Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Sziasztok lányok!
Szeretnék én is becsatlakozni! :)
Az én történetem röviden: Tavaly óta próbálkozunk a férjemmel, voltak hónapok amikor úgy éreztem biztosan összejött, aztán jött a csalódás :( Ez az év kínkeserves volt, mert nagyon sok minden összejött, lelkileg kikészültem, sehogy sem akar jönni a baba. Eljutottam addig a pontig, hogy le kell állni, mert tönkretesz a hiábavaló próbálkozás. Pszichológushoz járok, ő segít nekem feldolgozni a kudarcot. Homeopátiás kapszulákat szedek, azt mondta, hogy ezekkel lenyugszom és hamarabb teherbe fogok esni, mint gondolnám! Szóval itt tartunk most, startolunk megint!
Nóri
Ági vagyok.
Minden oké, csütörtökön megyek a szulesznoi konzultációra, meg a dokimhoz. Biztosan ránéz a babára uh-val. Majd megírom,mi volt.
Most nyugodt vagyok nagyon, erősen és naponta sokszor mozog a kisfiam, így tudom, jól van.
Voltam terheléses vércukor vizsgálaton is, a doki fogja megmondani az eredményt.
Veled kapcsolatban nem merek semmit mondani, mert nem akarok reményt ébreszteni benned. Mostani terhessegem alatt már a nemvárt előtt voltak tuneteim, rosszullét, szagérzékenység, hidegrázás. Igaz, a baba is hamarabb fogant egy héttel. Viszont halvány pozi tesztem csak a nemvárt előtt 2 nappal volt.
Próbáld megállni, hogy nem tesztelsz még néhány napot! :))
Tudod, mennyire szoritok neked!
Köszönöm Àgi ! Megprobalom magam még lefoglalni ebben a Par napban .egyatalan nem szoktam hanyni .azota sincs semmi bajom .Ejjel felebredtem 3 órakkor .nem is tudtam egykönnyen vissza aludni...akkor ereztem hogy emelygek kicsit .De elmúlt .en magam sem remenykedek .Teszt van ...péntek , szombatig ki kell bírni ...ha esetleg megint pozi lesz es megjön megis akkor kerek beutalót a házi orvostól a Linzi klinikára vagy valami jo helyre mert ez igy nem jo .Van az az érzésem hogy megint az lesz mint volt .Oktoberben voltunk otthon , irtam ugye hogy nem várt elott négy nappal bucsui kaja ...hányás ...nem várt napján pozi teszt .Az nap mikor megjott mar a másik teszt is mutatta ...es most ugye utolsó honapban megint pozi ..most ki tudja , de a jelek gyanúsak .nem tudom na .Vicces mert ciszta nincs , gyógyszert egyáltalán nem szedek már, ennek oka kell legyen ...pajzsmirigy ok.A többi hormont most legutóbb nem vizsgálta mert ugye az előző vizsgalatnal minden rendben volt .Menzi után par nappal nézték a hcg -t , ugye akkor volt egy ...gondolom az mar normalis hogy ilyen korai vetelesnel csak 1 par nap alatt .Gondolom még mindig hogy volt az picit több is ! Az hogy a teszt minden honapban pozi aztan vérzés jön nem lehet normalis ...oka kell legyen .de most varok ! Mást nem tehetek .Iszom a teát ős . 😀.
Az nagyon jo es megnyugtató ha mozog a babád ! Egyenesben vagy 😀👍
Nem lesz mar semmi baj ..vettél mar dolgokat ? Vagy megvan az előző időkből mindened?Gondolom lassan megkezdődik a dolgok beszerzése 😀 .nagyon irigyellek! Nemsokára kezedben lesz a finom illatú , puha kisbaba 😁 .Jok ezek az ultrahangon mikor mar ilyen nagy a babacska mert mar tenyleg lát az ember szinte mindent es igy ezek felejthetetlen pillanatok egy anyukának a babavaras idején ..❤ .Parod izgatott már ?
Nincsen meg semmi babás cuccom már, a legkisebb gyerekem is 13 éves. Nem terveztem több gyereket, de az élet másképpen alakult, válás, új házasság, és most így kicsit későn a közös gyerek.
Persze, már várjuk nagyon a picit, jó, hogy a kórházba, a szülésznőhöz is megyek, itt más a rendszer, mint otthon. Vettem neki már ezt-azt, ruhàcskákat. Babakocsit is kaptam itteni magyaroktól nagyon jo árban, meg lesz kiságya, kád, meg ami kell az itteni baratoktol.
A férjem is egyre jobban érzi, hogy itt tényleg gyerek lesz, nemcsak egy terv, ami évekig volt. Már érződik kívülről is a mozgása, így számára is valóságosabb. Az uh-kra is szokott jönni.
Nagyon drukkolok neked. Mindenképpen írj, ha tesztelsz!
Sziasztok! Ma voltunk a genetikai ultrahangon, minden rendben volt, a doki azt mondta a kisfiam,,Kisfiú'' kerdesere, hogy hat, en latok valamit ami a kisfiuknak van ;) uh ugy latszik ismet fiunk lesz, bar en nagyon lanyt gondoltam, de orulok, hogy egeszseges az, hogy fiu vahy lany nem fontos :)
Betti
Sziasztok. En regen irtam. Nemtudom mar hanyas vagyok en "L" vagyok! :)
Dec 3-4 re nem varom. Kètesèlyes mert sokszor egy napot kesik!:)
Drukkolok kèrdező. Látom Te 2.re nem várod!! :)
Betti, szuper, hogy minden rendben van veled és a babával! A kisfiad örül az öcsinek?
A legfontosabb az, hogy egészséges a kicsi.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!