Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
 551/982 anonim ***** válasza:
81%
.
2017. jan. 8. 09:20
 552/982 anonim ***** válasza:
100%

Köszi ÁgI! Aranyos vagy, ma megjott, kivetelesen orulok az volt a lenyeg h pontosan megjöjjön! Remelem a ciszta is tavozik!:(

L- :)

2017. jan. 8. 10:06
 553/982 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok.

Remélem nem gond, ha becsatlakozom.

Mi október óta próbálkozunk, tudom ez nem hosszú idő, sokan éveket várnak. Azóta októberben és decemberben is meg voltam győződve a babáról, és a teszt is halvány pozi lett. Aztán 1-2 nap csúszással megjött, de nem a szokásos módon , hanem iszonyatos fájdalommal és erővel. Ezért gondoltam elmegyek a dokihoz. Szerdán voltam, persze nem látott babát és bajt sem, mert cisztára gyanakodtam. Annyit mondott, hogy lehet a sárgatestek nem működnek rendesen. Ajánlotta a premens tablettát és vitamint ami kifejezetten magzatvédő.Pénteken kellett volna megjönnie, de még semmi. Babára nem gondolok mert ugye voltam dokinál, szóval késik. De a tablettára azt mondta hogy minimum 14nap mire elkezd hatni, az beállítja majd a ciklust. Szedett valamelyikőtök esetleg ilyet? Vagy ismertek olyat akinek segített?

Mindenkinek gratulálok a babához és szorítok azoknak akik várják :)

Noémi

2017. jan. 8. 22:46
 554/982 A kérdező kommentje:

Szia Noémi !

Ugyan igy voltam mint te ! Halvány Pozi teszt , aztan vérzés .2x egymás után !Nalam sem látott a foki semmit , sőt a hormonok is rendben voltak mert levette mindjárt a vert .Valamiert nem tapadt meg rendesen .A premens ha jol tudom baratcserje jobbára .Biztos van itt aki jobban tudja , vagy használta ...en szedtem a baratcserjet 8 hétig . Palastfuvet ittam a ciklus második felében , elsőben cickafarkat .Hozza méhpempő mert az ultrahangos leleteimbol azt szurtem le hogy vékony a nyalkahartya .Dec 1.en megjott.Mindig 26 naposak a ciklusaim missed ab óta .Akkor decemberben ugy voltam hogy most az ég világon semmit nem veszek be, semmit nem iszok mert nagyon unom .Nem tesztelek nem várt előtt ...Es hopp...nem jott meg .Nem tudom igy végül hogy mi segithetett, de mindent kipróbáltam előző hónapokban.Most mar csak abban remenykedek hogy jövő heten lesz valaki a pocakban mikor megyek dokihoz nem csak üres petezsak vagy más probléma mint eddig !

Neked is szorítok !

Ági hogy vagy ? Hogy érzed magad ? Tudsz aludni a pocaktol? Befordult már a baba? Tervezel valami extra dolgot a szülésnél ? Fürdőkad vagy ilyesmire gondolok ?Nagyon irigyellekhogy mar nemsokára túl vagy mindenen es megölelheted a babád 🤗

Betti te hogy vagy ?

Én csütörtökön leszek hat hetes , es akkor ugy tervezem hogy jövő heten megyek dokihoz .Ha betöltöm a hét hetet.Jol érzem magam .Ma reggel nagyon szomjasan ébredtem, és akkor ittam egy nagy pohár vizet .Akkor ugy éreztem hogy az rögtön kijön , de nem jött.

Néha bele szúr itt ott a hasamba , vagy a hólyag környeken fajdogal ...de tudom ezek mind jo jelek mert dolgozik a test a babaert.Pisilek persze ha kell ha nem .Cicim nagyon meg duzzadt es faj .(előtte sem volt kicsi 90D 😬)

Írjatok ! Írjatok ! Írjatok !

Puszi mindenkinek !

2017. jan. 9. 07:55
 555/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok

Noémi, ha szerdán voltál orvosnál, a doki semmit nem láthatott, még ha lenne is baba. Nejem volt olyan, hogy a kimaradt mensi után sem látszódott terhesség, csak vastagabb nyálkahártya. Szerintem bármit kezdesz szedni, kezdd ciklus elejétől,nehogy bekavarjon, és több kárt csináljon, mint hasznot.

Én is palástfű teáztam, mint a Kérdező. Nekem bevált, a második hónapban jött a baba.

A gyógynövények is olyanok szerintem ebből a szempontból, mint a gyógyszerek. Nincsen csodaszer. Jó mindegyik valamire, és nyilván használ, ha neked épp az a problémád. A palastfu nekem bevált, mert nyilván kicsit kevés volt a progi. Másnak bekavarja a ciklust.

Jól vagyok egyébként, bár kezdek faradekony lenni. A diéta miatt fogytam kb 3kg, így könnyebb mozognom, de a hasam tényleg rohamosan nő. Egyre gyakrabban kemenyedik is, pedig szedem a magneziumot.

Csütörtökön megyek dokihoz. Izgulok, de főleg a ciszták miatt. Remélem, fekszivódtak!

Bizony, már 32 hetes vagyok. Az elején nem gondoltam, hogy eljutunk idáig, annyi probléma jött egymás után. Remélem, kb 6 hét, és megszületik a kisfiam. Egyik gyereket sem hordtam ki végig.

