Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/982 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jobban vagy. Hátha nemsokára hív a doki, és mond valami okosat.

Jól vagyok, bár most a kutyasétáltatás közben majdnem elájultam :) Biztos a vérnyomásom szórakozik.

A baba szépen mozog, így tudom, hogy ő jól van, és ez nagyon megnyugtató.

Ági

2016. nov. 10. 11:22
 452/982 A kérdező kommentje:

De jo neked Ági 😀👌 .igen a vérnyomásom nekem is alacsony volt anno ! Majd túl leszel rajta ! Ez van mert ugye a mozgás is fontos hogy könnyebben szulj majd ! Simán szülő vagy ? Nekem két császárom volt !

Azt hogy a doki hívjon mar nagyon varom ! Jo lenne tudni mi a helyzet 😏

2016. nov. 10. 12:28
 453/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lanyok! Kerdezo, majd irj ha beszeltel az orvossal izgulok erted nagyon.

Nalam egyenlore a hanyinger az egyetlen negativ tunet, es eleg rossz a kozerzetem, azt figyeltem meg, hogy mindig keso delutan vagyok rosszul. Voltam a vedononel, es kepzeljetek az elozo uh alapjan, apa szulinapja a varhato szules idopontja, bar tudom, hogy ez valtozni fog valoszinuleg, de azert furi. Foleg h a fiammal eloszor az en szulinapomra voltam kiirva, de akkor vegul 2 hetet kesett a dragam :) Holnap megyunk uh-ra es ha stimmel a 10het akkor irany a genetikai vizsgalat. Szoritsatok, hogy minden rendben legyen holnap. A fiamnal sosem izgultam, de most folyton rettegek, hogy nem lesz ott.

Betti

2016. nov. 10. 14:22
 454/982 A kérdező kommentje:
Betti minden rendben lesz meglátod ! Jönni akart ez a baba es ott is lesz ahol lennie kell ! Köszönöm hogy izgulsz értem , hétfőn lesz eredmény délután!kivancsi vagyok volt e hcg a vérben ! Az bizonyítaná hogy nem hazudik a teszt és valóban vetéléseim vannak havi szinten ! A hormon értékekre is kiváncsi vagyok ! A doki bácsi szerint a pajzsmirigy is be tud keverni ...majd hétfőn okosabb leszek ! 👍 .Irj holnap betti hogy mi volt az orvosnál ! Gondolok majd rad ! Es nyugi ...minden rendben lesz !!
2016. nov. 10. 21:47
 455/982 anonim ***** válasza:

Betti, nagyon átérzem, amit erzel. Még a 12 heti uhra is remegve mentem, hogy életben van-e. Ráadásul nem láttam rá a monitorra, a doki meg később kezdett diktálni, azt hittem baj van. Megkönnyeztem a "jó eletjelensegeket mutató embrió" mondatot :))

Minden rendben lesz!

Várjuk a beszámolót :)

Ági

2016. nov. 11. 08:43
 456/982 anonim ***** válasza:
77%
Sziasztok! Minden oké volt, 28,4 mm lattam mozogni, annyira mocorgott, hogy 4szer kellett merni, hogy biztos legyen :) :) hallottam a szivvereset :) annyira izgultam... A 28-ai heten kell mennem a genetikai uh-ra, es ajanlotta a doki melle a kombinalt tesztet.
2016. nov. 11. 11:55
 457/982 A kérdező kommentje:
Nagyon jo hogy minden rendben van ! Nemsokára érezni fogod te is ahogy mozog mint Ági es akkor még nyugodtabb leszel 😀👌 .
2016. nov. 11. 19:30
 458/982 A kérdező kommentje:
Megvan a véreredmeny ! Azt mondja a doki minden rendben .Meg hogy a hcg 1 volt .ennyi ! Akkor meg ki tudja mi a baj 😏 .
2016. nov. 14. 15:01
 459/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Az 1 hcg-vel biztosan nem voltál terhes. Ami jó hír, mert ezek szerint nincs tapadási probléma, "csak"még várat magára a baba.

Hagyd azt az extra érzékeny tesztet, és csak 10-es erzekenysegut használj.

Biztosan sikerülni fog! Minden adatod, leleted rendben!

2016. nov. 14. 16:33
 460/982 A kérdező kommentje:
Igazad van. majd lehet hogy egyáltalán nem fogok tesztelni.Kikellene bírni és csak akkor tesztelni ha kimaradt a Menstruáció ,de ugye azt ki kell bírni remélem erős leszek. nehéz.veled mi van Ági? hogy vagy?Fáradékony vagy ?sokat rosszul vagy?És a többiek? mi van veletek?
2016. nov. 14. 17:23
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!