Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Màr elmúltak a hànyingeres panaszok egy jó pàr hete, mostanàban szédülés, fejfàjàs,fàradsàg és ingerlékenység van. Nàlunk 7 hetes 6 naposan volt az első olyan vizsgàlat aminek màr értelme volt, utàna 10hetes rwndelt vissza az orvos, h ellenőrizzük a koràt a 12 hetes genetikai uh elött. Annyira nagyon szorítok Neked, hogy minden oké legyen... De az lesz, csak ne stresszelj. Tudom, hogy nehéz, de fontos, hogy nyugodt legyél, bàr szetintem ez a 40hét nem a nyugalomról szól sajna, folyton izgulunk :) Az orvosoddal nem beszéltél, hogy mikor menj? Hátha ad valamit, h könnyebben megtapadjon a babó... Mindenképp írj,hogy mi van Veled...
Betti
Ági vagyok
Betti, cuki a kisfiad! Gratulálok!
Kérdező, ne idegeskedj! A tavalyi missed ab-nak semmi befolyása a mostani terhessegedre! Csak pozitívan! Látod, nekem is összejött, pedig öreg is vagyok már :))
Nem lesz semmi baj!
Ma jöttünk vissza Belgiumba. Ausztria es Németország a Hókirálynő birodalma volt! Alig vártam, hogy végre ideérjünk. Az utat viszont jól bírtam, alig kéményedett a hasam, pedig 1400 km volt, és 15 óra.
Kérdező, ne legyenek ilyen gondolataid, bízz benne, hogy Ő màr hozzàtok jön :)
Àgi, köszönöm :)
Betti
Ági vagyok
Megertelek. Kb a 20 héten mertem először sminkelni uh előtt. Mindig féltem, hogy sírni fogok. Tudod, volt és van sok gond is, és mégis bízom a legjobban.
Lesz embrió a petezsàkban, sőt, ha vársz még egy-két hetet, verni fog már a pici szíve is.
Most semmit nem tehetsz, csak bizhatsz a sorsban vagy a Joistenben, hogy szépen fejlődik. Ha embrió sincs, az ellen főleg semmit nem lehet tenni, az osztodasi hiba. Én sem kaptam semmit ebben a terhessegben sem, sem progit, sem mást.
Írj mindig, mi van veletek.
Ági, Betti köszönöm nektek a biztató szavakat ! Próbálok pozitiv lenni ! Két het múlva terveztem orvoshoz menni .Felteve ha kapok időpontot még mert a doki szabin van01.09-ig igy hiába is telefonáltam ! Mindegy , ha nem sikerül akkor ad későbbre .felni fogok az biztos , es most ugy tűnik az idő is lassabban akar telni !Valahol belül érzem hogy most minden rendben lesz ...de mindig jön valami hülye gondolat ami belefurakodik az agyamba..vagy olvasok valamit es akkor gondolom mi lesz ha velem is ujra megesik.Probalom magam lekötni ! Lejárt a betegszabim, most a munkaügyi központba megyek valami átképzésre, 5 hónapos tanfolyamra..ott azert majd lekotom magam , aztan kevesebb hülyeségen fog járni az eszem 😂 .Igy hogy itthon ülök kicsit nehezebb.
Majd irok mi volt ! Ti is írjatok ha van valami !
Puszi
Sziasztok. Latom megvagytok ujdonsult kismamák. Vigyázzatok magatokra!
Nalunk unokabatyamekhoz baratnomekhez es unokanoveremekhez is jon most a baba. Szinte egyszerre
Ekozben az en cisztam el sem múlt.:(
Nagyobb lett 5mm el! :(
Kitartás kedves utolsó !
A kezelés meg fogja hozni a várt eredményt ! Legyel pozitiv , es meglátod érkezni fog a várva várt kisbaba .Ha utana olvastál itt nalunk , miota en ezt a kerdest feltettem nagyon sok minden történt velem is ! Volt a kérdés elott missed ab , utana jott a gerincmutet , pozitiv tesztek aztan vérzés ...sok sok minden volt .Es a többieknél is igy volt hogy nem csak egyszeruen jott ...voltak nehézségek .Sajnos most te is egy ilyenben vagy , de túl leszel rajta ...sikerülni fog ! Maradj pozitiv es a teszt is az lesz 😉
L vagyok csak nem îrtam!! :)
Koszonom a kedves szavaid!!!:)
Ági vagyok
L, ne keseredj el!
Nálunk is másfél évig nem jött a baba. Aztán pozitív teszt, majd vetélés.
A babával is folyamatos idegeskedes, vizsgálat vizsgálat hátán.
Sokaknak kell küzdenünk a babáért. Persze ezt nem nagyon reklámozza senki, mindenhol csak a sikertortenetek hallhatók. A nehezet mindenki megtartja magának.
Sikerülni fog! Nem szabad feladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!