Rengeteg ruhát kaptunk a családtól, baratoktol, több zsakkal. Elkezdem ma szetvalogatni, kimosni őket. Már van ágya is a fiamnak, a szobát is atrendeztuk, hogy velünk aludhasson. Várjuk már nagyon, de azért még maradjon legalább egy hónapot!

Aludni egyre nehezebben tudok, fekve előjön a légszomj már. Meg persze mindig este akar tornázni a baba a pocakban, csak nem nagyon fér már el.

A szülést még részletesen nem tervezgetem, kicsit tartok tőle. Úgy néz ki, nagy lesz a baba, és már régen szultem, lassan 14 éve :) Mindenre van lehetőség a kórházban, van kád, szülőszék, labda, bordásfal, ki mit szeretne. Á dokival is beszélni fogok lassan a szulesrol, bár itt a vajúdás közben nem igazán van orvos, akkor a szülésznők segítenek. Persze a férjem is ott lesz, itt idegen nyelven különösen nagy szükségem lesz rá.

Kérdező, nagyon szurkolok! Mindenképp írj, mi volt a dokinal. Arra ne is gondolj, hogy baj lesz! Az uh-n már látni fogod a dobogó szívű kis embriodat!

Írok én is csütörtökön.

2017. jan. 9. 08:49
 556/982 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a válaszokat :-)

Igazából múlt hónapban a beosztásunk miatt csak kétszer tudtunk együtt lenni :-( az egyik ovi előtt 2-3nappal. Ebből gondoltam h ha összejön akkor akkor de azt már látta volna a doki nem?

Utána mensi előtt 4 nappal. Az nem hinném hogy már késlelteti.

Voltak pénteken jelei h megjön de azok teljesen elmúltak :-\

Nem is értem már.

2017. jan. 9. 15:34
 557/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én megintbúgy érzem bújkàl bennem valami... Én nem szeretnék megint beteg lenni és antibiotikumot szedni... A 18 hetes genetikai uh-on, 232g-nak saccoltàk és mindent rendben találtak. Pénteken megyek az orvosomhoz az eredményekkel. Kicsit összekuszálódtak a dolgaink, és aggódom, hogy minden meg legyen a végére a babónak és a szüléshez is, de biztos megoldjuk. Kérdező, mindenesetre szerintem jók a tüneteid, és bíztatóak :) mindenképp írj... Àgi, hihetetlen, hogy màr itt tartassz... Repül az idő... Írj mad, hogy mit làttak az uh-on.

Noémi, ne add fel akkor sem ha nem sikerül, hidd el nem mindig egyszerű, és akadàly mentes az út... Szorítok Neked is nagyon...

Betti

2017. jan. 9. 17:38
 558/982 A kérdező kommentje:

Szia Betti !

Betti!Fogyassz sok vitamint ! Tenyleg nem kellene ujra betegnek lenned .Sajnos a tél a betegségek ideje .En minden reggelt két citrommal kezdek .Nagyon kívánom a savanyut .Narancsot is sokat eszek .Remelem a vitaminok segítenek .Ebben a szezonban még nem volt más egy hányás -hasmenésen kívül .Es ne aggódj mire a baba jön biztos meglesz minden .Nyugi !!!

Vigyázz magadra!

2017. jan. 10. 08:18
 559/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, remelem lehet meg csatlakozni ide :) Érdeklődéssel olvastam végig az összes hozzászólást, tanulságos volt! Az en történetem a következő: rendszertelen ciklus, de se IR, se PCO (utóbbinak a gyanúja felmerült, de nincsenek azok a pici füzerszeru cisztaim), peteeresem van. Júniusban voltam dokinal megerdeklodni h szerinte lenne-e akadálya a teherbeesésnek, azt mondta, ilyen fiatalon (27 vagyok) ne aggódjak, de azért megvizsgál. Mindent rendben talált, a ciklusomra azt mondta, nem olyan nagy probléma, próbálkozzunk csak, es ha egy év után nem jön össze, akkor menjek/unk vissza. Júliusban abbahagytuk a védekezést, de nem "próbálkoztunk" konkrétan, viszont szeptemberig nem jott meg... Ekkor visszamentem az orvoshoz, aki csináltatott vervetelt, kiderült, hogy egy picit magasabb a prolaktinom (nem adott ra semmit, a leletet postan kaptam meg). Viszont csinált hüvelyi ultrahangot, amin látszott, hogy vannak cisztak, meg h nemrég volt peteeresem (es ra egy hetre meg is jott), es irt fel folsavat. Innentől rendszeresen megjött, de utoljára nov. 28-an. Azóta semmi. Dec 25en és január 2an voltunk együtt védekezés nélkül. Olyan tuneteim, amik egyértelműen terhességre utalnanak, nincsenek. Par napja hányingerem van, ma feszül a bal petefeszkem, es sűrűbb a folyasom. Kétszer teszteltem (01. 05. és 01. 08.), negatív. Mit gondoltok?

"V"

2017. jan. 10. 11:28
 560/982 anonim ***** válasza:
100%

Közben ma reggel megint negativat teszteltem :(

"V"

2017. jan. 11. 15:24
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!