Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
L, ez tényleg jó hír!
Nekem egyszer azt mondta a dokim, amikor kérdeztem, van-és cisztam, azt mondta, most éppen nincs. A ciszta olyan, hogy jön meg megy. Nekem is volt olyan, hogy műteni akartak, de nem hagytam. A következő vizsgálatra nyoma sem volt.
Elvileg március 6-rá vagyok kiirva. Viszont, ha császár lesz, akkor az meglesz 38+ valamelyik napon.
Szóval, kb 4 hét múlva kint lesz a baba.
A vernyomasom is emelkedik sajnos, már majdnem 140 volt két egymást követő merésen is. Tegnap elkuldott a doki laborba, remélem, jók lesznek az értékek. Már csak egy kis toxémia hiányzik:)
Ági
Igen a jon megy fajta ciszta az nem is okoz gondot. De az enyem kesleltette a menzeszt. Fajtak az egyuttletek , gorcsoltem. Ez mar a babat is akadalyozta. Egy 10-20mmes meg nem akadály. ( bar csak 30mmtől hivjak igazi cisztanak oket)
Miert lehet h csaszáros leszel? Rosszul van elhelyezkedve a picid Àgi??
Boldog babavarast nektek
Igen, most megfordult, farfekvèses lett újra. A doki szerint 2 hete van megfordulni, akkor leszek a 37. heten. Ha faros, nem megyünk neki a szülèsnek. Elég nagy baba, plusz én sem vagyok már fiatal. :)
Ági
Sziasztok !
Remelem mindenki jol van !
Szorítok Ági hatha megfordul még ...ha nem a császár sem olyan szőrnyu , főleg igy hogy az első lesz ha lesz ! Az első után nem volt semmi gondom.Masodik az mar fájt az összenovesek miatt.Most a harmadik állítólag meg fájdalmasabb lesz ...de majd kibîrom .
Lehet még meggondolja magát a babád es megfordul ! Nagyon jo hogy ilyen közel vagy már a végéhez !
En 9 hetes vagyok , tegnap voltam az ambulancián .Vervetel , ultrahang volt , minden a legnagyobb rendben .Par nappal idősebb a Baby a szamitottnal .Ezt mondjuk gondoltam is mert a peteerest nem közép időben ereztem hanem picit elobb .lenyeg hogy minden ok .Lassan mar elhiszem en is hogy most minden jol fog alakulni .legkozelebb Febr.16-an megyek az en orvosomhoz .
Betti hogy vagy? Többiek ?
"L" örülök hogy elmúlt a cisztad ! Szorítok hogy sikerüljön a baba!
Örülök, hogy minden oké, hidd el nem lesz gond :) én még mindig nem talàltam meg a helyem orvos téren, amit írtam az előző hozzàszólàsban... Ma jön a védőnő beszélgetni, remélem tud segíteni..
Betti
Agi vagyok
Kérdező, örülök, hogy minden rendben. Mostmár így is marad! Élvezz ki minden percet,napot, mert iszonyú gyorsan eltelik ez a néhány hónap! Lehet, hogy azért is érzem így, mert nekem ez biztosan az utolsó terhességem a korom miatt.
Igen, jó hogy már a vége felé járunk. Bár most kezdek igazán paramami lenni. Éjjel is alig aludtam, mert nem akart mozogni a baba, pedig éjjel is szokott. Teljesen bepánikoltam, keltegettem szegényt. Pedig néhány hét múlva biztosan örülni fogok, ha alszik egy kicsit éjszaka.
Azóta is a mozgását figyelem, számolom, de jónak tűnik szerencsére.
L, nagyon szurkolok neked. Ha tesztelsz, mindenképpen írd meg az eredményt!
Betti, a dokidról ezek szerint még semmi hír? Jó pedig, ha van valaki, akiben meg tud bízni az ember.
Kérdező, elmondátok már a családnak a jó hírt? Vagy még megy a jelbeszéd otthon?
Sziasztok! Àgi, de van hír, gondjai vannak és bizonytalan ideig nem lesz :( uh ra nem szamitok... Ne aggodj siman befordulhat még :) az idő tényleg szalad, mi is màr 22 hetesek vagyunk :) örülök is de sajnálom is, egy kicsit megàllitanam az idot :)
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!