Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Ági vagyok
Betti, ne aggódj, egy-két nap és lesz újra elég tej. Nagyon nehéz ez az elején, a növekedési ugrások egymást érik. Én fejtem is, mert üvegből is kapott tejet Dani, így jól láttam, mit jelentett ez mennyiségben. Volt olyan, hogy egyik nap 120 ml-t fejtem szoptatás után, a következő nap 40-60 ml-t, ennyivel többet szopott hirtelen. Azért ehhez kell idő, mire alkalmazkodik a tejtermelés.
Hányszor akartam feladni a szoptatást, nem is tudom. Dani nem volt hajlandó meginni a tápszert, így minden nehézségén kénytelen voltam anyatejjel túljutni. Volt, hogy sírtam, mert azt láttam, nem elég a tej, be volt keverve a tápszer, de Dani kiköpte.
Már 3szor eszik naponta mást is, persze utána mindig szopcsi van. 😊
Nagyon édes a kisfiad, és milyen ügyesen tartja a kis fejét!
Lilla, látod, szépen telik az idő. Nekem is mellső fali lepényem volt, és hiába a negyedik baba, nagyon sokára éreztem határozottan és egyértelműen a mozgását, kb 20 hetesen.
Nagyon izgulok, félek már, szerdán lesz a műtét. Szerencsére elég aznap bemenni, délután műtik. Tudom, hogy semmiség, meg hogy 15 perc az egész, de most mégis jobban izgulok, mint első alkalommal. Ez megint egy másik kórház, itt nem ismerem a protokollt. Azt mondták, addig vele lehetek, amíg a maszkot az arcára nem teszik, és amint ébredni kezd, mehetek be az örzőbe hozzá. Ez mostmar fontos,mert mindig anyát nézi, keresi, addig van jól el, amíg engem lát (meg persze apát).
Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!
Àgi szorítok nagyon ! Ird majd meg mi volt !
Mindenkinek puszi !
Majd irok tobbet kesobb ha idovel jobban állok !
Ági vagyok
Kérdező, nagyon édes és szép csajszi! Boldog szülinapot 🎉
Mi még a kórházban vagyunk, pedig úgy volt, hogy max 2 nap ... A műtét jól sikerült, bár komolyabb volt, mint hitték, mert nagyobb volt a benövés.
Viszont másnap este belázasodott, így nem mehettünk haza.
A tegnapi nap egy horror volt, mert senki nem tudott neki vénát szúrni. Egy egyszerű vérvétel sem ment, nemhogy az eltömődött kanül cseréje. Kb 4 órát szórakoztak vele, össze vissza szurkáltak szegényt.
Ma már jól van, nincs láz. Mondjuk visszaestünk egy pár hónapot, csak anya ölebén hajlandó lenni, és semmit nem eszik, csak szopcsi van, szerencsére van tej. Ha hazamegyünk úgy fogok járni, mint a kisboci, akit nem fejtek meg, annyi tejet csinált az állandó cicizéssel.😀
Azt nem tudom, mikor mehetünk haza. Megy az otthon is szokásos izmozás a dokim között. Az urulogus engedné holnap, a gyrekorvos csak hétfőn. Amit nem értek, mert gyógyszert csak szájon át kap, nem lázas, eszik, pisil, kakil rendesen.
sziasztok. Lilla vagyok, olvasni nincs időm most sajna. remélem mindenkivel minden oké.:)
Kérdező nagyon édes a kislányod.
Nálunk minden oké okt.3-án megyek dokihoz , kerekedik lassan a pocim is. 15 hetes vagyok.:)
Szia Kérdező!
Ti hogy vagytok???:)
Mi megvagyunk,17 hetes vagyok pár napja erzem a babát
Voltunk csütörtökön orvosnál,de szinte a popóján ült a baba es meg picit csont mogott van igy nemét nem láttuk. De jo nagy baba 3-4nappal nagyobb :)
Apuka is bejott sose volt még. Nagyon élvezte.:)
Lilla
Ági vagyok
Végül vasárnap jöhettünk haza a kórházból, két hete. Még akkor is vitáznom kellett egy kicsit, mert ott akartak tartani egy másnapi uh miatt. Sikerült rábeszélnem őket, hogy inkább visszajövünk.
Voltunk kontrollon is azóta. Minden oké, megszűnt a húgyuti fertőzés, jó lett az uh eredmény. Egy hónap múlva kontroll ismét. Ha fél év múlva is minden rendben, akkor már végképp minden rendben lesz. Szorítok...
Egyébként nagyon jól vagyunk, most indult be Dani mozgásfejlődése rendesen, lassan kúszik is. Kezd igazan veszélyessé válni. 🙂 Állandóan figyelni kell rá.
Lilla, ez szuper! Mit szeretnetek inkább, fiút vagy kislányt? Hátha legközelebb megmutatja magát.
Kérdező, ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!