Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/982 anonim ***** válasza:
100%
"V" voltam :)
2017. jan. 12. 08:28
 572/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Sziasztok lányok!

Voltam az orvosnál. A fiam agyában nincsenek már ciszták, nyomuk sincs, normál az agyszerkezet. :)) Ez volt a legfontosabb most! Semmilyen eltérést nem talált az orvos, nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára :)

Viszont a mérete hatalmas! 2200 g, 32 hetesen. Sőt, mensi szerint még csak 31 hetes, de már az első uh-n is nagyobb volt egy héttel, 8 hetes korában. Nem csak a súlya nagy, mert az egy becsült adat, abban lehetne tévedni, hanem a minden más adat is, a fejkörfogat, haskörfogat, lábszárcsont, stb. Arányosan jóval nagyobb, mint a kora, 34 hetesnek felel meg.

A lányaim 2500 g körül születtek időre, a fiam 3100 g volt...

A doki szerint a terhességi cukor miatt (is) van, bár az értékeim teljesen jók, egyszer sem kerültem a határérték felé. Holnap megyek a diabetológiára.

Az orvos szerint készüljek, hogy nem viszem végig a terhességet, a 38. héten befejezzük, ha így folytatja a növekedést a bébi. 40 hét után egyébként sem hordhatom a diabétesz miatt.

Addig is kéthetente kontroll, nézzük a növekedési ütemet.

Szóval, bő egy hónap múlva már megszületik a kisfiunk! Ez egyben izgalmas, egyben félelmetes is. Még nem volt indított szülésem, csak spontán. Azt mondják, az durvább az oxitocin adagolás miatt + ez a hatalmas gyerek!

Kaptam szamárköhögés oltást is. Itt Belgiumban nagyon rossz az oltási fegyelem, kicsi az átoltottság, így lehet, hogy már én sem vagyok védve ez ellen a betegség ellen. Egyébként nagyon veszélyes lenne a babára, ha elkapná, így engem és a férjemet újraoltanak.

Veletek mi újság?

2017. jan. 12. 15:52
 573/982 A kérdező kommentje:

Szia Ági!

Nagyon örülök neked ! Ezek nagyon nagyon jo hírek ! Örülök hogy minden ok! Nekem a fiam , a kisebbik 4 kiloval született ! Nekem elözo este azt mondta a doki hogy kis súlyú baba lesz 😂😂😂! Nekem császár lett a vége .

Nemsokára túl leszel rajta es babazhatsz ! Hogy állsz az előkészületekkel ?mit kell még csinálnod? Megvettel mindent ?

Nekem ma fajt a hasam .Ugye a múltkori történések miatt ideges lettem .Felhivtam a nőgyogyaszt es mondtam neki .Mondta hogy mehetek ma soron kívül .Nagyon féltem ...ma vagyok kereken hat hetes .Szivhangra nem is számítottam , nem is azert mentem ...aztan jol meglepett a villogas a monitoron ...szepen pulzált , es az embrió is nagyon jol látszódott .Nagyon megnyugodtam. 😀 Nem számítottam erre .Nagyon nagyon örülök !!!

2017. jan. 12. 17:25
 574/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Kérdező, ez szuper! Úgy örülök neki! Látod, sikerült, és minden rendben lesz! Nagyon ügyes a babád, hogy már szivhangja is van! :))

Olyan gyorsan eltelik ez a pár hónap, utólag én is így látom. Élvezd minden percét, azt kívánom!

Ez egy szép nap :)

2017. jan. 12. 17:32
 575/982 anonim ***** válasza:
100%

Àgi,Kérdező :) ezek mind szuper hírek :) megérte itt kezdenem a reggelt :) feldobtàtok a napomat mieltt indulok az orvoshoz :) remélem én sem kapok semni rossz hírt es minden okes lesz :)

Betti

2017. jan. 13. 08:45
 576/982 anonim ***** válasza:
86%
Na... Mar is egy rossz hír.. Az orvosom bizonytalan ideig nem lesz... Tobbet nem mondanak, a mobilszama nincs meg, legutobb abban maradtunk, hogy szulhetek nala, de terjunk vissza majd erre a harmadik trimeszterben, addig mindig var az sztk-s rendelesen :(
2017. jan. 13. 09:29
 577/982 anonim ***** válasza:
61%

Ági vagyok

Akkor most kereshetsz másik orvost? Beteg vagy külföldre ment? Van más, aki szimpatikus neked?

Végülis van meg időd váltani, ha muszáj! Ne keseredj el nagyon!

Á vizsgálatot megcsinálta azért valaki? Minden oké veletek?

2017. jan. 13. 13:55
 578/982 anonim ***** válasza:
100%

Ma vittem vissze a 18 hetes genetikai uh eredményeket az orvosomnak, akihez jelenleg sztk-s rendelésre jàrok, màr beszéltünk róla, hogy nàla szeretnék szülni is, azt mondta semmi akadàlya, de majd erre a harmadik trimeszterben térjünk vissza, addig is vàr szeretettel az sztk-s rendelésen. Ma mentem és azt mondtàk bizonytalan ideig nem lesz a dr. Úr. Januàrban még biztos, hogy nem lesz. De a Februàrra se mondtak semmit mikor kerdeztem van-e esely vagy keressek mast. Elérhetőségem nincs hozzà, és most nem tudom mit csinàljak... Akinél ma voltam ahelyettesítésen, Ő sem mondott semmit ezzel kapcsolatosan. Egy hónap múlva kell mennem beutalóért a terheléses vércukorra, meg azt mondta megnézzük uh-on, hogy hogy fejlődik a baba. Vàrjak addig, hàtha visszajön, keressek màst??? Nem tudom mit csinàljak... :( annyira elkeseredtem... Csak méhszàj vizsgàlat volt, meg a méhemet vizsgàlta meg kézzel. De elvileg oke minden. Bàr mocorog, uh szerintem is jól van :)

Betti

2017. jan. 13. 14:04
 579/982 anonim ***** válasza:
100%

Annyira örülök hogy ilyen szépen alakulnak a dolgok nálatok a babával.

Az orvos kérdés is Meg fog oldódni :-)

Nekem tegnap megjött, szóval csak késett. De nembaj, új hónap új remények :-)

Noémi

2017. jan. 13. 15:18
 580/982 anonim ***** válasza:

Betti, még ráérsz kicsit várni.

A 25 hétig találhatsz másik orvost, de utána sokáig nem érdemes várni, mert lehet, hogy a kiválasztott orvos már nem fog elvállalni.

Én várnék még egy kicsit, ha nagyon bejött neked az eredeti orvosod.

A lényeg az, hogy a baba jól van :))

Ági

2017. jan. 14. 21:33
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!