Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Betti,
Elővettem a 12+5 leletem, nincs benne fl. Crl 60, nt 1,2 mm.
Ne idegeskedj, ha baj lenne, a doki szólt volna, az biztos!
A diétát tartani fogom, nem kockáztatom a baba egészségét!
L, hagyd a teszteket két napig. Nagyon idegörlő a csikokat keresni. Tudom, másfél évig csináltam.
Kérdező, ez a helyes hozzáállás! Azért drukkolok! Állj le mindennel, hadd regenerálódjon a szervezeted.
Ági
Nekem crl:63, bdp:21 hc76 ac61 fl:5.9 ez mind mm. Remelem igazad van, de aggodom msot nagyon. Meg legalabb egy het mire a dokimhoz tudok menni.
Betti
L, lelkesnek kell lenni, persze. :) Végülis ez egy boldog időszak, már a felkészülés is!
Ma voltam diabétesz szakrendelésen. Nahyon komolyan vették az egészet, kioktattak mindenről. Kaptam cukorszint mérőt, naponta hét (!) mérést kell itthon csinálnom. Az etedmenyeket hetente be kell kuldenem a kórházba. Lesz még plusz vervetel is a kórházban.
Kicsit lehet, hogy túlspirázzák,de inkább legyen felesleges valami, mint hogy baj legyen.
Betti, ne idegesjedj! Minden rendben van a babával. Hidd el, azonnal szólnak a genetikai uh -n, ha bármit látnak! Egy gyors vizsgálattal is azonnal észreveszi egy szakember, ha gond van! Nyugodj meg, mert a babának nyugalomra van szüksége! (Mondom én, aki kb végig rettegtem az első 20 hetet,mert mindig volt valami félnivaló).
Ági
Persze, hogy komolyan veszik, es ez jo, vegyek is komolyan. Agi, zarts be mindent es rendben lesz minden. Igen a vedono is azt mondta, hogy szolt volna, de hetfon megnezi a tablazatot azt igerte. L mi lett az elozo teszt ota? Kerdezo, hogy vagy?
Betti
Sziasztok lányok !
Koszonom Betti a kérdésed !
Velem minden ok ! Megjott csütörtökön , es mar nyomtalanul el is mult ! Most akkor igazából 25 napra jott meg . Nem baj most ezzel nem foglalkozom , Hagyom hogy alakuljon magatol .Mely hasizom erősítő tornákat kezdtem végezni , mert a fizikoterápiás doktornő szerint a gerinc also részen végzett műtét nagyon befolyásolja a hasban a szerveket , verellatast...stb ..letapadasok es egyéb dolgok lehetnek ott ! Elkezdtem kicsit tornazgatni, amennyire tudok a fájdalomtól , es meglatjuk mi lesz 😀👍 ! Továbbra is pozitiv vagyok .Nem veszek sem ovu tesztet se mást nem csinalok ! Teát sem iszok ! Esetleg vitamint szedek es ez minden !
Ági remelem kordában tudod a dolgot tartani diétával ...Biztos minden rendben lesz !Es...mar nincs is olyan sok hatra 😉
Betti nem lesz semmi baj ! Ha gond van tenyleg mondjak rogton !Ahogy a babák nem egyformák a világon , ugy a pocakban sem ! Egyik itt nagyobb , másik ott kisebb es ez igy van jol !A doki tudja hogy hol nem lehet eltérés es ne félj ha rosszat lát azonnal jelzi ! Ne aggódj mert az az ami árt ! A babád jol van es arra van szüksége hogy a nyugalmad érezze ! Hat add meg neki !
Lányok jön a karácsony 👌😁 ...süssünk , dekoraljunk ...legyünk pozitívak ! Puszi nektek !!!❤😘
Sziasztok. Par napja ìrtam.
L vagyok! Ez a 13dpo. Tegnapra nemvártam. ( rovid luteális fázis) mai nap a 2.keses. A ma reggeli 10-es teszt negativ lett. Szval gondolom csak kèsik. De ha nemjon meg keddig akkor tesztelek szerdan reggel! Mindenkinek szurkolok! :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!