Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Sziasztok, Ági vagyok!
Megkaptam a genetikai vizsgálat eredményét, minden rendben van és fiú!
Nagyon boldogok vagyunk. A férjem különösen, mert neki nincsen fia (nekem van, a legnagyobb gyerekem fiúm ő már 17).
Írjatok, mi újság veletek!
[link] Sziasztok :) kepzeljetek, ma pozi lett a tesztem :)
Betti
Ági vagyok
Szuper, gratulálok!
Akkor már nem kell menned hormonsorra. :))
Boldog bavavarast!
Hat mar nem :) holnap kellett volna megjonnie, de tegnap fajt a cicim nagyon, ezert teszteltem :) oo, en meg most olvasom, h fiú lesz?? :) gratulalok :)
Betti
Sziasztok! Betty neked gratulálok ! Örülök hogy sikerult es vigyázz magadra !
Ági hogy vagy ? Többiek ?
En tegnap voltam kontrollon ..eleg jol vagyok ...nem is panaszkodom .még ket hónap gyógytorna ...kezelések ...stb .Baba ügyben nem tudom mi lesz .tovabbra sem vedekezunk..nem tudom mi van ,mi lesz .lassan 4 hónapja hogy voltam a nődokinal , akkor ugye a hormonokat rendben találta , valamit látott a nyalkahartyanal , mondta lehet kaparas kell .. Adott ugye fogi gatlot szedtem ...mondta lehet utana rendbe is jön .egyszer megjott 27 , aztan 26 napra .ket nap van meg . Nem tudom .sosem tartott túl sokáig ...vettem cickafark teát ittam a 14. Napig , most palastfuvet .örulnek ha a nyalkahartya rendbe jönne ...meg ugy minden .baba is jöhetne .Jo lenne ha menne minden orvosi beavatkozások nélkül mert egy időre ugy érzem elegem van minden dokibol 😔
Nagyon szorítok, h minnel elobb renbe legyen minden es jojjon a baba, lehet neked is pont most mikor nem szamitassz ra. Ebben a honapban nlmeg sem fordult a fejemben, alig voltunk egyutt a terdem miatt, es tessek... Remelem veled is igy lesz :)
Betti
Ági vagyok
Pont ugyanígy voltam én is, esélytelen hónapban fogant. 9-15 cn-on nem voltunk együtt, hazamentem Mo -ra.
Hát, akkor hamarabb volt az ovu, kb 7 napon. Nagyobb a baba egy héttel, már a szülés időpontját is módosította a doki; ).
Szóval, semmi nem lehetetlen. Lehet, pont az segített, hogy nem is foglalkoztam ezzel abban a hónapban.
Betti, írj majd, mikor mész uh -ra, meg ilyenek.
Kérdező, szurkolok neked!
Sziasztok! Kedden megyek eloszor dokihoz :) remelem mindent rendben talal :) kicsit izgulok, de nagyon varom mar, h megerositse :) Ti hogy vagytok?
Betti
Ági vagyok
Én szerdán megyek itt Belgiumban genetikai uh -ra abba a kórházba ahol szülni fogok. Senki nem tud elkiserni.
Oké, hogy tudok angolul valamennyire, de az orvosi angol? ???
Nem elég, hogy izgulok a baba miatt (mindig izgulok uh előtt ), de még ez is.
De így lehet a legjobban tanulni, ha muszáj megoldani helyzeteket :))
Betti, minden rendben lesz! Hány hetes lehetsz? Szamitasz szivhangra?
Sziasztok! Ma voltam, de du. Lett volna a dokim akihez szoktam menni, gondoltam akkor megyek masikhoz, deruljon ki, h mi ujsag... Szavakat nem talalok, olyan szinten volt bunko es megalazo... A doki akihez mentem volna, meg elvileg nem vesz at ha mas megallapitotta a terhesseget, ezt mondta az asszisztens... Annyit tudok, azt is papirrol, h 8mm valami... Nem tudom mit jelent amit odairt, es korai terhesseg. Ennyit irt. Vett le kenetet, harom het mulva kene vissza mennem, de biztos, hogy nem fogok... uh elkeseredtem, pedig annyira vartam a mai napot :(
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!