Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!

Szeretnék én is becsatlakozni! :)

Az én történetem röviden: Tavaly óta próbálkozunk a férjemmel, voltak hónapok amikor úgy éreztem biztosan összejött, aztán jött a csalódás :( Ez az év kínkeserves volt, mert nagyon sok minden összejött, lelkileg kikészültem, sehogy sem akar jönni a baba. Eljutottam addig a pontig, hogy le kell állni, mert tönkretesz a hiábavaló próbálkozás. Pszichológushoz járok, ő segít nekem feldolgozni a kudarcot. Homeopátiás kapszulákat szedek, azt mondta, hogy ezekkel lenyugszom és hamarabb teherbe fogok esni, mint gondolnám! Szóval itt tartunk most, startolunk megint!

Nóri

2016. nov. 21. 20:36
 472/982 A kérdező kommentje:
Na akkor nem vagyok egyedül ...szorítok mindenkinek ! Nalam is volt egymás után most két érdekes hónap ! Elsőben mentünk haza anyuékhoz búcsúra , 5nappal voltam menzi előtt .Az autóban fura szurkolást ereztem az alhasam an , meg érdekes melegséget .Utana két nap múlva megettük a bucsui kaját , mentem WC re es félúton minden előjel nélkül ki hánytam mindent .menzi előtt 1 nappal kivancsi voltam es teszteltem .Igaz erzekeny tesztek voltak de mindkettő pozitiv lett ! Aztan másnap reggel megjott .most az utolsó honapban megint beágyazodás idején szurkalas...nem is volt a szokásos cici fájdalom ovutol hanem a nem várt elott lett csak érzékenyebb , furán ereztem magam ...nem várt előtt egy ujra pozi teszt , reggel vérzés .Vert vettek utana egy nappal , HCG eredmény 1 lett , nem sokat mondó ....labor értékek rendben ...na most akkor ? Mar tenyleg nem tudom mi van ...szomorú vagyok .Nem veszek mar egy ovu tesztet sem .ki kellene azt is bírni hogy nem tesztelek előre ...meg az nap sem mikor meg kell jöjjön ...akkor megúszom a csalódást .de akkor sem értem 😔
2016. nov. 22. 08:00
 473/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, én is a napokban ovuláltam, dec 6 körűl nem várom.
2016. nov. 22. 20:06
 474/982 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok ! Ki hogy van ? Ági? Többiek ? En dec 2-re nem varom .Ma minden előjel nélkül ki hánytam a kávémat ...nagyon meglepett .megittam es mar ugrott is ki .😬😔 .Nem merem ugye semmire fogni ...csak fura mert beteg nem vagyok...csak ez történt egyik pillanatról a másikra .Jart mar igy valaki ? Es esetleg Jo hör Volt a hatterben ?
2016. nov. 28. 08:14
 475/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok.

Minden oké, csütörtökön megyek a szulesznoi konzultációra, meg a dokimhoz. Biztosan ránéz a babára uh-val. Majd megírom,mi volt.

Most nyugodt vagyok nagyon, erősen és naponta sokszor mozog a kisfiam, így tudom, jól van.

Voltam terheléses vércukor vizsgálaton is, a doki fogja megmondani az eredményt.

Veled kapcsolatban nem merek semmit mondani, mert nem akarok reményt ébreszteni benned. Mostani terhessegem alatt már a nemvárt előtt voltak tuneteim, rosszullét, szagérzékenység, hidegrázás. Igaz, a baba is hamarabb fogant egy héttel. Viszont halvány pozi tesztem csak a nemvárt előtt 2 nappal volt.

Próbáld megállni, hogy nem tesztelsz még néhány napot! :))

Tudod, mennyire szoritok neked!

