Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
 601/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Ki hogy van?

Betti

2017. febr. 9. 21:36
 602/982 A kérdező kommentje:

Szia !

Velem majdnem minden ok ! Gége gyulladásom van .Nagxon faj es antibiotikumot kell szedjek. 😏 . Remelem azert minden rendben lesz .

Ma vagyok 10 hetes ....lassan telik az idő!

Veled mi van Betti?

Ági? Valami újság ?

2017. febr. 9. 21:45
 603/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia. L vagyok, bonyolultan vagyunk, vagyok..:( faj a hasam, nyilal szùr , majdnem mint amikor gyulladasom van csak erosebben. Tegnap este barnáztam, aztan reggel is es tettem be tampont azon 2csepp valami volt,4-5óra alatt! Aztan megint tampon 2-3ora alatt egy barna folt rajta. Azota fel se tettem. Sehol sem latok barnát. Kevès fehèr folyàst csak..A teszt ma a 14.dpon negativ. Kesoi peteetesem volt. A 19.cnapon es ma vagyok 33cnapon... parom ravett egy utsò tesztre holnap , doki azt mondta hetfon teszteljek. Ha baba ad gyógyszert! En mar elengedtem...erre pàrom beledumál..:D
2017. febr. 9. 21:45
 604/982 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne aggódj, gyógyszerekből és betegségből itt is kijutott... De egyenlőre rendben vagyunk :) 23 hetes és 510g a doki szerint. Megbeszéltük a szülést is, elvàllalt, uh kicsit nyugodtabb vagyok.

L Hétfőig azért ne add fel, írj ha volt teszt.

Betti

2017. febr. 10. 09:50
 605/982 anonim ***** válasza:

Agi vagyok

Lányok, február 10-én, 11:03kor megszületett a kisfiam, sürgősségi császárral 36+3 hetesen.

Előző nap voltam a dokinál, aki közölte velem, hogy gyakorlatilag nincs magzatvíz, valószínűleg elzáródott végleg a baba húgycsöve. Holnap császár. És maradt a farfekvés is.

Képzelhetitek, teljes döbbenet, még több, mint 3 hetem lett volna hátra! Azon az éjszakán semmit nem aludtam, figyeltem, mozog-e még. Utólag a doki is azt mondta, ő sem aludt jól, mert azon gondolkodott, hogy azonnali műtét kellett volna ...

A császár nagyon nem jött be, olyan kívülállónak éreztem magam. Csak történtek velem a dolgok, de valójában nem voltam részese.

Elég sok vért vesztettem,nagyon rosszul is voltam utána. De a lényeg, hogy a baba jól van. Igaz, nagyon picike, bár a súlya nem annyira vészes 2660 g, de mégis nagyon sovány. Még most hízott volna a drágám a pocakban!

A vizelete itt ezen a szép kinti világon spontán megindult, azóta sem tudja senki, miért nem pisilt odabent. Volt külön uh a veséire, a húgyutakra, de nem találtak magyarázatot.

Még a kórházban vagyunk, remélem, szerdán mehetünk haza.

Nagyon érdekes itt a rendszer, végig velem van a baba. Már amikor az örzőből feljöttem, itt volt a szobában, apa meztelen mellkasán töltötte azt a 2 órát.

El sem vitték azóta, az uh kivételével minden itt van, meg amikor inkubatorban kellett lennie, mert kicsit besargult, azt is ide hozták be nekem.

Első éjszaka is együtt aludtunk. Nekem még be volt kötve az epidural a gerincembe, két infúzió pluszban, és mégis itthagyták velem. Rajta csak egy pelus volt, rajtam a műtősing, betakaroztunk, és úgy aludtunk. Ha szopizni akart, úgy fekve szoptattam, hiszen nem tudtam mozogni gyakorlatilag. Csodás élmény volt, pedig tudom, durván hangzik.

Na, nem fársztalak titeket tovább! :)

Nem lesz semmi baj, Kérdező! Bízni kell az orvosodban, hogy tudja, mit csinál. Az enyém megmentette a fiam életét.

Betti, megnyugodhatsz, hogy találtál dokit!

L, neked szurkolok!

2017. febr. 14. 01:30
 606/982 anonim ***** válasza:

Ó, Àgi...nagyon sajnálom... De gratulálok a kispasihoz, örülök, hogy jól vagytok, és hogy ilyen pozitív vagy :) majd képet azért linkelhetbél a kishercegről :)

Betti

2017. febr. 14. 11:21
 607/982 A kérdező kommentje:
Ágikam nagyon nagy gratuláció nektek ! Nagyon jo egészséget es sok boldogságot kívánok nektek ! Finisben vagy ....minden rendben lesz a sok nehézség ellenére ami mögötted van ! A császár semmiképp nem igazi szülés élmény ..nekem kettő volt , ez lesz a harmadik ! Tudom min mész most at! Vigyázz nagyon magadra! Nagyon jo hogy nem találtak rendellenességet a picinel es hogy pisil ! Ha szopizik akkor a kilókat majd felszedi ezen a világon amik hiányoznak ! Azon ne aggódj .Olyan gyorsan híznak , hogy mire magadhoz kapsz kis falánk gombóc lesz belőle ! Pihenj sokat , nagyon vigyázz magatokra ! Oda haza kíméld magad ! En ezt az első császárral nem tettem , nagyon soka fajt a hasfalam es a hasam sem volt alul szep ! Adj időt magadnak !Nagyon varom hogy a kis pofirol küldj egy kepet ! Szorítok hogy holnap már otthon aludhassatok! Nagy puszi nektek !! A picurnak is küldtem egyet !Hősök vagytok !!!😘❤💐
2017. febr. 14. 15:29
 608/982 anonim ***** válasza:
L vagyok, mensi jelet sem mutatja. Ma delutani teszt negativ, 38.cnap ...
2017. febr. 14. 18:14
 609/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Hogy vagytok?

Ági hogy boldogulsz otthon a fiúcskával? Van éjszaka alvás?

2017. febr. 21. 11:05
 610/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Én meg vagyok, egy hete màr pihire vagyunk fogva, màr amennyire a felujitas mellett lehet :) ti hogy vagytok?

Kérdező? Hogy vagy, hogy van a manó?

Àgi? Hogy van a picur? Te hogy érzed magad? Majd fényképet azért vàrunk :

Betti

2017. febr. 21. 16:42
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!