Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Gitta, Mzs, nektek kitartást, és minden jót!
Ági
MZs ez a második clostis hónapom. Az előző hónapban sajnos nem volt uh-os követés, mert elutazott a dokim, de jövőhéten megyek és megnézik. Ha szükséges kapok tüszőrepesztő szurit is :)
Amúgy closti nélkül a 13. napon csak 16mm volt a domináns tüszőm :(
Gitta
Kedves kerdezo! Sok kitartast kivanok neked, es ne keseredj el, a kitartasod es faradozasod meghozza a gyumolcst, ne felj :) a gerincservre pedig annyit, hogy nagyon vigyazz magadra :(
Betti
Köszönöm nektek a megnyugtatast es a biztatast.
Ma kiderült hogy mindenkepp műteni kell.elobb ha szükséges akkor lesz a kaparas .Az hetfőn derül ki 😢
Ennyi velem röviden .
Mindenkinek sok szerencsét kívánok , mindenkinek szorítok !
Puszi!
Sziasztok!A nagy öröm után és is rossz hírrel jövök.Tegnap voltam 5 hetes,reggel elkezdtem vérezni,délután jutottam el dokihoz.Hüvelyi uh-on nem látott semmit,azt mondta ha terhes is vagyok,még fiatal a terhesség,normális hogy nem lát semmit,de biztatni nem akar.Hétfőn kell laborba mennem,aztán vissza hozzá.Majd meglátjuk,most fenyegető vetéléssel vagyok itthon.Bár szerintem már megtörtént,éjjel nagyon elöntött...
Remélem mindenki más jól van!
moniq
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!