Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/982 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm Ági. Neked meg sok sikert kívánok és egészséget, és örömmel teli kismamasagot. Gratulálok hogy neked összejött. ☺nagyon vigyázz magadra. Es főképpen a babára is. Puszi. Mzs
2016. júl. 9. 17:11
 342/982 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok ! Hogy vagytok ? Ági mi a helyzet ? Mi vissza jöttünk a nyaralásból 😀.
2016. júl. 20. 07:58
 343/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Azóta nem írtam,hogy múlt hónapban elkezdtem vérezni 5 hetesen.Akkor sajnos el is ment.Ebben a hónapban nem is gondoltam babára,de mivel péntek óta késik,csináltam ma egy tesztet,és nagyon erős pozitiv lett.Remélem most nem járok úgy mint akkor,bár múlt hónapban egy teszt sem lett ilyen erős.

moniq

2016. júl. 20. 09:39
 344/982 A kérdező kommentje:

Moniq en nagyon drukkolok neked ! Minden rendben lesz meglátod .

En is igyekszem rendbe jönni aztan majd hagyom alakulni a dolgokat .Gerincserv műtétre aug.24-re kell befekudni .Kicsit félek de csak jobb lehet .

2016. júl. 21. 19:53
 345/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok!

Moniq gratulálok! Az erős teszt jó jel, most minden rendben lesz! :))

Orvosnál még nem voltam, jövő hét végén megyünk haza, majd otthon. Semmi gond nincs, viszont nagyon rosszul vagyok, émelygek állandóan. Egyik terhessegem eleje sem volt ilyen sz@r. Remélem, múlik majd.

Nem merek itt dokihoz menni, mert ha gáz van, és megint műtét kell, azt nem szeretném itt. Otthon inkább biztonságban érezném magam.

De nem gondolok rosszra, csak felkészülök mindenre.

Nagyon jó, hogy van időpont a műtétre! Legalább tervezhető így az egész. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, Kérdező!

Moniq, írj majd, mi van veled, mikor mész dokihoz, mit látott, stb.

2016. júl. 22. 17:44
 346/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok Lànyok! Hàt a múlt hónapban ugye késett és 36 napra jött meg végül, most a 44. Napon jàrok, mensi tunet sehol, tesz negativ. Voltam laborban penteken, hat majd kiderul mi lehet a baj. Betti
2016. júl. 25. 15:31
 347/982 anonim ***** válasza:
100%

A fele nem ment at...Kérdező, neked szoritok a mutethez es a tovabbiakhoz is megy a drukk, es persze a tobbieknek is szurkolok a babasoknak gratulalok es sok egeszseget kivanok

Betti

2016. júl. 25. 15:32
 348/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Hogy vagytok ?

Velem minden ok !

Pihengetek, varom továbbra is a műtétet , szedem a gyógyszereket ! Volt valaki dokinal ? Történések ? Hogy érzitek magatokat ?

Ági hogy állsz a rosszullétekkel ?

2016. aug. 1. 11:19
 349/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok. Hazajöttünk Magyarországra. Úgy terveztem, hogy ma elmegyek a terhesgondozásra... Persze, ahogy elterveztem! :(( Nem volt a településünkön két hete nőgyógyászati rendelés, mert nincsen orvos! A területileg illetékes kórházban sem fogadtak, mert nem akkut a problémám...

Elkezdtem hívni a magánrendelőket, ahol szintén nem volt időpont. Végre nagy nehezen találtam egy orvost, aki pénteken tud fogadni. Akkor már majdnem 9 hetes leszek.

Egyébként jól vagyok, szüntek a rosszullétek. Nincs semmi panaszom szerencsére. Szeretném már látni azért, hogy mi van a babával, de megint várnom kell. :((

Moniq, te voltál dokinál?

Betti, te mikor mész?

Kérdező, kitartást és türelmes várakozást kívánok egyelőre. Aztán meg gyors felépülést! :)

Pénteken majd megírom, mi volt.

2016. aug. 1. 17:46
 350/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én úgy tervezem,hogy jövő héten megyek majd az első vizsgálatra,holnap telefonálok majd időpontért.Amúgy jól vagyok,tünetem mindössze annyi,hogy a cicm nagyon fáj,és már duplájára nőtt.Az arcom is kikerekedett,ami furcsa,mert még csak 7 hetes leszek pénteken.Na meg nagyon fel vagyok puffadva állandóan.Reggeli rosszullét nincs,helyette ebéd után vagyok rosszul,mikor a kisfiam alszik.Lehet érzi a szervezetem,hogy napközben szükség van rám,és csak szundi időben lehetek rosszul :)

Kedves Kérdező,kitartás,remélem a műtét után minden jobb lesz!

Babásoknak én is gratulálok!Írjon majd mindenki,hogy mi újság!Én is jelentkezem majd a vizsgálat után.

moniq

2016. aug. 2. 13:07
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!