Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/982 anonim ***** válasza:

Gitta, Mzs, nektek kitartást, és minden jót!

Ági

2016. jún. 16. 08:30
 292/982 anonim ***** válasza:
100%

MZs ez a második clostis hónapom. Az előző hónapban sajnos nem volt uh-os követés, mert elutazott a dokim, de jövőhéten megyek és megnézik. Ha szükséges kapok tüszőrepesztő szurit is :)

Amúgy closti nélkül a 13. napon csak 16mm volt a domináns tüszőm :(

Gitta

2016. jún. 16. 11:26
 293/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, kicsit eltuntem, mer sokat dolgoztam a napokban. Mzs. Nekem is megjott vasarnap, uh uj honap :) csak azt nem ertem miert tolodik ki ennyire a ciklusom :( atl.28 naposak voltak regebben, aztan 31, mult honapan 34, most meg 37 :( nem tudom mitol lehet. Szoritok mindenkinek, aki uj honapba kezdett, es remelem sok pozi teszt jon ossze :) Betti
2016. jún. 16. 13:08
 294/982 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezo! Sok kitartast kivanok neked, es ne keseredj el, a kitartasod es faradozasod meghozza a gyumolcst, ne felj :) a gerincservre pedig annyit, hogy nagyon vigyazz magadra :(

Betti

2016. jún. 16. 13:12
 295/982 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a megnyugtatast es a biztatast.

Ma kiderült hogy mindenkepp műteni kell.elobb ha szükséges akkor lesz a kaparas .Az hetfőn derül ki 😢

Ennyi velem röviden .

Mindenkinek sok szerencsét kívánok , mindenkinek szorítok !

Puszi!

2016. jún. 16. 13:41
 296/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok,kérdező sajnálom ami veled történt:(ma voltam dokinàl ès látott 26mm es tüszőt amir azt mondta hogy valoszinű mèg ma meg is reped;)de az a furcsa hogy eegyáltalàn nem volt nyulos nyákom az elmult napokban mert direkt figyeltem,ami mèg furcsa hogy a 11 ik napomon vagyok ès 27 naposak a ciklusaim ès màr ilyen koràn van ovum.Akkor most 16 napos lessz a luteális fázisom vagy?Vagy valszeg előbb lessz a nemvàrt napja?Előre is kőszi ha tudtok irni nèhàny hasznos infot:)A babàra vàgyoknak tovàbra is sok kitartást kivànok;)
2016. jún. 17. 21:53
 297/982 anonim ***** válasza:
100%
És elöre is bocs a rengeteg helyesirási hibàkért;););)siettem;);)
2016. jún. 17. 21:54
 298/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!A nagy öröm után és is rossz hírrel jövök.Tegnap voltam 5 hetes,reggel elkezdtem vérezni,délután jutottam el dokihoz.Hüvelyi uh-on nem látott semmit,azt mondta ha terhes is vagyok,még fiatal a terhesség,normális hogy nem lát semmit,de biztatni nem akar.Hétfőn kell laborba mennem,aztán vissza hozzá.Majd meglátjuk,most fenyegető vetéléssel vagyok itthon.Bár szerintem már megtörtént,éjjel nagyon elöntött...

Remélem mindenki más jól van!

moniq

2016. jún. 18. 08:31
 299/982 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok lányok. Köszönöm mindenkinek a jó kivansagot. most vagyok a ciklus 8. dik napján és tegnap ment le a hőm eddig fent volt a hőm 36,8-on. Mitől nem tudom. most a harmadik clostis honapom van azt mondta a doki hogy ebben a hónapban ad tüsző repeszto szurit. A tüszők nem tudom hogy alakulnak, szerdán megyek uh-ra. mindenkinek a legjobbakat kívánom.
2016. jún. 18. 22:37
 300/982 anonim ***** válasza:
MZs voltam.
2016. jún. 18. 22:37
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!