Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/982 anonim ***** válasza:
Agi,Moniq nektek meg nagyon boldog babavarast kivanok :)
2016. szept. 13. 09:43
 372/982 A kérdező kommentje:

Szia Betty ! Akkor mi kb egy cipőben járunk ! Miert kellett műteni ? Baleseted volt ?

En el vagyok ugy ahogy ! Hosszú lesz az út a teljes gyógyulásig ! Pozitiv vagyok mert a nagy fájdalmak mind elmúltak ! Fajt a lábam ,a derekam .Ma igazándiból semmi .A baba dologra megpróbálok nem ra gorcsolni , jön ha jön ! Igazándiból figyelgettem magam , ugye eddig se vedekeztunk ha jön jön de mar ra sem merek gondolni ! A menzim pontos 28 napos lett .En se egy ovu tesztet se semmit nem fogok tobbet csinálni .a menzi napját tudom , ha sikerül közép időben együtt lenni sikerül ...meglatjuk .Mindig figyelgettem a melk fájdalmat , igazándiból az utóbbi időben mindig más .volt hogy menzi elott két nappal fajt csak , most faj mar ovu óta ,volt hogy egy hettel elotte fajt ...a Hasszurka megvolt sokszor ...behülyítettem magam hogy biztosan beágyazodás ...neztem a naptárat .gyakran szinte biztos voltam benne hogy na most ...volt pozitiv tesztem aztan megjott megis .Na ezekkel a dolgokkal megpróbálok leállni .Ezek nem jöttek be ...ha akar akkor jön a babó .meglatjuk mi lesz .Tudom nem vagyok fiatal de majd ha sikerül lesz , ha nem lesz akkor is boldogok leszünk .Hetvegen lesz az esküvő .semmi felhajtás .csak mi es a gyerekek .ebedelni megyunk utana , meg moziba 😀 .

2016. szept. 13. 11:42
 373/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Kedves Kérdező és Betti,örülök,hogy sikeresen túl vagytok a műtéten.Minden rendben lesz,meglátjátok,hamar felépültök,aztán hamar összejön majd a baba is,szorítok Nektek nagyon!

Ági,örülök,hogy minden rendben,ne aggódj,a vizsgálatok biztos nem ártanak a picinek,csak a javára vannak. :)

Én most vagyok a 12.hétben,pénteken megyünk UH-ra,remélem minden ok lesz.Tök jól vagyok,semmi rosszullét,csak a fáradtság,ami nem akar múlni.De talán vége lesz lassan,tegnap már fél 10ig fent tudtam maradni,a szokásos fél9-9 helyett. :)

Vigyázzatok magatokra,majd az UH után jelentkezem!

moniq

2016. szept. 13. 13:41
 374/982 anonim ***** válasza:

Kedves Lányok! Ági vagyok

Jó, hogy újra bejelentkeztél, Betti! Meglátod, rendbe jönnek a dolgok.

Kérdező, nem vagy öreg! Én 42 vagyok, tudod, és mégsem érzem úgy. Kell idő a babának már ilyenkor, az igaz, de megéri kivárni. Nálunk is két év lesz az első probalkozos hónaptól addig,mire megszületik ez a baba. Közben vetélés, egy csomó tünet és jel, amik után jöttek a negatív tesztek, ismered ezt,milyen. Mégis minden orvosi beavatkozás nélkül összejött. Mi is úgy voltunk vele, hogy nagyon szeretnénk közös babát, de ha nem sikerül, akkor is boldogok vagyunk. Mibdkettonknek van saját gyereke.

Ma voltam a cvs-en. Kellemetlen volt, de nem fájt. A lényeg, hogy a hasam nem gorcsol, nincs vérzés. Ma és holnap fekszem, mert kicsit még mindig félek.

Moniq, mindenképpen írd meg az uh eredményét.

Puszi nektek

2016. szept. 13. 14:22
 375/982 anonim ***** válasza:
Igazabol tobbszor volt olyan, hogy legugoldtam es elakadt a terdem, mintha egy iseg becsipodott volna. De mindig sikerult kimozditani egy fel ora alatt. Aztan legutobb ugy maradt... Uh sebeszet->Janos korhaz es kiderult, h letort egy proc a meniscus-bol. Masnap meg is mutottek. A mensim az elmult par honapban 29-rol szep lassan 46 napra csuszott... Ezert borultam ki... Aztan most, h a labammal voltam ,,elfoglalva" visszament 36 napra, uh adok meg idot h vissza alljon a normal ciklusom mert lehet, hogy csak tulsagosan ragorcsoltem a babora. Igazabol en meg csak 23 vagyok, uh ido lenne ra, de a ferjem mar 39, es szeretnenk meg egy gyereket es egy kistesot a fiunknak :) 5 honapja probalkozunk, uh meg nem keseredtem el, csak ez, hogy folyton kesett, es remenykedtem megviselt. Majd az is h 46 nap lett, ahol mar eleg valoszinu h nincs petesejt... Remelem hamarosan csatlakozunk kedves kerdezo a csajokhoz es meselhetjuk a vizsgalatok eredmenyeit :)
2016. szept. 13. 15:52
 376/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Tegnap voltam a nőgyógyàsznàl, és mondtam neki, hogy eléggé elcsúszott a mensim, és màr 46 napos is volt, azt mondta a mensim 1-2napjàn menjek hormonvizsgàlatra beutalóért. Hogy megy ez?? Valaki tapasztalat??? Köszi előre is, Betti
2016. szept. 26. 12:37
 377/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Hormonvizsgálat esetén a ciklus 2. és 5. napja között van egy vérvétel, majd a 20. és 22. nap között még egy. De akkor már egy cukorterhelést is érdemes lenne csináltatni. "Sz"
2016. szept. 27. 21:41
 378/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia, köszi a vàlaszt. Ezt a vérvételt is sztk-ban veszik le, vagy kórházban?? Köszi, Betti
2016. szept. 28. 14:40
 379/982 anonim ***** válasza:
100%
Beutalóval ugyanott vették le nekem, ahol a sima vérvételt is csinálják.
2016. szept. 28. 20:10
 380/982 anonim ***** válasza:
75%
Köszönöm! Betti
2016. szept. 30. 08:02
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!