Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/982 anonim ***** válasza:
100%

L, ez tényleg jó hír!

Nekem egyszer azt mondta a dokim, amikor kérdeztem, van-és cisztam, azt mondta, most éppen nincs. A ciszta olyan, hogy jön meg megy. Nekem is volt olyan, hogy műteni akartak, de nem hagytam. A következő vizsgálatra nyoma sem volt.

Elvileg március 6-rá vagyok kiirva. Viszont, ha császár lesz, akkor az meglesz 38+ valamelyik napon.

Szóval, kb 4 hét múlva kint lesz a baba.

A vernyomasom is emelkedik sajnos, már majdnem 140 volt két egymást követő merésen is. Tegnap elkuldott a doki laborba, remélem, jók lesznek az értékek. Már csak egy kis toxémia hiányzik:)

Ági

2017. jan. 28. 09:37
 592/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Kicsit eltűntem mert eleg beteg lettem ismét. Február elején megyek dokihoz, az enyém nég nindig nincs, nem tudni meddig... Lehet, hogy vàltanom kell, de akkor a kórház is mindenképp másik lesz. Vqgy ügyeletes orvosnál fogok szülni...
2017. jan. 28. 10:05
 593/982 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt, hogy Betti vagyok
2017. jan. 28. 10:06
 594/982 anonim ***** válasza:

Igen a jon megy fajta ciszta az nem is okoz gondot. De az enyem kesleltette a menzeszt. Fajtak az egyuttletek , gorcsoltem. Ez mar a babat is akadalyozta. Egy 10-20mmes meg nem akadály. ( bar csak 30mmtől hivjak igazi cisztanak oket)

Miert lehet h csaszáros leszel? Rosszul van elhelyezkedve a picid Àgi??

Boldog babavarast nektek

2017. jan. 28. 12:01
 595/982 anonim ***** válasza:
100%

Igen, most megfordult, farfekvèses lett újra. A doki szerint 2 hete van megfordulni, akkor leszek a 37. heten. Ha faros, nem megyünk neki a szülèsnek. Elég nagy baba, plusz én sem vagyok már fiatal. :)

Ági

2017. jan. 28. 16:00
 596/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Remelem mindenki jol van !

Szorítok Ági hatha megfordul még ...ha nem a császár sem olyan szőrnyu , főleg igy hogy az első lesz ha lesz ! Az első után nem volt semmi gondom.Masodik az mar fájt az összenovesek miatt.Most a harmadik állítólag meg fájdalmasabb lesz ...de majd kibîrom .

Lehet még meggondolja magát a babád es megfordul ! Nagyon jo hogy ilyen közel vagy már a végéhez !

En 9 hetes vagyok , tegnap voltam az ambulancián .Vervetel , ultrahang volt , minden a legnagyobb rendben .Par nappal idősebb a Baby a szamitottnal .Ezt mondjuk gondoltam is mert a peteerest nem közép időben ereztem hanem picit elobb .lenyeg hogy minden ok .Lassan mar elhiszem en is hogy most minden jol fog alakulni .legkozelebb Febr.16-an megyek az en orvosomhoz .

Betti hogy vagy? Többiek ?

"L" örülök hogy elmúlt a cisztad ! Szorítok hogy sikerüljön a baba!

2017. febr. 1. 09:13
 597/982 anonim ***** válasza:
Enis orulok! Jovo het hetfore nem várom!!:)
2017. febr. 1. 09:59
 598/982 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy minden oké, hidd el nem lesz gond :) én még mindig nem talàltam meg a helyem orvos téren, amit írtam az előző hozzàszólàsban... Ma jön a védőnő beszélgetni, remélem tud segíteni..

Betti

2017. febr. 1. 10:25
 599/982 anonim ***** válasza:

Agi vagyok

Kérdező, örülök, hogy minden rendben. Mostmár így is marad! Élvezz ki minden percet,napot, mert iszonyú gyorsan eltelik ez a néhány hónap! Lehet, hogy azért is érzem így, mert nekem ez biztosan az utolsó terhességem a korom miatt.

Igen, jó hogy már a vége felé járunk. Bár most kezdek igazán paramami lenni. Éjjel is alig aludtam, mert nem akart mozogni a baba, pedig éjjel is szokott. Teljesen bepánikoltam, keltegettem szegényt. Pedig néhány hét múlva biztosan örülni fogok, ha alszik egy kicsit éjszaka.

Azóta is a mozgását figyelem, számolom, de jónak tűnik szerencsére.

L, nagyon szurkolok neked. Ha tesztelsz, mindenképpen írd meg az eredményt!

Betti, a dokidról ezek szerint még semmi hír? Jó pedig, ha van valaki, akiben meg tud bízni az ember.

Kérdező, elmondátok már a családnak a jó hírt? Vagy még megy a jelbeszéd otthon?

2017. febr. 1. 13:38
 600/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Àgi, de van hír, gondjai vannak és bizonytalan ideig nem lesz :( uh ra nem szamitok... Ne aggodj siman befordulhat még :) az idő tényleg szalad, mi is màr 22 hetesek vagyunk :) örülök is de sajnálom is, egy kicsit megàllitanam az idot :)

Betti

2017. febr. 3. 22:21
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!