Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/982 A kérdező kommentje:

Betti ! Nagyon nagy gratula a kisfiadhoz ! Örülök hogy minden rendben van !Igaz is mindegy milyen a neme csak egészséges legyen !

"L " szurkolok neked es magamnak is !! Nekem 2-an kell nem megjonni ! Mostanaban mindig 26 napra jön ! Baloldalt meg a gyomor alatt is hol itt hol ott elkezdtem erősen görcsolni ...persze nem fogom semmire ...varok ...

2016. nov. 29. 19:26
 482/982 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 31 naposak a ciklusaim. Egy nap elteressel nem varjuk! Hat remelem pozit tesztelünk!! :))
2016. nov. 29. 19:46
 483/982 A kérdező kommentje:

L ha olvastad pozit teszteltem én minden egyes honapban 😔 ...de sajnos utana meg is jott mindig .

Nem tudom miert .Az orvos se szerintem .Minden értékem rendben volt .megjott , utana 3 nappal vette le a vert .Hcg 1 volt .tehat valamikor , valami volt ...hiába mondja hogy az semmi ...persze h leesett 3 nap után mert úgyis eleinte a hcg alacsony .de nem agyalok , mindegy .Az lenne a megoldás ha ki bírnám nem várt utáni napig a tesztelessel...ha nem jön meg .most mar felek mi lesz ! Hasam görcsől !

2016. nov. 29. 22:26
 484/982 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon örül :) de azert aggodom, hogy ennyire koran mennyire biztos, nem szeretnem ha csalodna... Annyira orul, hogy fiut mondtak, es amiota tudja azt mondja, h remeli h fiu de ha lany lesz akkor is szeretni fogja :)

Hat, meglatjuk mit latnak kesobb :)

Betti

2016. nov. 29. 22:30
 485/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen olvastam. En orvost vàltanèk a helyedben. Azutan hormont is Kellet volna neznie! Nem nèzett? Progihiany miatt szoktak ilyet produkalnI.:(
2016. nov. 29. 22:30
 486/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, Ági vagyok.

Ma voltam a szülésznőknél a kórházban, remek élmény volt, nagyon aranyosak voltak. Mindent megbeszéltük. Azt mondták, kemény vagyok, hogy három szülést végigcsináltam epidurál nélkül, ez itt nem szokás. Örültek, higy szoptatni szeretnék.:) Ezt sem akarja mindenki.

Viszont a dokinál nem jó hír várt, magas lett a terheléses cukrom. Éppen hogy, de magasabb, mint a határérték. 180g-os dietat kell tartanom,jövő héten megyek a diabétesz szakrendelésre. Először jól megijesztett a doki, hogy mi mindent okozhat ez. Aztán nyugtatott, hogy ne ijedjek meg annyira.

Utána olvastam, megoldható ez, nem is nehezen.

Veled mi van, kérdező? Meddig birod teszt nélkül? :)

Írj, bármi van!

2016. dec. 1. 19:04
 487/982 A kérdező kommentje:

Szia Ági ! Örülök hogy minden rendben van ! A diétát tartsd be ügyesen es minden ok lesz ! Gondolom hogy élmény lesz ilyen helyen szülni ..nem Magyarország ! Biztos máshogy is figyelnek majd rad ! En voltam itt Ausztriában a nőgyógyászati osztályon es hat mit ne mondjak mint a hotel ! Az ellátás is !

Gondolom ott sem fogsz csalódni !

Nekem ma megjott ! Örülök neki ! De ugye megint elobb ! Most mar 25 napra !nem 26 -ra ! Most adok neki időt beállni ! Leállok a témákkal es minden egyébbel is ! Semmit nem fogok bevenni ! Méhpempőt sem ! Es varok hogy mi lesz ! Csinaltam ma mikor lattam meg jön egy tesztet hogy pozi e megint .Szerencsere nem ! Tehát nincs ez minden honapban alapból !ez mar jo jel ! Most orvoshoz nem megyek .Csak varok egyszeruen ! Az nem tetszik hogy ilyen kevés a vérzés ! Most is alig van ! Minimális !a doki azt mondta nem baj ...az erős vérzés a baj .nem tudom na 😏

2016. dec. 1. 19:24
 488/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok L vagyok, holnap van a nemvártam, masnap tesztelek ha kesik , mert a holnap csak 11dpo, ma is teszteltem.de hiba volt 10percig ertekelheto a teszt 15perc utan szines halvany masodik vonal maskor jo messzire dobom ki... most az asztalon hagytuk. Merges vagyok magamra.

AgI! Remelem minden rendben lesz Nàlatok. Tenyleg kemèny nő lehetsz ès bátor!! Kerdezo h vagy??:)

2016. dec. 1. 20:46
 489/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Most neztem a 12 hetes uh papirt, es azt irja, hogy fl:5,9 mm 10-11mm-t irnak normalisnak.

Ez joval kissebb annal amit irnak ennyi idosen. Adoki akkor nem mondott semmit, de en most megijedtem. Minden mas merete megfelel a 12het 5 napnak. Szerintetek? Neztem a kisfiam akkori 12 hetes vizsgalatat, de abban nincs combcsont meret.

Betti

2016. dec. 1. 20:53
 490/982 anonim ***** válasza:
100%

Àgi, a diétàt tartsd be ha ttorik ha szakad, az egyik ismerosom nem.tartotta, sot, ez nem is kifejezes, es elg rosszul lett es korhazban kellett toltenie az utolso honapot.

Kérdező, az màr jó, hogy most nem volt pozitiv. Es en azt is partolom, hogy ne szedj semmit, sot, en azt javaslom, hogy most tuzdd ki magadnak, h renben idore jojjon meg. Akkor azzal foglalkozol, es nem a baba temaval pszichesen is. Nagyon szoritok neked. Pajzsmirigyet nikor neztek nalad?

L, mindenkepp vard meg a nem vart napjat, de a legjobb lenne a 14dpo utan tesztelni, ugyanis annyi ido kell, hogy beagyazodjon, es termelodjon a hcg. Sot, elvileg peteeres utan 14 nap mulva kell megjonnie is. Szoritok neked is.

Betti

2016. dec. 1. 21:00
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!