2016. nov. 28. 10:54
 476/982 A kérdező kommentje:

Köszönöm Àgi ! Megprobalom magam még lefoglalni ebben a Par napban .egyatalan nem szoktam hanyni .azota sincs semmi bajom .Ejjel felebredtem 3 órakkor .nem is tudtam egykönnyen vissza aludni...akkor ereztem hogy emelygek kicsit .De elmúlt .en magam sem remenykedek .Teszt van ...péntek , szombatig ki kell bírni ...ha esetleg megint pozi lesz es megjön megis akkor kerek beutalót a házi orvostól a Linzi klinikára vagy valami jo helyre mert ez igy nem jo .Van az az érzésem hogy megint az lesz mint volt .Oktoberben voltunk otthon , irtam ugye hogy nem várt elott négy nappal bucsui kaja ...hányás ...nem várt napján pozi teszt .Az nap mikor megjott mar a másik teszt is mutatta ...es most ugye utolsó honapban megint pozi ..most ki tudja , de a jelek gyanúsak .nem tudom na .Vicces mert ciszta nincs , gyógyszert egyáltalán nem szedek már, ennek oka kell legyen ...pajzsmirigy ok.A többi hormont most legutóbb nem vizsgálta mert ugye az előző vizsgalatnal minden rendben volt .Menzi után par nappal nézték a hcg -t , ugye akkor volt egy ...gondolom az mar normalis hogy ilyen korai vetelesnel csak 1 par nap alatt .Gondolom még mindig hogy volt az picit több is ! Az hogy a teszt minden honapban pozi aztan vérzés jön nem lehet normalis ...oka kell legyen .de most varok ! Mást nem tehetek .Iszom a teát ős . 😀.

Az nagyon jo es megnyugtató ha mozog a babád ! Egyenesben vagy 😀👍

Nem lesz mar semmi baj ..vettél mar dolgokat ? Vagy megvan az előző időkből mindened?Gondolom lassan megkezdődik a dolgok beszerzése 😀 .nagyon irigyellek! Nemsokára kezedben lesz a finom illatú , puha kisbaba 😁 .Jok ezek az ultrahangon mikor mar ilyen nagy a babacska mert mar tenyleg lát az ember szinte mindent es igy ezek felejthetetlen pillanatok egy anyukának a babavaras idején ..❤ .Parod izgatott már ?

2016. nov. 28. 11:38
 477/982 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen meg semmi babás cuccom már, a legkisebb gyerekem is 13 éves. Nem terveztem több gyereket, de az élet másképpen alakult, válás, új házasság, és most így kicsit későn a közös gyerek.

Persze, már várjuk nagyon a picit, jó, hogy a kórházba, a szülésznőhöz is megyek, itt más a rendszer, mint otthon. Vettem neki már ezt-azt, ruhàcskákat. Babakocsit is kaptam itteni magyaroktól nagyon jo árban, meg lesz kiságya, kád, meg ami kell az itteni baratoktol.

A férjem is egyre jobban érzi, hogy itt tényleg gyerek lesz, nemcsak egy terv, ami évekig volt. Már érződik kívülről is a mozgása, így számára is valóságosabb. Az uh-kra is szokott jönni.

Nagyon drukkolok neked. Mindenképpen írj, ha tesztelsz!

2016. nov. 29. 09:26
 478/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Ma voltunk a genetikai ultrahangon, minden rendben volt, a doki azt mondta a kisfiam,,Kisfiú'' kerdesere, hogy hat, en latok valamit ami a kisfiuknak van ;) uh ugy latszik ismet fiunk lesz, bar en nagyon lanyt gondoltam, de orulok, hogy egeszseges az, hogy fiu vahy lany nem fontos :)

Betti

2016. nov. 29. 17:19
 479/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. En regen irtam. Nemtudom mar hanyas vagyok en "L" vagyok! :)

Dec 3-4 re nem varom. Kètesèlyes mert sokszor egy napot kesik!:)

Drukkolok kèrdező. Látom Te 2.re nem várod!! :)

2016. nov. 29. 17:21
 480/982 anonim ***** válasza:

Betti, szuper, hogy minden rendben van veled és a babával! A kisfiad örül az öcsinek?

A legfontosabb az, hogy egészséges a kicsi.

Ági

2016. nov. 29. 18:48
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!