Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/982 A kérdező kommentje:

Örülök hogy latjatok 👍 .akkor nem halucinalok ! Éjjel sehogy sem volt jo aludni 😏 .görcsölt is a hasam alja .Magneziumot kellett bevegyek .remelem ez a baba mar ott marad ahova való ! Félek azert nagyon !

Szoritsatok ! En is szorítok mindenkinek 🤗

2016. nov. 3. 07:55
 432/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok

Igen, látom a csíkot!

A tea segít, hogy ott maradjon a baba. Én nagyon bíztam benne, hogy így van. Lehet, hogy placebo hatás sokak szerint, de a lényeg, hogy nekem bevált.

Minden nappal több az esély, hogy most rendben lesz minden!

Ma megyek a dokihoz. Nagyon szedultem reggel is, sajnos. Remélem, a babával minden rendben! A mozgását érzem, az igaz. Majd irok, mi volt!

2016. nov. 3. 08:52
 433/982 A kérdező kommentje:
Hat én ezt mär nem értem mert most meg negatív a teszt .ilyedtemben kettőt csinaltam es mindkettő .Hat nagyon el keseredtem .Biztosan meg is fog jönni 😏
2016. nov. 3. 09:34
 434/982 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ez 😔
2016. nov. 3. 10:02
 435/982 anonim ***** válasza:
.
2016. nov. 3. 11:12
 436/982 anonim ***** válasza:
100%

Annyira kevés lehet még a hcg, hogy a vizelet töménysége nagyon befolyásolja az eredményt.

Szerintem vasárnapig ne tesztelj többet, mert meg fogsz bolondulni a csíkok keresésében.

Ági

2016. nov. 3. 11:56
 437/982 A kérdező kommentje:
Ok Àgi ...hallgatok rád .bal petefeszkem görcsölt éjjel .Azota magneziumot szedek...meglatjuk mi lesz.
2016. nov. 3. 12:06
 438/982 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo!

Reggeli elsobol ismetelj. Vagy legalabb 5-6 orat ne pisilj es igyal keveset. Nekem is ugy latszott.

Betti

2016. nov. 3. 13:43
 439/982 A kérdező kommentje:
Nagyon görcsölök ...ez már a harmadik nap hogy igy fáj, feszül az alhasam.bal felem is Szurkal , gyomorégés , enyhe szédülés ... Olyan mintha másnapos lennék .mikor igy faj a hasam mint most harom napja akkor mindig szinte 1 órán belül megjön .Ezert nem értem .Majd reggel csinalok egy érzékeny tesztet Ha menjen meg .nagyon bizonytalan vagyok igy hogy pozi teszt után negatív lett .nem tudom mi van velem 😔
2016. nov. 4. 16:14
 440/982 anonim ***** válasza:
100%

Na Kerdezo, csinaltal masik tesztet?

Izgulok erted :(

Betti

2016. nov. 5. 08:53
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!