Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Sziasztok, csajok!
Itthon vagyunk a műtét után. Minden jól ment, a fiam egész jól viselte, sokkal jobban, mint én.
A legkeményebb talán az volt, hogy műtét előtt 6 órát nem ehetett semmit! Képzelhetitek, egy 3 hetes gyerek! A nővérek adtál neki egy kis cukorszirupot, azzal egészen jól elvolt.
Bemenettel vele a műtőbe addig, amíg el nem altatták, és amint az orzobe került, hívtak is oda hozzá. Hamar felébredt, már ott szopcsizott is.
Szuper most az, hogy nem lóg semmi a gyerekből, se infúzió, se katéter:)
Remélem, kezdődik végre a normális életünk. Persze, még vártunk ránk jópár vizsgálat, de az már semmi.
Veletek mi újság?
Szia Ági ! Nagyon örülök nektek ! Meglátod most mar csak jo fog jönni ! 🌺💐
Mi is mar a 15. Hétben vagyunk es minden rendben ! Meglett a kombinált teszt eredménye , es minden a legjobb !lany e vagy fiu az nem látszott még !
Puszi mindenkinek !
Agi vagyok
L, ez szuper! Már is nagyon jó hír, hogy elindult valami, vannak szép, de nem túl nagy tüszőid! Ebből előbb-utóbb biztos baba lesz. Nagyon szurkolok!
Kérdező, hogy telik az idő, már 15 hetes vagy ... Biztos megnyugodtál, hogy jók az eredmények. Ilyen fiatalon még bőven elég a kombinált teszt, csak az ilyen magamfajta oregecskeknek kell komolyabb vizsgálat 😉
Az mindebből a tanulság, hogy nem szabad feladni, és akkor biztosan sikerül, és minden jóra fordul.
Igazad van,volt Àgi ! Ma voltam a bizomanyiban Az elsô kismama ruhadarabokat megvenni, mert a farmerok már nagyon kellemetlenek Az alhasamon ahogy szoritanak .vettem gumis farmerokat es mindent amit a meretemben (ami nem kicsi 😂😂) találtam . Most legedett vagyok !
"L" szorítok neked is !
Betti ??? Hogy vagy ?
Sziasztok :) tegnap voltunk 4d-n és ilyen szép a mi kisfiúnk :) 26 hetes 5 napos 964g :) egyenlőre farfekvéses.
Betti
Koszi kerdezo a drukkot.
! :)L
Àgi, gratula a stramm koslegényhez, nem semmi mit ki nem.bír :)
Szorítok, hogy minden rendben legyen.
Kérdező, 15 hét??? Tenyleg repül az idő :) jól érzed magad??
L, neked meg szorítok :) biztosan nem sokára beled is sikerül :)
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!