Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Ági vagyok
Nem értem az ilyen dokikat ...
A lényeg, hogy a terhességet igazolta, ez jó hír!
Ha végképp idióta, keress másik orvost. Sztk doki?
Vagy menj vissza most ahhoz, akihez eredetileg akartál, mintha először jönnél. :))
Ha benne vagy a gépben, meseld el, miért vagy újra itt. Ha hozzá fogsz járni, meg nála szülni, akkor biztos nem bánja, ha bemész hozzá is.
Ági vagyok
Ezért jártam maganhoz, ameddig jartam otthon terhesgondozasra. Ott volt szabott ár mindenre, a honlapon is fent volt, mi mennyi. Időre mentem, nem kellett várni. Ha be kellett mennem a kórházba, pl vervetelre, ott is látták, h xy betege vagyok, és nem bunkozott senki. Eredmenyert nem kellett visszamenni, mert dr érte ment.
Úgy kerültem én is magán rendelésre, hogy a területi terhesgondozas egyszerűen nem működött hetek óta orvoshiany miatt.
Ha mindent osszeadsz, kinek mennyit kell csusztatni az sztk-ban, annyiból kijön a magán is.
Természetesen nem magán kórház, hanem magán rendelés kórházi háttérrel, kórházi szulessel, de a magán orvossal.
Sziasztok! Bejelentkeztem egy teljesen uj orvoshoz, nala szult a tesom, es mellette dontottem. Elvileg a terhesgondozast vegig sztkban csinalta a tesomnak, es nem kellett fizetni, a szulesert(csaszar) a varratszedesen kellett fizetni, es ugy emlekszem a doki 60-at mondott es 100-at adtak a tesomek. Nov.8 ra kaptam idopontot. Remelem elvallal.
Betti
Sziasztok lányok ! Hogy vagytok ? Kisnamak? Van valaki még rajtam kivûl ott aki nem babas ?
Nalam Minden ok . Elkezdtem a műtét utáni phisikotherapiat .közben azert tovabbra sem vedekezunk...Ha sikerülne valamit (valakit) összehozni nagyon örülnénk .Nem vettem sem ovu tesztet sem egyéb más okosságot nem csinalok .tesztet sem csinalok mert volt mar pozitiv , örultem aztan megjött ! 😔😏 .iszom a cickafark es a palastfû teakat .hiszek es bizom benne hogy segiteni fognak 🤗
Na MZS fel adnunk nem lehet !!
En még most voltam a közepén a ciklusomnak .most kezdôdött a cici fájás ...tehat a szervezet mûködik .Meglatjuk mi lesz ...de Jo is lenne ! Nalad vannak Akkor jelek ! Kívánom hogy legyen szerencséd . 👍 .En csak a teákat iszom , es bízom is benne .baratcserje tablettám is van ! Azt is szedem .utobbi időben mindig 26 napra jott meg .Nem 28 ra .nem is tudom hogy az jo e vagy nagyon rossz 😏 .meglatjuk !Ne adjuk fel ! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!