Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Majd 2 nap mulva ujra probalom.:( koszi.
L
Agi vagyok
L, szerintem se keseredj el! Nekem is a nemvárt előtt 2 nappal lett pozitív tesztem úgy, hogy az ovum a 7 ciklusnapon volt 28 napos ciklussal. Ebből még bőven bármi lehet!
Felénk minden oké, bár kezd egyre "rosszabb" lenni a kisfiam 😀. Kezdi felfedezni a világot, egyre többet van ébren, egyre többet van ölben 😀. De hát azért született, hogy kenyeztessuk!
Az evés még mindig a régi macera, szopcsi, aztán anyatejet üvegből, aztán fejés. És mindez éjjel, nappal. Ma éjjel már majdnem megbontottam a tápszeres dobozt, annyira nem volt erőm hajnalban még fejni is a következő evésre. De eldontottem, hogy 3 hónaposnak korig minimum csak anyatejet akarok neki adni.
Jól vagyunk egyébként, várom a vizelet vizsgálat eredményét. Remélem, jó lesz, és akkor abba lehet hagyni az antibiotikumot, utána is kell valami, de az más. Talán 3 hónapos kora után nem kell több gyógyszer, ha minden jól megy, és minden eredmény negatív.
Ti hogy vagytok?
Ági orulok h megvagytom. Édes kisfiad lehet!!:)
Hát én nem vagyok babás. Pedig vmiert tenyleg ereztem h most lehet h sikerult! De ma a 25os teszt csont negativ.:( elegem van mar. :(
Sziasztok!
L, ne keseredj el. Az én esetemben is ez volt... Volt a pozi teszt előtt egy 46 napos ciklusom, aminél megbeszéltük a dokival, hogy megnézzük a következő alkalommal mikor megjön, hogy mi van a hormonjaimmal. Azt vàrtam, hogy megjöjjön újra, amikor pozi lett a tesztem. 6 hónap alatt csúszott el a ciklusom 28-30napról 46ra. Én azt gondolom, hogy azért mert ràgörcsöltem a babàra. Kitartàst, és próbàld meg kicsit lazàbbra venni a baba kérdést. A 46 napos ciklusom után volt egy térdműtétem, és megbeszéltük, hogy hagyjuk most, gyógyuljak a térdemmel, és nézzük meg mit mondanak a hormonok... Erre pont akkor sikerült, pedig a térdem miatt nem is tudtunk annyit együtt lenni. Talàn 2-3 együttlétből fogant meg a manó...
Betti
Betti az ezelotti ciklusom nekemis 46 napos volt elotte 32-34 mielott elkezdtunk probalkozni 31(oramu pontos, fog.gatlot nem szedtem) !:-)
Szval ja nemtudom.. amugy ma megjott delutan!15dpo
Szuper a lányokkal is! Lehet barbizni, hajat fonni, körmöt festeni, aztán szerelmi banatot meghallgatni, fiuzenekarokert rajongani. 😀
Aztán lényeg tényleg az, hogy egészséges a kis manó!
Nálunk megjött a vérvétel eredménye, nincs gyulladás, így abbahagyhattuk az antibiotikumot végre! Most is írt fel a dr nő valamit, az ő saját csodakapszuláját, amit 3 hónapos korig kell szedni, de ez kevésbé terheli meg az emésztő rendszerét.
Voltunk a védőnőnél múlt héten, aki szerint lassan gyarapszik a fiam. 2430 volt, amikor hazajottunk a kórházból, 5 hetesen 3400. Szerintem tökéletes. Egyszerűen nem akar többet enni, hiába kinalom szopcsi után üvegből bőven tejjel, max 60-70 ml-t eszik még.
Ági
Sziasztok Lànyok! Ki hogy van??? Nagyon csendes lett a csoport.:) mi most voltunk uh-on, 31 hetes, 1714g és képzeljétek, az én popsin csücsülő hercegem megfordult :)
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!