Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Minden rendben van.A rosszullétek elmúltak,a leadott 2kg-ból már egy visszajött.A pocak még nem igazán látszik,most vagyok a 10. héten.

Kedves Kérdező,gondolok majd rád szerdán!Ne aggódj,minden rendben lesz!

moniq

2016. aug. 29. 12:16
 362/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok.

Holnap megyek genetikai uh-ra. 12 hetes vagyok

Szerencsére nekem is elmúlt a rosszullét, ez volt mind közül a legnehezebb első három hónap.

Rajtam már látszik a terhesség, tegnap egy utcai fesztiválon valaki át is akarta adni a helyét :)

Moniq, nagyon örülök, hogy minden rendben!

Kérdező, gondolok rád szerdán! Veled vagyunk, szurkolunk.

Majd jekentkezz, mi volt.

2016. aug. 29. 14:27
 363/982 anonim ***** válasza:

Ma voltam uh-n, és minden a legnagyobb rendben a babával!

5 nappal nagyobb. Minden szerve ép, orrcsont látszik, tarkóredő 1,2 mm.

Cvs két hét múlva, a korom miatt.

Érzem, hogy minden rendben lesz.

2016. aug. 30. 22:47
 364/982 anonim ***** válasza:

Kérdező, veled vagyunk ma!

Ági

2016. aug. 31. 08:08
 365/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Hogy vagytok?

Már itthon lábadozom .Hetfôn lesz a varratszedes .Nem mindig egyszerû a dolog ...semmit nem csinalhatok..sem autóvezetés , se ülni ..emelni max 1 kg .egy ideg fáj még kegyetlenül a lábamban , de türelmes vagyok .tornaztatom a gerincem .Vannak előírt gyógytorna gyakorlatok .Azokat csinálom .Lassu lesz a gyógyulás .de bizakodom nagyon !

Veletek mi van ?

Puszi !

2016. szept. 8. 10:07
 366/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok.

Nagyon örülök, hogy sikeres volt a műtét, és már otthon vagy!

Anyosomnak volt ilyen mutetje, igaz, hogy lassan, de szépen felépült. Neki az emelési tilalom volt a legnehezebb. Minden több, mint egy kg! :)

Jól vagyok. Felkerestem egy itteni dokit, es belevetettük magunkat a belga rendszerbe. Ma voltam először vérvételen, és megoldottam :)

A cvs kedden lesz Mo-on. Egyre jobban félek. Nem tudnám elviselni, hogy a beavatkozás miatt (azaz miattam) haljon meg a baba. Már azon is gondolkodtam, hogy el sem megyek, viszont félek s rendellenessegektol, a 42 év már nem játék.

Nagyon szeretem és féltem őt!

Tudom, pozitív gondolkodás, meg nem lesz semmi baj, stb.

Drukkoljatok nekem!

Puszi, es mielőbbi gyógyulást neked!

2016. szept. 9. 12:33
 367/982 A kérdező kommentje:

Ági drukkolok ! Nem lesz semmi baj ! En 36 leszek , es en is el fogom végeztetni ! Ettől nem veszited el a babát , minden rendben lesz es utana felhőtlen lesz az érzés hogy minden rendben ! Még a nemét is biztosra fogod tudni ! Nekem volt ilyen mar es tudom hogy ideges voltam az eredmény ig ! Hol fogjak csinálni ? Nekem Szegeden volt ! Egy éjszakát kellett bent maradni ! Mikor mar bent voltam a korhazban nyugodt voltam mert ereztem hogy jo kezekben vagyok!

Igen az emelés része nehéz 😁...meg hajulni sem lehet .Hetfon varratszedés !

Még 5 het agy nyugalom ! Ki kell bírni valahogy .leges leg rosszabb h nem lehet autot vezetni 😁

2016. szept. 9. 14:16
 368/982 anonim ***** válasza:

Pesten lesz a Bajcsy kórházban.

Itt nem kell bent aludni, de reggel csinálják, es este engednek haza.

Igyekszem nem félni nagyon, mert a babát is paráztatom. Megbeszeltem vele, hogy ne féljen, minden rendben lesz.

A húgom mesélte, hogy a kisfia szabályosan menekülni próbált az amnio alatt.

A cvs-nél legalább nem szúrják át a magzatburkot.

Iszonyú nehéz lehet, hogy fekudnöd kell hetekig. Egyre jobban leszel majd, de mégis maradnod kell az ágyban. Igaz, hogy lassan, de csak eltelik ez a nehéz időszak!

2016. szept. 9. 15:35
 369/982 A kérdező kommentje:
Ági holnap drukkolok neked ! Gondolok rad ! Ha mar jol leszel es időd engedi jelentkezz ! Légy nyugodt minden rendben lesz !! Puszi !!!!!
2016. szept. 12. 08:48
 370/982 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lanyok! Nem tudom, hogy emlekeztek-e meg, Betti vagyok :) eltuntem egy kicsit, mert sajna bejott egy terd mutet, volt kis kiborulas a baba dolog miatt, most kicsit osszekaptam magam, es gondoltam bejelentkezem. Kedves kerdezo :) orulok, h sikeresen tul vagy muteten, szoritok a mielobbi gyogyulasert es a baboert is :)
2016. szept. 13. 09:38
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!