Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Ági vagyok.
Beléptem az utolsó 10 hétbe! Végre elértük ezt is.
Hazajöttünk az ünnepekre, egész jól bírtam az 1400 km-t, 13 óra alatt itt is voltunk.
Most rohangalas, vásárlás, ügyintézés, ami kell karácsony előtt.
Nem is írtam, hogy a legutóbbi uh - két apró cisztat láttak a baba agyában, szóval megint van min izgulni. A dokim szerint ezen ne aggodjak, sok magzatnak van ilyen, és fel fog szivodni a kövi uh -ra. Remélem!
A vercukrom jó, már éhen sem akarok halni, megszoktam ezt az étkezést. A diabetologus nagyon elégedett, sőt, szerinte ehetek többet is, már túl alacsonyak az ertekeim.
Remélem, jól vagytok!
Boldog karácsonyt nektek!
Szia Ági!
Örülök hogy jol vagy !
Meddig vagytok Magyarországon ?
Mi csak holnap, 28-án tudunk haza menni.A szüleim már nagyon várnak ! 3 hónapja nem voltam otthon !
Ma van a nem várt napja !
Nem jött még meg, jele se nagyon van hogy jön .Van tesztem , de nem teszteltem még , kibirtam eddig !
Ha nem jön meg akkor majd tesztelek .7-8-9 napon ovu után nagyon erősen görcsölt a hasam , nem is kicsit , aztan elmúlt .cici fájdalom nem lett mint szokott lenni.Nem ittam semmi teát , nem szedtem semmit be ...meglatjuk mi lesz 😉 .Szorits nekem Ági !
Sziasztok L vagyok. A multkori sok napos kèsèsem ciszta okozta.
47mmes. Nem kicsi. Szóval ebben a ciklusban nem lesz eselyes. Főleg, hogy norcolutot kell szednem. :)
Sziasztok!
Közben pozi lett a teszt ! Delutani pisivel! 10-es
Sziasztok! Utolag is Boldog Karacsonyt mindenkinek. Ne haragaudjatok, hogy eltuntem, de olyan beteg lettem.... Antibiitikum, ki is borultam, hogy kellett, de hasznàlt... Àgi, mikor mész ultrahangra legközelebb?? Írj majd, hogy mi volt, ha doki azt mondta ne aggodj, akkor biztos rendben lesz:)
Kérdező nagyon örülök Neked :) ha tesztelsz meg, akkor rakj majd fel még képet :)
Betti
Köszönöm ! Még azert csak halkan merek örulni 😬 .Volt egy éven belül a missed ab , utana a pozi tesztek es megis mensi ...
Betti nem fogok több kepet feltölteni , mert én nem veszek több tesztet .Ha jol fogom magam érezni orvoshoz sem megyek addig amíg a szív nem ver .Azt a stresszt ami multkor volt az üres petezsakkal, többet nem akarom átélni .akkor megyek csak , ha mar szivhangnak kell lennie ! Ki kell birnom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!