Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

"Sz" vagyok, elég régóta nem jelentkeztem. Betöltöttem a 12. hetet, és túl vagyunk a kombinált vizsgálaton is. Eddig minden a lehető legnagyobb rendben. :) A rosszullétek már nagyrészt elmúltak, kezdek megnyugodni, és elhinni, hogy tényleg ott van a pocakban a pici... :)

Kitartás Lányok, meglesz az eredménye! ;) Gratulálok a kismamáknak! :)

2016. aug. 2. 17:10
 352/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok.

Ma voltam dokinal!

Minden rendben! Erős szivhangja volt, ügyesen, élénken mozgott, van keze-lába! :))

26 mm a crl, még nagyobb is, mint kellene az utolsó mensi szerint.

Nagyon megnyugodtam, és boldog vagyok.

Irjatok, kivel mi van!

2016. aug. 5. 17:46
 353/982 A kérdező kommentje:

Ági Nagyon örülök es szoritok neked tovabbra is ! Most mar elhiheted hogy minden rendben lesz , legyel pozitiv es örülj !

En a fogamzásgátlót nem szedem tovább amit a nyalkahartya miatt kaptam , mert nagyon rosszul lettem tőle .Nagyon fajt a hasam ...fejem ...két nap után ahogy abba hagytAm mar jobban is voltam .Sosem szedtem meg ilyesmit ...Remelem rendezodott az egy honap alatt a dolog .. Majd a kontrollon kiderül .

Remenykedek

2016. aug. 7. 19:00
 354/982 anonim ***** válasza:

Mindenképpen írj a kontroll után!

Igen, kezdek megnyugodni. Majd az igazi a genetikai uh és az amnio után lesz.

A dokim rabeszelt az amnióra, szerinte az az egyetlen megbízható módszer. Még tartok a vetelesi kockázattól.

A fogigátlo nekem sem jött be régen, iszonyat rosszul voltam tőle én is.

Drukkolok neked!

Ági

2016. aug. 7. 20:31
 355/982 A kérdező kommentje:

Ági nalam Volt mar amnio regen .Nem olyan vészes .Rossz mikor az eredményt várod ...de utana nem marad nyitott kérdés .Abbol minden kiderül . 😀

Nagyon hasznos dolog szerintem .Jo hogy elvégzik .Fajdalom minimális .Nem kell aggódnod .Nekem Szegeden végeztek .

2016. aug. 8. 12:56
 356/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Ma voltam UH-on.Minden rendben van,már van szívműködés,CRL 12mm.Egy héttel kisebb,mint számoltam,doki szerint 7 hetes vagyok,nem 8. De tényleg lehet,hogy a júniusi dolog után később volt peteérésem.

Ági örülök,hogy minden rendben!!

Kérdező,kitartás!Lassan te is a dolgok végére érsz,és utána drukkolok neked is nagyon!

moniq

2016. aug. 12. 11:46
 357/982 A kérdező kommentje:
Moniq nagyon örülök neki hogy nálad is minden ok!koszonom a biztatást .Mindegy is ha egy héttel fiatalabb , lényeg hogy minden rendben van :) ! Neked is és Áginak is biztosan szep terhessegetek lesz, nem kell a legnagyobb melegben kínlódni majd a pocakokkal.En nyáron szültem aztan nagyon megviselt..hőhullámok minden ...bár gondolom mindenkinél más! Kellemes babavarast😀👍
2016. aug. 12. 16:13
 358/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok kismamik! Hogy vagytok?

Velem minden ok...Varom a műtétet 😀

2016. aug. 18. 09:23
 359/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok.

30án megyek genetikai uh-ra, akkor fogom megbeszélni az amniot is. Izgulok, de most úgy érzem, minden rendben.

Nagyon nő a hasam, bár főleg puffadas. Néha úgy nézek ki, mintha felidos terhes lennék :)

A sulyom szerencsére nem nőtt.

2016. aug. 18. 21:16
 360/982 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ki hogy van ? Nônek a pocakok? Jol érzitek magatokat? Holnap lesz a nagy nap...be kell menjek a korhazba .Szerdan mûtét!
2016. aug. 29. 11:32
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!