Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/982 A kérdező kommentje:
Na lányok most teszteltem ! Halvány pozitiv ! De pozitiv ! A hasfajas megszűnt , nagyon ritkán szúr be egyet egyet .Masnapos érzésem van , enyhe fejfájással es szedulessel. Amugy semmi a cici fajas minimális es más is mint lenni szokott .nagyon örulni nem merek ...bízom azert benne hogy beagyazodott rendesen es az volt az az erős görcs es most ott van ahol lennie kell ! Remelem nem jön meg ... Szoritsatok ! Veletek ? Kivel mi van ? Hogy vagytok ?
2016. nov. 5. 15:59
 442/982 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szoritok Kerdezo :)

Irj majd ha van fejlemeny mindenkepp.

Betti

2016. nov. 5. 18:55
 443/982 A kérdező kommentje:
Most reggelre megjött. 😏
2016. nov. 6. 05:45
 444/982 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem ertem mar ;(

Betti

2016. nov. 6. 08:06
 445/982 A kérdező kommentje:
En sem ! Holnap kerek időpontot az orvosomhoz.Nagyon szomorú vagyok .nem normalis már hogy minden honapban ez van .nagyon elkeserit .Tiszta boldog voltam tegnap😏😔
2016. nov. 6. 10:16
 446/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Nem értem, mi van veled. A pozi tesztek azért nem hazudnak. Valami miatt nem sikerül a beágyazódás. A tea elvileg a hormonokat rendezi. Szerintem a nyálkahártyával lehet valami ...

Nagyon sajnálom! Annyira drukkoltam neked!,:(

2016. nov. 6. 12:15
 447/982 A kérdező kommentje:
Voltam korhazban .petefeszkek rendben .keves vérzés van .Nincs folyadék a méhben , nincs semmi jele terhessegnek.termeszetesen az en 10 es tesztem pozitiv , az ő tesztjuk negatív .Vért nem vettek! Ez van ! Szedülök ...hánytam ...nagyon keves vérzés van majd gondolom felerősödik .lefekudtem .Nagyon elegem van az egészből !
2016. nov. 6. 12:50
 448/982 A kérdező kommentje:

Ma voltam az orvosomnal.levette a vért , pajzsmirigyet is néz ...többi hormon értéket is .Mondja ő is hogy havi szinten vetélés az azert nem ok .Ejjel nagyon meg szenvedtem a görcsökkel...leg furább hogy ez megtörténik es mégsem igazán verzem .Mondta is hogy már marad is abba .nem lesz sok ...mindegy .Par nap es hív az eredmények miatt .

Akkor okosabbak leszünk .Amugy nem lat semmi rendelleneset...azt mondta a korai tesztelést is fejezzem be 😁

2016. nov. 7. 17:03
 449/982 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy a dokid figyelmes. Hátha kiderül valami, amin tud változtatni!

Nagyon nem értem az egészet. Ha volt terhesség, hogyhogy nem vérzel erősebben? Ha nem volt, mitől pozitív a teszt?

Majd írj, mi történt, mik az eredmények!

Ági

2016. nov. 7. 17:37
 450/982 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Hogy vagytok ? Én már ugy ahogy megnyugodtam ... 👍👌
2016. nov. 10. 10:42
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!