Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Sziasztok ! Hogy vagytok ?
Velem nem sok .vasarnap körül kellene nem megjonnie .Szoritsatok .tegnap volt egy nagyon erős szúrás a köldököm alatt .petefeszkem ugyanott Szurkal ovu óta .Leginkabb esténként .nem akarok semmit be képzelni ...ki tudja mitől 😏.nem merek reménykedni mert utana jön a csalódás .
Látom MZs neked megjott 😏Sajnálom .jon az uj hónap ...nem szabad feladni !
Ági vagyok
Kérdező, nagyon szurkolok! Iszod a palástfüvet? Én terhesség alatt is ittam 10 hétig.
Mzs, ne keseredj el! Ez most jó, hogy megjött, mert innentől indulhat az új ciklus. Az még rosszabb, hogy baba sincs, meg sem jön. Kaphattál volna újra hormont, hogy megjöjjön, aztán egy másikat a peteérésre, aztán egy harmadikat a tüszőrepedésre. Jobb így, hidd el. 36 nap annyira nem vészes ciklushossz.
Sziasztok Lanyok!
Mzs, nagyon sajnalom, de ne add fel, nekem egy 46 napos ciklus utan volt a terdmutetem, akkor volt egy 36 napos ciklusom es utana levo honapban lett pozi a teszt.
Kerdezo, en is nagyon szoritok, hogy ne jojjon meg, drukkolok nagyon.
Agi, hogy vagy? Mi ujsag a baboval? :)
Betti
Köszi, hogy erdeklődtök :))
A baba jól van, szerencse, hogy érzem mozogni, így azon már nem izgulok.
Én elég nehezen viselem a másállapotomat :), sokat keményedik a hasam, gyorsan fáradok, ráadásul újabban szédülök is gyakran. Csütörtökön megyek dokihoz.
Alapvetően nincs baj a megerzesem szerint, csak annyi, hogy "oreg" vagyok már ehhez. Ma vagyok 22 hetes, már jóval kevesebb van előttem, mint mögöttem.
Betti, te hogy vagy?
Kérdező, annyira szurkolok! Én sosem bírtam tesztelés nélkül kivárni a nemvárt idejét. Előtte két - három nappal már mindig teszteltem.
Irjatok, mi van, irok én is a doki után.
Na lányok nem bírtam ki .pozi a tesztem .de nagyon félek .a teszt 5-ös 😏 .nehogy ujra elmenjen ...mint multkor ...nagyon szomorú lennék .Megjonnie csak vasarnap kellene .szurkalt az alhasam tegnap ...még a macska is kurv.... Volt , mindenkibe bele kötöttem ...most nem is reggeli pisiből halvány pozitiv .nem merek örülni .félek inkább ... Majd ha vasarnap nem jön meg akkor mar pozitiv leszek en is nem csak a pisi 😁 ! Szoritsatok !! Nagyon !
Ági latod igazad volt a teával ! Jo hogy rad hallgattam ! Tenyleg gyors az eredmenye
Sziasztok. Mar nemtudom hànyas vagyok. Elèg règ nem ìrtam.
Nekem 2napja Kesik, de mèg nem tesztelhetek mert neha kesik 2-3napot. Meg amugyis rovidek a lutealis szakaszaim.ez csak a 11.dpom. ki hogy áll?
Mi E vitamint kezdtunk el szedni ebben a honapban.. nemtudom amiatt kèshet-e
Sziasztok én 16-ra nem varom, ma van pete eresem ma es a hosszu hetvegen is ugykodtunk a parommal, remelem hogy osszejon a baba,leghamarabb csak a nemvart utan teszteljek?
melyik tesztet ajanlanatok, ez lenne az elso terhessegem es az elso probalkozas a babaprojektben 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!