Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/982 anonim ***** válasza:

MZS, ha az orvos vasárnap estét mondott, akkor biztosan úgy is van.

Szerintem jobban ért hozzá, mi itt laikusok. :)

Minden oké lesz, na aggódj! Te mindent megtettél, ahogy írtam már neked. Sajnos (vagy szerencsére?) nincsen mindenre ráhatásunk az életben, csak annyit tehetünk, hogy a tőlünk telhető módon alakítjuk pozitív irányba az életünket, és bízunk a legjobbakban.

Tegnapelőtt óta egyre rosszabbul vagyok, hányingerem van. Tudom, hogy nem lehet a baba miatt, max ha nagyon korán volt pé-m. Talán a palástfű tea miatt vagyok rosszul. Majd megkérdezem :)

Ági

2016. jún. 27. 08:49
 322/982 anonim ***** válasza:
Attól nem hinném, én is ittam ovu után. Sok sikert Ági ☺mzs voltam
2016. jún. 27. 12:10
 323/982 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet lányok ?? Mindenki nyaral ?
2016. júl. 1. 12:25
 324/982 anonim ***** válasza:

Nem merem még elhinni, de ma reggel teszteltem egy nem is olyan halvány pozit facelle teszttel! :))))

Nagyon boldog vagyok, meg izgulok, meg félek!

A palastfű nekem úgy látszik, bevált! Ez volt a második hónap, hogy iszom.

Gyanús voltam magamnak, napok óta fájt a hasam, pedig mensi előtt nem szokott. Pms tüneteim viszont nincsenek, mellfeszülés se, ez így volt a múltkori terhességemnél is.

12. dpo körül vagyok, kedden ismétlem a tesztet.

Nagyon-nagyon szorítsatok nekem, lányok!

2016. júl. 2. 06:34
 325/982 anonim ***** válasza:

Azt le is hagytam, hogy Ági voltam! :)

Mzs, veled mi van?

Kérdező, van már időpontod a műtétre?

2016. júl. 2. 06:36
 326/982 A kérdező kommentje:

Àgi nagyon örülök neked ! Nagyon szorítok !! Biztosan minden rendben lesz...latod mikor nem is szamitottal ra , meg ra sem gorcsoltel..akkor sikerült ! Nekem nincs meg időpontom .most meg mar varjak is ki hogy vissza jöjjünk a rövid nyaralásról ! 15-19 ig .30.-ára meg esküvő idopontunk van 😬...akkor sem ártana itthon lenni . 😀De hat nélkülem úgysem lesz esküvő !

Ági nagyon vigyázz magadra ! Minden rendben lesz ! Gondolok rad !! Hogy érzed amúgy magad? Párod tudja már?

2016. júl. 2. 10:16
 327/982 anonim ***** válasza:

Persze, hogy tudja. Ő is látja a második csíkot :)

Semmit nem érzek, talán kis hasfájás. Még nem merem elhinni, talán kedden a következő tesztnél. :)

Gratulálok az esküvődhöz!

Nektek is sikerülni fog, hidd el!

2016. júl. 2. 11:39
 328/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia Ági mzs vagyok, egyenlőre semmi a hőm jól alakul viszont ma 3tizedfokot esett a tegnapi nap után. Nem tudom mitől? Ovu óta most vagyok a 6. dik dpon. Krémes ragacsos folyasom van 3 napja de általában ciklus végén meszi előtt szokott lenni. szerinted ez mitől lehet? Beágyazodas szerintem még odébb van még ha azt is jelezne. A melleim tegnap óta érzékenyek de nem olyan veszélyesen még. Pedig az is meszi vége felé szokott lenni kb 1 héttel. Szeretnék gratulálni, remélem minden rendben lesz veletek.
2016. júl. 3. 13:58
 329/982 anonim ***** válasza:

Mzs, ha valami más, mint szokott lenni, az már gyanús, és jó értelemben! ;)

A folyásaim ebben a honapban: az ovu körül nagyon sok vizes, aztán (kb mint neked most) krémes, ragacsos fehér, most megint folyosabb.

Végig éreztem, hogy valami más, mint szokott lenni.

Drukkolok! Mikor akarsz tesztelni? Türelmes leszel, vagy nem? :))

2016. júl. 3. 14:21
 330/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia Ági mzs vagyok. Igen türelmes leszek hiszen még van időm tesztelni. 6. dik dpon vagyok. Mikor teszteljek szerinted? Te mikor teszteltel mikor már késett vagy hamarabb?
2016. júl. 3. 18:48
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!