Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯
 631/982 anonim ***** válasza:
100%

Àgi, természetesen kislegényt akartam írni, elbézést... Telefonról mellé megy néha...

Betti

2017. márc. 10. 19:40
 632/982 A kérdező kommentje:

Betti : igen már 15. hét , lassan a 16.-ba lépek .Nagyon varom mar hogy haza utazzunk mert otthon szeretnek egy 4D ultrahangot csináltatni .még mindig nem tudjuk fiu lesz vagy lány es mar nagyon szeretnem megtudni 😂 .Fiut rendeltem de ha lány lesz annak is fogok örülni .Parom mondja mindig hogy neki meg mindegy mi lesz .Nekem csak fiaim vannak es nehéz is lányt elkepzelni 😂 .Mult heten sokat szedultem , volt napi szinten hányingerem .Most elmondhatom 2 napja hogy jobban lettem 😬

Kinél mikor mondtak meg pontosan a baba nemet ? Ági , Betti? Majdnem 18 hetes leszek mikor megyek .Remelem akkor már meg tudjak mondani .

2017. márc. 13. 10:06
 633/982 anonim ***** válasza:
81%

Agi vagyok

Nekem genetikai vizsgálat volt, ott nyilván egyértelműen kiderült a neme a babának, a 16 héten. A dokim már a 12 hetes uh-n fiúnak tippelte, ami be is jött. A 20 hetes genetikai uh-n már én is láttam, hogy fiú.

Mi is fiút szerettünk volna elsősorban. Nekem van fiam is, lányom is, de a férjemnek csak lányai vannak.

2017. márc. 13. 16:58
 634/982 anonim ***** válasza:
100%

A 12 hetes genetikai uh-on mondták elôször, aztàn a 17 hetes a 4d-n mi is láttuk :) amit most tettem fel nektek képet, az meg a 27 hetes :) beleazerettem egyből :) szerintem olyan kisfiús pofija van :) mindenképp menjetek 4d-re ha tudtok.. :)

Betti

2017. márc. 14. 08:46
 635/982 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infokat 😀Jövô Szombaton megyünk 4D- re ha A doki haza jön a sielesből.Penteken tudunk haza utazni , vasarnap vissza igy csak a Szombat marad, ha a doki is meg tudja oldani .Akkor remelem én is hogy megtudjuk mi lesz a Baby .Máskor már én is tudtam a 12. Heten mindig...de most meg 16. Hétben vagyok es meg csak találgatás sem volt .Itt osztrákban valahogy nem ugy van mint otthon .Itt a nőgyógyász es az ultrahang nagyon külön dolog .Ultrahangot ugy komolyabban csak a Szonografus csinál .Genetikai ultrahangot ugye otthon is , de azert ha az ember megy a nődokihoz terhes gondozásra az is kiismeri magát az ultrahangal.Hat itt nem .Megnezi él e, keze lába megvan ..es ennyi.nem több.
2017. márc. 14. 10:24
 636/982 anonim ***** válasza:
81%

Igen, a 4 d nagyon szuper!

A 28 hetes uh-n a doki a kórházban atvaltotta a gépet 4d-re, és láttam a kis pofiját. Akkor hirtelen olyan valóságos lesz, hogy ő tényleg egy kis ember ott bennem!

Betti, nagyon cuki a babád, már most olyan kisbabás arca van.

2017. márc. 14. 16:02
 637/982 anonim ***** válasza:

Dejooo a 4D biztos szep elmeny.:) varom , hogy mi is azt tervezzuk már..:) 6dpo. Kezdek félni és izgulni. Tuti megint csattanok es negativ lesz a teszt.:/

Ti h vagytok? Itt mar mindenki babas?:)

2017. márc. 14. 19:49
 638/982 anonim ***** válasza:
81%

Köszönöm szépen :) egyből beleszerettem :) ezek szerint sikerült jó linket megosztanom

Betti

2017. márc. 17. 19:48
 639/982 anonim ***** válasza:

Ajjj 11dpo negativ teszt...

L

2017. márc. 20. 08:22
 640/982 A kérdező kommentje:
L sajnalom.Nincs azert még elveszve .Nekem nem vart napjan volt előszőr nagyon halványan pozitiv , 26 napos ciklusokkal, es ovum is előbb volt pedig .Hiaba teszteltem nem várt előtt nem mutatott semmit .Ne add fel ! Csak pozitívan !!
2017. márc. 20. 10:38
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!