pici mellett tévézni ? Olyan hülyének érzem magam mert a fiúkkal semmi gond nem volt de ez a kis csaj hat ez valami egesz más .... 😂

2017. okt. 23. 08:15
 885/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Huha kerdezo ebben en nemtudok segiteni :D hehe :) de remelem vki tud.

Mi megvagyunk. Kimelo eletmod mert 2000es a mehszajam es sokszor gorcsolok. Hnap megyek a 20hetes uh ra :)

Alig varom. Jo lenne mar ha latnank mi a neme

2017. okt. 23. 08:37
 886/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Cumi. Daninak van cumija, de alig használja. Viszont néha nagyon kell,pont, amikor te is mondod. Elalszik cicin, lerakom, megébred, akkor cumi a szájába, és alszik. Máskor nem is kell neki, kiköpi, max rágcsálja, játszik vele. Nem ront el semmit, egy jól ciciző babát nem lehet lebeszélni a ciciről. 😀

Tévé. Hosszú távon biztos, hogy nem lesz jó, hogy ott alszik a pici, ahol tévéztek. Két megoldás van, vagy a tévét, vagy a babát teszitek át másik szobába... Rövid távon nem gond a tévé. Én gyakran tévéztem szoptatás közben, amíg kicsi volt Dani. Mostmar nem lehet, mert akkor arra figyel, nem szopik.

Oldjátok ezt meg, mert baromi kellemetlen, hogy nem tudtok normális életet élni.

Lilla, vigyázz magadra!

2017. okt. 23. 10:29
 887/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Àgi köszönöm a választ ! Igyekszünk megoldani . Az uj rész sajna nincs meg kész ! A picivel együtt heten élünk a házban . 😬 . Mindenkinek van külön szobája , a picinek az lesz ahol most vagyunk es mi megyunk majd a másik részbe ami félig kész . Van egy kis vasalos szobám , ahol van bent egy vendég agy , valószínű az lesz akkor a mi nappalink ideiglenesen . Más nincs ... de ez igy ahogy most van nem jo sajnos .

Ági nálatok mi a helyzet ? Miket eszik mar Dani ? Hogy tetszenek neki az uj ízek ? Mikor kezdted a hozzataplalast ? Jo étvágyú ?

Betti ? Rég hallottam rólad ... nálatok hogy telnek a mindennapok a picivel ? Mekkorák is vagytok most ?

Lilla sok pihenés es nyugalom ! Mar a fele megvan 😀👌

2017. okt. 24. 11:43
 888/982 anonim ***** válasza:
Jaaa fele megvan de nemét meg ma sem láthattuk. Fene vigye el a popóját😁😁
2017. okt. 24. 12:49
 889/982 A kérdező kommentje:
Nalunk is a 28.heten látszott előszőr hogy kislány lesz ! Igaz a 12 hetes ultrahangon nyitva volt a laba ... a doki azt mondta akkor még mindkét nem egyforma ... En ugy lattam akkor már hogy az egy kislány dolog ami a laba között látszik 😬 . Utana mindig szégyenlős volt es takarta magát ... 28. Heten mondtak 50-60 % kislány , Aztan az is maradt 😀
2017. okt. 24. 13:25
 890/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok

Az nem semmi, Kérdező, szép nagy család vagytok! A miénk is ilyen szivárvány család, mi összesen Danival együtt nyolcan vagyunk, az igaz, nem minden gyerek él velünk. 😀 Azért az ünnepek, családi események elég olaszos hangulatban telnek. 😁

Dani öt hónaposan kezdett eszegetni. Eleinte nagyon tetszett neki, aztán kevésbé. Már mindent eszik, 8 és fél hónapos, múlt héten a savanyított tejterméket is bevezettem, nem igazan ízlett neki a joghurt, kefir. Főleg, mert hideg, es neki minden anyahőmérsékleten kell, még a reszelt alma keksszel is. 😀

Nem eszik sokat, de sokszor szopik még. Ez nem az étkezés után van már, csak úgy eszébe jut, bujik belém, hogy tejcsit szeretne. Elvalasztani nem akarom még, ugyhogy nem bánom. A lényeg, hogy mindennel kínálom, mindenből eszik is egy kisebb adagot.

Már napi 4 étkezésre kap rendes ételt, csak a reggeli és a lefekvés előtti étkezés a csak szopcsi. Reggeli gabonás pép almával pl, ebéd húsos zöldséges étel, uzsonna gyümölcs keksszel, vacsi ami az ebéd volt.

A súlya nagyon jó, 9 kg felett van már.

Mennyi idős is már a kislányod?

2017. okt. 24. 15:55
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!