Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok

Mzs, nagyon drukkolok! A 20 napon nem lehetett peteérés, a hőd mit mondott? Akkor még lehet nega a teszt!

Én 21 hétbe léptem, és nem valami jól viselem ezt a terhességet. Hiába, a 42 az csak 42 ...

Nagyon hamar elfaradok, akkor iszonyúan keményedik a hasam, és sajnos lefelé, a méhszáj, hüvely felé is érzem a nyomást. Tegnapelőtt szex után még egy kis barnázás is volt, szerencsére csak nagyon minimális.

Jövő héten megyek a dokihoz, remélem, rendben van a méhszáj. Addig pihenek.

Az előző terhességeimnél is vérezgetett a méhszáj, de nem nyílt ki idő előtt egyszer sem.

Azért aggódom, mert a vetélés után csak két ciklus maradt ki.

Persze, ha rosszabb lesz a helyzet, vagy újra tapasztalom a barnázást, inkább bemegyek a kórházba. Itt nincs ügyeleti rendszer, oda kell mennem, ahol szülni fogok.

Nagyon várom már, hogy március eleje legyen! Soha nem aggodtam ennyire, mint ezzel a babával.

2016. okt. 27. 15:53
 402/982 anonim ***** válasza:

Mzs! Nekem is volt ilyen, es vegul 46napra jott meg. Szerintem psziches volt az egesz kesik dolog... Annyir ra voltam kattanva a babara... Es amint letettem rola, es nem foglalkoztam vele, ossze is jott. Bar meg nagyon az elejen vagyok, nem merem elkiabalni. Szerintem egy kicselit kevesebbet stresszelj ezen, es rendben lesz minden. Hany eves vagy? Hanyadik varandossagod?

Betti

2016. okt. 27. 18:19
 403/982 anonim ***** válasza:
Szia ÁGI.Most tartok a 32.dik napon, szerinted a 20.dik napon mi lehetett? Menszinek korai es keves lenne.akkor voltam is ultrahangon es a doki nem latott semmit,csak azt mondta hogy 7mm es a mehnyalkahartyam,es egy kis folyadékot a mehembe.se tuszot se semmit nem lattott.clostit szedtem es azt hittem minden jo lesz.mostmar tényleg nem tudom mit gondoljak.a ciklusaim azok 25-28naposak.remelem veletek minden rendben lesz,sokat pihenj,es vigyazz magatokra.ha barna folyasod lesz menj szerintem orvoshoz nehogy baj legyen.szerinted mi történik velem?ha a huszadik napon menszi lett volna akkor ma mar a ciklus 12 dik napjan vagyok.ja még annyit hogy azert mentem orvoshoz mert nem tudtam mikor kezdjem el a következő clostit szedni.azt mondta hogy ne kezdjem el szedni mert ezt nem tudja mi volt.de hihetetlen hogy nem törtenik velem semmi.a teszt harom napja negativ volt.a hőm az 37 szerintem az jó.velemenyed?
2016. okt. 27. 18:34
 404/982 anonim ***** válasza:
Lemaradt mzs voltam
2016. okt. 27. 18:36
 405/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia betti mzs vagyok.harmdik gyerek lenne,a ferjemmel nincs közös Es ket eve probalkozunk.minden rendben van velünk.kivizsgaltak a ferjem is.meg ket eve Voltmar csak elvetéltem.egyebkent 36 evet toltöm decemberben.
2016. okt. 27. 18:47
 406/982 anonim ***** válasza:

Agi vagyok.

Tanácstalan vagyok az ügyedben. Sosem szedtem semmilyen hormonális dolgot, a babát is enélkül hoztuk össze.

Én pont azért nem akartam orvoshoz menni, pedig másfél évig nem jött a baba, csak egy vetélés volt, és 42 vagyok. Nem hiszek ezekben a kívülről bevitt dolgokban, sőt, az a meggyőződésem, hogy ártanak. Tudom, sokaknak segített itt mindenféle gyógyszer. Viszont azt is látom, hogy gyakran a dokik össze - vissza felírják, csak hogy csináljanak valamit, és ezzel végképp osszezavarjak a nagyon finoman hangolt hormonális rendszert.

Nyilván neked más a véleményed, és nem akarlak bántani. Ebben egyszerűen más véleményen vagyunk.

A leleteidre. 7mm nyh az kb középidős vastagság, viszont akkor tüszőt, vagy a petefeszekben folyadékot kellett volna látni az uh-n. Ha mensi lett volna a 20 napon, akkor az azért 7mm nyh -val nem lett volna extrém kevés.

Érésben lévő tüsző sem volt? Semmi? Arra gondolok, hátha jóval későbbi ovu mégis volt.

2016. okt. 27. 19:33
 407/982 anonim ***** válasza:
Szia ÁGI.mzs vagyok .nem latott semmit uhn,csak folyadékot.
2016. okt. 27. 19:58
 408/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tegnap este gorcsoltem, es elmult minden terhes tunet, mellfeszules, hanyinger es minden. Nagyon megijedtem ezert reggel elmentem egy orvoshoz, aki nagyon kedves volt. Minden rendben volt, volt mar szivhang, es 7 hetes 6napos :) csak azert irtam ezt le, h ne ijedjen meg senki, ha a tunetei hirtelen eltunnek, nem biztos, h veteles. Halalra idegesitettem magam, mert szinte mindenhol ezt olvastam.

Kaptam rola kepet is, hat amikor hallottam h dobog a kis szive, sirtam.

Jajj csajok... Annyira feltem, most olyan boldog vagyok, h rendben van :)

Betti

2016. okt. 28. 21:03
 409/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok

Szuper, Betti, ez nagyon jó hír!

A tünetek jönnek, mennek, ezen ne idegeskedj, minden rendben lesz!

Én is konnyeztem, amikor először megláttam a dobogó szívét a babának.

2016. okt. 28. 23:06
 410/982 anonim ***** válasza:

Persze, tudom, hogy jönnek mennek. De megijedtem, hogy egyszerre teljesen minden tunet elmult. A fiammal aprankent csokkentek es kb a 16 heten szuntrk meg a tunetek. Azert az emelyges visszajott tegnap du-ra ;)

Betti

2016. okt. 29. 07:53
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!