Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Szia Betti ( és többiek!)
L vagyok en 2 hete fent sem.voltam GYK-n. Elegge lehiggadtam meg megnyugodtam. 13 cnapon vagyok es 2 naponta minimum egyuttvagyunk. Melo, kertrendezes , fuvesitunk stb szval lefoglal minden mas.😊😊
Ági vagyok
Minden oké, telnek a kisbabás hétköznapok. Most is éppen fejek 😀 Sajnos nem tudom elhagyni az éjszakai fejést, mert akkor reggelre nagyon bedurran a mellem. Ilyen ez, eleinte azért kell fejni, hogy legyen tej, aztán meg azért, mert túl sok van. 😀
Dani már hétfőn 2 hónapos lesz. Nagyon telik az idő!
Betti, már a célegyenesben vagy! Szép nagy a baba.
L, neked meg drukkolok, írj majd, mi újság!
Sziasztok!
Örülök hogy mindenkinél rendben vannak a dolgok.Betti szep nagy màr a Baba , nagyon jo hogy megfordult .
Ági nalam is ugyanígy volt abfejéssel es gondolom most sem lesz másként . Nem egyszerű , főleg éjjel ... megértelek . De ha meg arra gondolunk hogy van akinek teje sincs ... akkor meg még igy is szerencsés vagy . 😀 Az idő majd rendezi a dolgokat .Növöget a babád es egészséges , ez a legfontosabb. Jo neked hogy igy a tavaszban babaztok, lehet sokat kint lenni . Nalam augusztus végen lesz a császár , akkor itt a hegyekben már kezdődik az ősz 😬
"L" jo hogy megnyugodtal , az a legjobb amit tehetsz.. nekem is akkor jott össze mikor mar feladtam. 😀👍
En a 19. Heten vagyok . Egyszer tippelt a doki hogy kislány lehet, de ugye ez csak tipp volt mert a laba csukva volt, azt láttuk amit alulról látni lehetett. Tegnap ultrahang... lábak ujra csukva 😬😀 .mindegy, a lényeg hogy egészséges. Ugy szeretnem mar tudni mi lesz es valami képet vagy rózsaszínt venni 😬 . Másik babaknal mar koran tudtam pontosan .
Most ez van .Amugy minden ok velünk . Elmúlt a fejfajasos időszak . Jol érzem magam.
Sziasztok! A kezdetektől olvaslak, és követlek titeket :) Eleinte irkáltam én is :)
Lenne egy kérdésem, április 7-én 1 év próbálkozás után pozitívat teszteltem :) a nem várt napja április 5. és azóta ahogy pozitív a teszt, fáj a hasam jobb oldalt alul. Olyan peteérés szerű fájdalom, néha picit erősebb, néha gyengébb. Orvoshoz 24-én megyek. Szerintetek normális? Több helyen olvastam, hogy ez normális, de szeretném a Ti véleményeteket, tapasztalataitokat kikérni :) Köszi, É
Gratulálok, E!
Teljesen normális, amit érzel. Lehet szurkalas, kicsi görcs, ez nem jelent bajt. Már a kezdetektől nő a méhed, vérbő lesz az egész terület, ez okozza az ilyesmit. Amíg nincs nagy görcs és vérzés, addig rendben van.
Ma voltunk oltást kapni, szegény fiam egyből kapott 2 szurit, plusz egyet szájon át. Érdekes lesz majd otthon ezt osszehozni az ottani oltási sorral, mert ahogy néztem, itt másokat kaptunk ... Majd megoldja a gyerekorvos, ha hszamegyunk 😀
Már 4200 g Dani,alig két hét alatt hízott fel kg-t.
Levegőzés, hát igen, az mehet(ne), egész jó az idő tényleg. Viszont utál kint lenni, igazi kocka a testvérei szerint. Szerintük ez már benne van a 2010 után született gyerekekben 😀 Amint elindulunk sétálni, üvölt, mint akit nyúznak. Ha kiteszem az udvarra a kocsiban, azonnal felebred, bent órákig alszik.
Persze, azért megyünk, ez kötelező program. Muszáj, mert a kutya megeszi az idegeimet, ha nem sétáltunk, követ mindenhova, és nézi, mikor indulunk. Nem mintha ő nem tudna kertben mozogni, még kóbor macskák is vannak, hogy legyen miket kergetni.😀
Fejni muszáj. Tegnap éjjel nem volt erőm, ezért a következő szopcsi után tápszert adtam Daninak. Sajnos, még mindig nem hajlandó jóllakásig szopni, pedig van tej bőven, szopcsi után 100 ml-t simán tudok fejni. Szóval, adtam neki a tápszert, és kiköpte, plusz úgy nézett rám, hogy elszegyelltem magam😀.
Kérdező, így izgalmasabb, hogy nem tudod, fiú vagy lány a kis jövevény. A harmadik babánál én meglepetést akartam, hogy ne tudjuk meg, csak szuleteskor a nemét, de a család nem egyezett bele, főleg az apja. Most meg a genetikán kiderült.
Minden jót mindenkinek!
Kedves Kerdezo ! Orulok h elmult a fejfajasod es jol vagytok!:)
Hat azt nem mondom h feladtam....:)
Csak nemvagyok ugy rápörögve. Lefoglal a kertimunka és a tavaszi nagytakaritas mert a meló miatt elosztom a házat napokra. Ma a furdoszoba a soros.:) holnap a nappali ünnepre kesz leszek a többi mar pipa!:) ez a 18.cnapom
15 napon volt pozi az LH tesztem 17 napon a doki úgy látta előtte való nap vagy 17.nap lehetett repedés, a nyhártyám 8,8mmes :) ma vagyok a 3.dpon, es kitartóan hessegetem el a gondolataim kivéve mikor pihizek akkor nem mindig megy. Mint pl most!!:) kiszeretném birni anelkul h teszteljek a 13-14dpo elott...
Nektek is !:)
L voltam ( Lilla)
Amugy 9 dpon tartok szoritsatok..:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!