Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Sziasztok!
"Sz" vagyok, elég régóta nem jelentkeztem. Betöltöttem a 12. hetet, és túl vagyunk a kombinált vizsgálaton is. Eddig minden a lehető legnagyobb rendben. :) A rosszullétek már nagyrészt elmúltak, kezdek megnyugodni, és elhinni, hogy tényleg ott van a pocakban a pici... :)
Kitartás Lányok, meglesz az eredménye! ;) Gratulálok a kismamáknak! :)
Ági vagyok.
Ma voltam dokinal!
Minden rendben! Erős szivhangja volt, ügyesen, élénken mozgott, van keze-lába! :))
26 mm a crl, még nagyobb is, mint kellene az utolsó mensi szerint.
Nagyon megnyugodtam, és boldog vagyok.
Irjatok, kivel mi van!
Ági Nagyon örülök es szoritok neked tovabbra is ! Most mar elhiheted hogy minden rendben lesz , legyel pozitiv es örülj !
En a fogamzásgátlót nem szedem tovább amit a nyalkahartya miatt kaptam , mert nagyon rosszul lettem tőle .Nagyon fajt a hasam ...fejem ...két nap után ahogy abba hagytAm mar jobban is voltam .Sosem szedtem meg ilyesmit ...Remelem rendezodott az egy honap alatt a dolog .. Majd a kontrollon kiderül .
Remenykedek
Mindenképpen írj a kontroll után!
Igen, kezdek megnyugodni. Majd az igazi a genetikai uh és az amnio után lesz.
A dokim rabeszelt az amnióra, szerinte az az egyetlen megbízható módszer. Még tartok a vetelesi kockázattól.
A fogigátlo nekem sem jött be régen, iszonyat rosszul voltam tőle én is.
Drukkolok neked!
Ági
Ági nalam Volt mar amnio regen .Nem olyan vészes .Rossz mikor az eredményt várod ...de utana nem marad nyitott kérdés .Abbol minden kiderül . 😀
Nagyon hasznos dolog szerintem .Jo hogy elvégzik .Fajdalom minimális .Nem kell aggódnod .Nekem Szegeden végeztek .
Sziasztok!Ma voltam UH-on.Minden rendben van,már van szívműködés,CRL 12mm.Egy héttel kisebb,mint számoltam,doki szerint 7 hetes vagyok,nem 8. De tényleg lehet,hogy a júniusi dolog után később volt peteérésem.
Ági örülök,hogy minden rendben!!
Kérdező,kitartás!Lassan te is a dolgok végére érsz,és utána drukkolok neked is nagyon!
moniq
Sziasztok kismamik! Hogy vagytok?
Velem minden ok...Varom a műtétet 😀
Ági vagyok.
30án megyek genetikai uh-ra, akkor fogom megbeszélni az amniot is. Izgulok, de most úgy érzem, minden rendben.
Nagyon nő a hasam, bár főleg puffadas. Néha úgy nézek ki, mintha felidos terhes lennék :)
A sulyom szerencsére nem nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!