Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Szia minden rendben lesz a muteten , fel a fejjel . Sajnalom szegeny fiad , h igy megkell szenvednie..:(
Már csak heti 1-2× hányok , inkabb migrén van jelen sajnos.. meg barhol bármikor bealszok.:) ma vagyok 12 hetes szerdan uh :)
Írj, ha voltál a dokinál! Drukkolok, de minden rendben lesz!
Nem vagyok annyira elkeseredett egyelőre a műtét miatt. Már magzati korban tudtuk, hogy a fiam nem 100%-ban egészséges. Ahhoz képest, ami lehetett volna, egész olcsón megúsztuk. A lényeg, hogy a veséi teljesen rendben vannak. A húgyuti rendszer könnyen és jó hatásfokkal gyógyítható.
Most is kb 15-20 perces lesz ez a beavatkozás, a húgycsövön keresztül, nincs külső vágás.
Remélem azért, nem lesz több műtét, de az sem kizárt sajnos.
Ági
Szia Ági! Az a jó h már hamar kezelik es mutik , figyelik hogy alakul ha kesobb tudnak csak róla kitudja , hogy is alakulna :) gondolok majd rátok, h minden rendben menjen
Hat remelem is h minden rendben, eléggé félek. Annyi rémálmom van h kozlik baj van meg epp vetelek olyat is h mutet kozben magamat nezem es latom h tepik szet a babámat.. szval aggódok.:( tudom tudom , nem szabad ennyire vannak nyugodt napok is bőven de egyszeruen teljesen nem tudunk nyugodtak maradni :)
Majd irok mi volt
LILLA
Lilla voltál orvosnál? Hírek ? Szorítottam!!
Ági nagyon szorítok hogy minden rendben legyen! Most megmutik, rendbe teszik a dolgokat es kesobb mar nem lesz ra gond ! Igy lesz meglátod !
Nalunk minden ok. Szopizunk es hizunk. Éjjel egyszer kel . Van sok tejem ... minden a legnagyobb rendben van. Alvást kell majd kicsit finomítani .. hozza segíteni hogy magatol menjen es ne csak cicin.
Ági vagyok
Lilla, remélem, minden rendben! Írj, mi volt az uh-n!
Kérdező, de jó, hogy jól vagytok! Nemrég gondolkoztam, hogy eltelt már ez az időszak, amikor ennyire szimbiózisban éltünk Danival. Imádtam ezt az időszakot, a folyamatos szopizásokat, az együtt alvásokat, mennyit aludt rajtam még éjjel is.
Persze, tudom, hogy nem lesz semmi baj, meg hogy ez egy pici kis beavatkozás, de akkor is olyan kis elesett volt utána a múltkor is. Túl leszünk rajta, és ezzel remélem, tényleg vége.
Sziasztok.
Sajnalom a kisfiad h így megszenvedi ezt.
Voltam szerdán uh-n.
2018.Marc 17 a nagy napunk , elvileg kislany. Minden rendben
1.1mm tarkóredő, orrcsont megvan minden mas meret szuper!! 1 nappal kisebb mindig de igy sem tette 18ra a szules datumat
Sziasztok! Dàvid 14-én volt 3 hónapos <3 egyenlőre sikerült csak anyatejesnek lennie, most van egy kis hullámvölgy, remélem.csak növekedési ugràs és túl leszünk rajta. Lilla, Àgi Kérdező??? Hogy vahytok?? Próbálok képet feltölteni, meglátjuk :)
Betti
Sziasztok.
Jaj nagyon édes a kisfiad, nagyon jó ez a kép!!!:) kis formás!
Koszonom en jól vagyok, elvagyok várom h ujra lassam a picikémet néha meghallgatjuk a szívhanghallgatóval őt. Az olyan jó :)
Rengeteget pisilek es varom vajon mikor fogom erezni őt. De valszeg sokara a mellsőfali lepénnyel.
Mai napig wmelygés , hányás egyre kevesebb, inkabb a hasam megy többször.
14+1hetes vagyok ma.:)
Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!