Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Ági vagyok
V, így nagyon nehéz bármit is mondani. Azt sem tudod, mikor volt, volt -e egyáltalán peteérés. Így meg nincs mihez tesztelni sem.
Ideje lenne egy lelkiismeretes, jó orvost keresned. Igaz, fiatal vagy, de ennyire rendszertelen ciklussal nincs mire várni. Olyan kell, aki mindenben képben van, talán endokrinológus. Valami biztosan nem tökéletes nálad!
Holnap megyek a dokimhoz uh -ra. Nagyon, nagyon szurkoljatok, hogy ne legyen több ciszta a fiam agyában, sőt, még az eddigiek is tűnjenek el!
Ma kimostam az első adag kisruhat. Fantasztikus érzés volt teregetni a kis ruháit!
Nagyon szorítok Ági ! Irj majd mindenkepp mi volt !!
Drukkolok! Puszi!!
Sziasztok.
L vagyok, kaptam idopontot a dokimhoz jan.18-ra! Ugy èrzem nem lesz jò valami. A bal petefèszkemben van a ciszta de nem fáj már ott. Ez jó is, de kb 7-9 napja a jobb fèszkem nagyon szúr. Ciszta gyanús lehet..:(
Alig varom, izgulok. Remelem ujra zöld kezet kapunk!! Drukkoljatok legyszi!! :-)
"L" szorítok neked !
Akkor te szerdán mész, én meg csütörtökre kaptam időpontot!
Én is izgulok ám !
Legyünk azert pozitívak ! Irj majd !
Szorítok nektek lányok :)
Én még mindig várom , hogy megjöjjön, 5. napja :)
Most már megindult bennem a bogár, hogy a mensi előtti aktusból összejöhetett :)
Ha vasárnapig sem jön meg csinálok tesztet, az lesz a 12. nap az együttlét óta :)
Köszi lányok! Szorítok kèrdező! Írj majd nekünk, hogy mi volt ! :)
Ha nem felejtem el írok ènis!
Koszi Noèmi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!