Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/982 anonim ***** válasza:
100%

L, attól még, hogy nem pozitív a teszted, lehet baba a dologban. A rövid luteális fazissal az jár, hogy később lesz pozi a teszt, mintha normál ciklusban később lett volna ovu. 14-15 dpo még simán belefér!

Betűt, írj, mit mondott a védőnő.

Tartom a diétát szigorúan, rengeteg mindent olvastam róla. Sajnos még így is volt 2 kiugró értékem a három nap alatt 21 mérésből. Biztos nagyon karcsú leszek a szülésre, mert kb a felét - harmadát ehetem az eddigi adagoknak, és semmi nasi. Még a gyümölcs is alig fér bele, nagyon meg kell gondolnom, mikor eszem meg azt az 1-1 almát vagy körtét.

De a baba a legfontosabb. Elolvastam, miket okozhat ez neki, és nagyon negrémültem!

Össze kell hoznom, hogy ő is megkapjon minden tápanyagot, és a vércukor szint is rendben legyen.

Nem érdekel, mennyire lesz "rossz" baba a fiam, mennyit fog sírni, mennyit kell ölben hurcolni, csak végre egészségesen megölelhessem!

2016. dec. 5. 09:07
 502/982 anonim ***** válasza:

Igy van, az a legfontosabb, hogy egeszseges legyen. Most hogy nez ki kb az egesz napi etkezesed? Irok majd mindenkepp, hogy mit mondott, 1 korul megyunk majd hozza, mert pont aktualis a kisfiam 5 eves statusz felmerese.

Betti

2016. dec. 5. 09:35
 503/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

L, teszteltél? Izgulok érted.

Betti, mit mondott a védőnő?

Az etkezesem, hát. Napi 5ször, reggeli tízórai, ebéd, gyümi, vacsi. Szenhidrat minimális,pl kenyér, tészta, rizs. Csokit,süti, nasi, keksz, üdítő,ilyesmi semmi. Hús és zöldség bármennyi. Gyümölcs napi 1 adag, ami kb alma vagy körte, fél banán. Itt nálunk sok olyan gyümölcs kapható, ami finom édes, de kevés szenhidrat van benne, pl magnó (fél mehet), datilyaszilva, ilyesmi.

Minden étkezés előtt és után mérni kell a cukorszintemet, és reggel ehgyomorra is.

Egy hét sem telt el, és fogytam egy kilot. Mondjuk, van miből :))

Nagyon oda kell figyelnem, mert kaloriara viszont szükségem van a baba miatt.

2016. dec. 7. 16:21
 504/982 anonim ***** válasza:
100%

Hat csajok.. negativ a 17dpon. Ez mar normalis lut.fázisnál is 3nap keses..:(

14-en megyek dokihoz. Szerinte nincs kizarva a baba ne aggodjak..haaat.. remelem kiderul mizujs! Koszi h gondoltok ram.:)

"L"! :)

2016. dec. 7. 17:29
 505/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Nem volt nala tablazat,mert csak ankismama tanacsadoban van ilyen tablazat, de holnap megyek mar a dokimhoz. A tesom orvosa megnezte, o azt monsta csak szoltak volna ha nem jo valami, de nem mondta h kicsi-e vagy sem.

Agi, hat kitartast, nem lehet egyszeru... En nagyon nehezen birnam az tuti

Betti

2016. dec. 8. 07:48
 506/982 anonim ***** válasza:
100%

Ma megjott.

L! :(

2016. dec. 8. 07:48
 507/982 anonim ***** válasza:
100%

L, sajnálom! Új hónap, új esély!

Betti, jobb is, hogy a dokival beszélsz. A védőnő mégsem orvos, még ha a tied tapasztalt is. Írj majd, mi volt.

Ági

2016. dec. 8. 08:56
 508/982 anonim ***** válasza:
100%

Jo kis szulinap. Korhazban csucsulok. Varnom kell mig elmehetel. Szurit kaptam annyira szenvedtem.

Kivettèk a tampont is mert en nem birtam.:(

Elegem van .. lehet szuneteltetjuk a dolgot. Miert kell ekkora tortúra h aki szeretne terhes lenni az legyen.. masok meg abortuszra mennek..:(

Nagyon drukkolok Nektek!!! Kellemes Ünnepeket. L!

2016. dec. 8. 09:35
 509/982 anonim ***** válasza:
100%

Minden rendben az orvosom szerint, azt mondta az egyik legjobb genetikus vizsgalt es szolt volna ha gond van. Megnezte O is uh-on, nem merte meg, de mindene meg volt :) egyenlore O is latott valamit a labacskak kozott :D

Betti

2016. dec. 9. 11:33
 510/982 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok ! Hogy vagytok ? Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek !!
2016. dec. 21. 08:31
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!