Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok L vagyok megint. Parom noszogatott h meg ma teszteljek.10percig ertekelheto 12perc utan jott ki masodik. Parom megszerkeztette , feltolthetem ide?
2016. dec. 1. 21:11
 492/982 anonim ***** válasza:
86%
Bocsi az irashibakert, telorol neha sok betu lemarad, nemelyik meg duplazodik.. B
2016. dec. 1. 21:13
 493/982 anonim ***** válasza:
100%
Perszee
2016. dec. 1. 21:14
 494/982 anonim ***** válasza:
81%

Betti,

Elővettem a 12+5 leletem, nincs benne fl. Crl 60, nt 1,2 mm.

Ne idegeskedj, ha baj lenne, a doki szólt volna, az biztos!

A diétát tartani fogom, nem kockáztatom a baba egészségét!

L, hagyd a teszteket két napig. Nagyon idegörlő a csikokat keresni. Tudom, másfél évig csináltam.

Kérdező, ez a helyes hozzáállás! Azért drukkolok! Állj le mindennel, hadd regenerálódjon a szervezeted.

Ági

2016. dec. 1. 21:31
 495/982 anonim ***** válasza:
100%

Nekem crl:63, bdp:21 hc76 ac61 fl:5.9 ez mind mm. Remelem igazad van, de aggodom msot nagyon. Meg legalabb egy het mire a dokimhoz tudok menni.

Betti

2016. dec. 1. 21:52
 496/982 anonim ***** válasza:
100%
L Vagyok, mi meg lelkesek es pozitivak vagyunk, az elejen, 2-3 honapja èlesben! :)
2016. dec. 1. 22:04
 497/982 anonim ***** válasza:
100%

L, lelkesnek kell lenni, persze. :) Végülis ez egy boldog időszak, már a felkészülés is!

Ma voltam diabétesz szakrendelésen. Nahyon komolyan vették az egészet, kioktattak mindenről. Kaptam cukorszint mérőt, naponta hét (!) mérést kell itthon csinálnom. Az etedmenyeket hetente be kell kuldenem a kórházba. Lesz még plusz vervetel is a kórházban.

Kicsit lehet, hogy túlspirázzák,de inkább legyen felesleges valami, mint hogy baj legyen.

Betti, ne idegesjedj! Minden rendben van a babával. Hidd el, azonnal szólnak a genetikai uh -n, ha bármit látnak! Egy gyors vizsgálattal is azonnal észreveszi egy szakember, ha gond van! Nyugodj meg, mert a babának nyugalomra van szüksége! (Mondom én, aki kb végig rettegtem az első 20 hetet,mert mindig volt valami félnivaló).

Ági

2016. dec. 2. 21:47
 498/982 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy komolyan veszik, es ez jo, vegyek is komolyan. Agi, zarts be mindent es rendben lesz minden. Igen a vedono is azt mondta, hogy szolt volna, de hetfon megnezi a tablazatot azt igerte. L mi lett az elozo teszt ota? Kerdezo, hogy vagy?

Betti

2016. dec. 3. 09:02
 499/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok !

Koszonom Betti a kérdésed !

Velem minden ok ! Megjott csütörtökön , es mar nyomtalanul el is mult ! Most akkor igazából 25 napra jott meg . Nem baj most ezzel nem foglalkozom , Hagyom hogy alakuljon magatol .Mely hasizom erősítő tornákat kezdtem végezni , mert a fizikoterápiás doktornő szerint a gerinc also részen végzett műtét nagyon befolyásolja a hasban a szerveket , verellatast...stb ..letapadasok es egyéb dolgok lehetnek ott ! Elkezdtem kicsit tornazgatni, amennyire tudok a fájdalomtól , es meglatjuk mi lesz 😀👍 ! Továbbra is pozitiv vagyok .Nem veszek sem ovu tesztet se mást nem csinalok ! Teát sem iszok ! Esetleg vitamint szedek es ez minden !

Ági remelem kordában tudod a dolgot tartani diétával ...Biztos minden rendben lesz !Es...mar nincs is olyan sok hatra 😉

Betti nem lesz semmi baj ! Ha gond van tenyleg mondjak rogton !Ahogy a babák nem egyformák a világon , ugy a pocakban sem ! Egyik itt nagyobb , másik ott kisebb es ez igy van jol !A doki tudja hogy hol nem lehet eltérés es ne félj ha rosszat lát azonnal jelzi ! Ne aggódj mert az az ami árt ! A babád jol van es arra van szüksége hogy a nyugalmad érezze ! Hat add meg neki !

Lányok jön a karácsony 👌😁 ...süssünk , dekoraljunk ...legyünk pozitívak ! Puszi nektek !!!❤😘

2016. dec. 4. 08:49
 500/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Par napja ìrtam.

L vagyok! Ez a 13dpo. Tegnapra nemvártam. ( rovid luteális fázis) mai nap a 2.keses. A ma reggeli 10-es teszt negativ lett. Szval gondolom csak kèsik. De ha nemjon meg keddig akkor tesztelek szerdan reggel! Mindenkinek szurkolok! :) L

2016. dec. 4. 16:44
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!