Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
 961/982 A kérdező kommentje:
Ági de jo nektek ! Én örülök ha 3-4 napra haza jutunk 😀. Irigyellek ...
2018. júl. 19. 11:40
 962/982 A kérdező kommentje:
Sziasztok lààànyok ! Hogy vagytok? Babàk ? Jövô heten Julia 1 éves lesz !! Ez is eljött ! Hihetetlen! Irjatok !!
2018. aug. 18. 17:13
 963/982 anonim ***** válasza:
61%

Sziaa.

Azta... h elment az az egy ev. Rémisztő.. repül az idő.:(

Szabi aug 2.-án lesz 6hós,kúszik, forog. Olyan nagy mar...:)

Lilla

2018. aug. 19. 14:36
 964/982 anonim ***** válasza:
81%

Sziasztok!

Nálunk sik minden volt, azért nem is jutottam ide, a nagy sulit kezdett, a picivel épp leszokóban a cicoről, a pocaklakó, 15 hetes és úgy tűnik a fiúk után jön egy kislány :) ki hogy van csajok?

Betti

2018. szept. 11. 17:00
 965/982 A kérdező kommentje:

Szia Betti ! Örülök hogy jol vagytok ! Mi is elhagytuk a cicit , egyik napról a másikra . Egyszeruen mindig össze vissza akart Julia szopizni , egyszer kellett neki , egyszerűen ezert kellemetlensegeim voltak .. abbahagytuk . Nem is kereste tobbet . Fura volt mert a cici azert segített azert ha fogzas volt vagy bármi gond . Most meg mindent máshogy kell megoldani . Mondjuk olyan mint az elején hogy sírni nem is halljuk . Most volt egy kis hányás , étvágytalanság . Majd meglátod Betti milyen cuki a a kislány . Nem is gondoltam . Lehet Emlekszel még ra hogy idegenkedtem , es kisfiút vártam végig ... hat meg zabáljuk minden nap . A fiu tesok is oda vannak érte . Mindenki . Olyan édes es mar beszél . Mondja lepke , labda , lámpa , papa , mama , állat hangokat ...

15 hetes vagy mar ... te jo ég . Nagyon hamar telik az idő . Nekunk el is megvolt az első szülinap . Julia nem jar még . Boldogan jön megy négykézláb . Nagyon gyorsan mozog . Vicces . Oldalazva megy a bútoroknal . Megáll néha kapaszkodas nélkül ...

Lilla ? Ági ? Hogy vagytok ?

2018. szept. 13. 07:38
 966/982 anonim ***** válasza:

Dani már 19 hónapos. Borzasztó hisztis most, mindent akar ( főleg azt, amit nem szabad) és azonnal. Ő még nem beszel, ez is frusztrálja nyilván, mert sok gondolat van a kis fejében, amit nem tud pontosan kifejezni. Néhány szót persze mond, de ez még nem beszéd.

Nálunk még van cici, de szeretném elhagyni, nekem nyűgös már a dolog. Ő sem szopik már persze normálisan, ez már csak komfortszopi. Minden nap elhatározom, hogy ma már alváshoz nem adom neki, de mindig megsajnálom végül 😊

Intézem neki a bölcsit, igaz, csak jövő ősszel megy majd, de sok a gyerek, időben kell jelentkezni.

Jól érezzük itthon magunkat. Dani sok gyerekkel találkozik, ami nagyon jó, nem unatkozunk. Azt nem tudom, mi lesz, ha bejön a rossz idő, és nem lehet kint bandázni az utcán 🤔Kicsit tartok a téltől, mindig is utaltam a bezártságot.

2018. szept. 13. 13:47
 967/982 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ki hogy van ?
2018. okt. 16. 11:25
 968/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálunk minden oké, a naggyal igyekszünk felvenni az iskolai ritmust, Dávid már 16hós, pocaklakó már 22 hetes :) kicsit pihenősre vettem a dolgot, mert lett egy lágyék és egy köldök sérvem is. Dáviddal kicsit megfáztunk, remélem ennyi marad és hamar kilábalunk belőle :)

Betti

2018. okt. 24. 11:46
 969/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Nálunk szeptember 12 én hirtelen elindult a mászás

Előtte 6nappal kezdett csak forogni kB.

3hete felall és 4 napja lépked bútorok mellett.

Nov 2.an lesz 8 honapos

8kg és 69 centi. :)

2018. okt. 24. 15:58
 970/982 anonim ***** válasza:
Jaj és Lilla voltam :=
2018. okt. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!