Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

moniq veled mi van azóta ?

Ki hogy van ?

Nekem ma delutan dől el kell e kaparas.

A gerinműtetre várom az időpontot .remelem nem kell sokat várni mert morfiumot kapok 😔.Nagyon faj , es mar nem is csak éjjel.Ilyen gyógyszereket nem akarok a végtelenségig szedni .

Ez van velem ... Mindenkinek szorítok ! Írjatok ki hogy áll !

2016. jún. 20. 08:24
 302/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok :)

Kerdezo, nagyon szoritok neked :) biztosan minden rendben lesz, es hamarosan uton lesz az angyalkatok, ahogyan itt mindenkinek.

Nalam az a felallas, hogy ugye 36 napra jott meg, elozoben 34re. Es az a bajom, hogy vasarnap volt egy hete hogy megjott, es meg mindig van ilyen rozsaszines valami... ez mult honapban is igy volt, elotte soha... valakinek van valami otlete???

Betti

2016. jún. 20. 11:08
 303/982 anonim ***** válasza:
Szia Betti MZs vagyok. Nekem minden hónapba van ilyen folyásom teljesen az ovuig, de nekem barna és sok ovu után meg fehér krémes mensziig.
2016. jún. 20. 15:04
 304/982 anonim ***** válasza:

Nem tudom mitol lehet, eddig ilyen nem volt, csak miota ilyen sok napig tart egy ciklus....

Betti

2016. jún. 20. 16:50
 305/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!A labor teljesen negatív lett,meg is jött rendesen.Most úgy érzem nem merek egy-két hónapig belevágni a baba-projektbe,és utána is csak kétkedve hiszek a pozitív tesztnek.Mindenkinek kitartás,meglátjátok eljön a mi időnk is!

moniq

2016. jún. 21. 18:32
 306/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

moniq nagyon sajnálom ...de ne add fel.Sikerulni fog !!

Velem ugy ahogy minden ok.Duphastont kaptam .Szedem 10!napig .utana ha megjön 2 hónapig fogi gátló , utana ha minden jol megy rendbe lesz a nyálkahártya es mehet a projekt .Azt mondta duphaston után most erősebb vérzés várható .Remelem ugy lesz es kitisztulok.kaparni csak akkor fog ha nem leszek akkor sem rendbe .3 hónap múlva kontroll.Remelem ebbe a hónapba nem jott össze ...mar csak a gyógyszerek miatt remelem , amiket szedek .meg akkor ugye a gerinc műtét nem lenne kivitelezhető .

A hormonjaimmal minden rendbe , minden olyan amilyennek lennie kell.

Meglatjuk mi lesz ...adok időt a dolgoknak 😀

Veletek mi van ? Ki hogy áll a projektel?

2016. jún. 22. 08:13
 307/982 anonim ***** válasza:

Kedves Moniq!

Nagyon sajnálom.

A szövettanom nekem is most lett kész, 10 héttel (!) a műtét után. Minden rendben, velem is. nagyon reménykedem, bár pont a ciklus közepén maradt ki 5 nap szex nélkül, mert Mo-ra mentem, az uram meg maradt itt :((

Elvileg még belférhetne, de az tényleg kész csoda lenne ennyi idő után, hogy pont most jönne össze.

Kérdező, a legjobbakat kívánom neked! Kitartás, és minden rendbe fog jönni!

Ági

2016. jún. 22. 13:36
 308/982 anonim ***** válasza:

Betti!

Nem a hormonjaiddal borult meg valami? A barnázgatás, rózsaszínes folyás nem valami jó szerintem. Persze, a mensi után egy héttel még van, hogy nekem is barnázik. Nekem meg mostanában múlt ez el inkább, a vetélésem/műtétem óta.

A nyálkahártyám amúgy 14. ciklusnapon 7 mm volt. A dokitól rákérdeztem, nem kevés-e, azt mondta, nem. Szerintetek?

2016. jún. 22. 13:38
 309/982 anonim ***** válasza:
Ági voltam :)
2016. jún. 22. 13:38
 310/982 anonim ***** válasza:

Holnap elmegyek szerintem az orvoshoz, es rakerdezek, mert fura h igy eltolodott a ciklusom. Bar furcsa egybeeses, h pont azota tolodik, h tervben van a kisteso... remenykedem hogy csak azert mert annyira szeretnem h sikeruljon.

Betti

Ui.: nem tudom sajnos milyennek kell lenni a mehnyalkahartyanak, nekem meg nem neztek, de ha a doki azt mondta, h jo, akkor biztosan igy van :)

2016. jún. 22. 14:41
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!