Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok

Nem értem az ilyen dokikat ...

A lényeg, hogy a terhességet igazolta, ez jó hír!

Ha végképp idióta, keress másik orvost. Sztk doki?

Vagy menj vissza most ahhoz, akihez eredetileg akartál, mintha először jönnél. :))

Ha benne vagy a gépben, meseld el, miért vagy újra itt. Ha hozzá fogsz járni, meg nála szülni, akkor biztos nem bánja, ha bemész hozzá is.

2016. okt. 11. 16:35
 392/982 anonim ***** válasza:
Igen sztk-s volt, es a masik is az. Meg nem tudom kinel szeretnek szulni... A rakszuresnel mindegy volt, komolyabb gond meg nem volt meg...Ott kezdodott, h mondtam, h pozitiv lett a teszt,meg hogy lett volna hormonvizsgalat, de ugye nem jott meg.. Erre: És mi a kérdés?????!!! Asszisztens mondta, h szerinte szeretnem tudni, h allapotos vagyok-e?! Mondtam neki, h ugy szeretnek terhesgondozasra jarni, hogy mar ahhoz akinel szulok, es meg nincs meg, hogy kinel szeretnek szulni. Erre: Aranyom, maganak nincs annyi penze h nalam szuljon... Ultrahang utan megyek ki, ram nez, hol is tartottunk?? Asszisztens: az ultrahang eredmenynel!! Doki: jaaa!! Meg korai, majd 3het mulva menjek vissza, meglatjuk, hogy no-e, es lesz-e egyaltalan szivhang... Roviden ez volt. Majd a doki asszisztense akihez alapbol eddig jartam, azt mondta, h nem szokas atmenni, es annal kell vegig csinalni aki megallapitotta a terhesseget... Ez utan oda sem szivesen megyek... Nem tudom... :(
2016. okt. 11. 16:56
 393/982 A kérdező kommentje:
Ez Magyarország! Le vagyok döbbenve azon amit írsz ! Hat akkor ha ez megy az SZTK ban az mar szégyen gyalázat ! Megalázzák az embert mindenhol a pénzért ! Egyik penzehesebb mint a masik ! Választani meg valahogy választunk mert az embernek kell a biztonságérzet ...meg ugye hogy ne alázzak meg 🤔 .Ilyen bunkó orvostól az isten mentsen meg ! Remelem találsz rendeset ! Akihez menni akartál azzal majd beszélj , arra hogy a masik mit mond ne adj mert lehet az irigység beszélt belőle !
2016. okt. 12. 08:24
 394/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok

Ezért jártam maganhoz, ameddig jartam otthon terhesgondozasra. Ott volt szabott ár mindenre, a honlapon is fent volt, mi mennyi. Időre mentem, nem kellett várni. Ha be kellett mennem a kórházba, pl vervetelre, ott is látták, h xy betege vagyok, és nem bunkozott senki. Eredmenyert nem kellett visszamenni, mert dr érte ment.

Úgy kerültem én is magán rendelésre, hogy a területi terhesgondozas egyszerűen nem működött hetek óta orvoshiany miatt.

Ha mindent osszeadsz, kinek mennyit kell csusztatni az sztk-ban, annyiból kijön a magán is.

Természetesen nem magán kórház, hanem magán rendelés kórházi háttérrel, kórházi szulessel, de a magán orvossal.

2016. okt. 12. 08:34
 395/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Bejelentkeztem egy teljesen uj orvoshoz, nala szult a tesom, es mellette dontottem. Elvileg a terhesgondozast vegig sztkban csinalta a tesomnak, es nem kellett fizetni, a szulesert(csaszar) a varratszedesen kellett fizetni, es ugy emlekszem a doki 60-at mondott es 100-at adtak a tesomek. Nov.8 ra kaptam idopontot. Remelem elvallal.

Betti

2016. okt. 15. 11:36
 396/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok ! Hogy vagytok ? Kisnamak? Van valaki még rajtam kivûl ott aki nem babas ?

Nalam Minden ok . Elkezdtem a műtét utáni phisikotherapiat .közben azert tovabbra sem vedekezunk...Ha sikerülne valamit (valakit) összehozni nagyon örülnénk .Nem vettem sem ovu tesztet sem egyéb más okosságot nem csinalok .tesztet sem csinalok mert volt mar pozitiv , örultem aztan megjött ! 😔😏 .iszom a cickafark es a palastfû teakat .hiszek es bizom benne hogy segiteni fognak 🤗

2016. okt. 24. 12:55
 397/982 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Mzs vagyok. Egy kicsit eltuntem, de végig kisertem a posztokat. Rossz hírem van nekem sem sikerült azóta sem. Egy két hónapra fel is adtam de most megint rajta vagyok. Homerozes, ovu teszt meg sok hülyeség. De eddig semmi most 1honapja kezdtem szedni újra a clostilbegyt, de érdekes dolog történik velem. 20 dik ciklusnapon elkezdtem minimálisan pecsetelni, vagyis barnazni. ami két napig tartott, talán három. Azóta most tartok a 30dik napnál és semmi. A cicieim fajnak, sűrűn járok pisilni, és a hőm is 37. szépen alakul minden de a teszt negatív. Most tartok az 5 dik napi kesesnel. Szerinted. ?
2016. okt. 25. 20:59
 398/982 A kérdező kommentje:

Na MZS fel adnunk nem lehet !!

En még most voltam a közepén a ciklusomnak .most kezdôdött a cici fájás ...tehat a szervezet mûködik .Meglatjuk mi lesz ...de Jo is lenne ! Nalad vannak Akkor jelek ! Kívánom hogy legyen szerencséd . 👍 .En csak a teákat iszom , es bízom is benne .baratcserje tablettám is van ! Azt is szedem .utobbi időben mindig 26 napra jott meg .Nem 28 ra .nem is tudom hogy az jo e vagy nagyon rossz 😏 .meglatjuk !Ne adjuk fel ! 🤗

2016. okt. 26. 15:40
 399/982 anonim ***** válasza:
Mzs vagyok .sziasztok lányok.a menszim még mindig sehol szerintetek ami a 20.dik napon volt két nap pecsételésem az lett volna a menszim?en már nem értek semmit.vélemény?
2016. okt. 27. 09:11
 400/982 A kérdező kommentje:
Lehetett akár beágyazodás is ...szerintem ! De várd ki a véget es ne eld bele magad nehogy csalodj! De bizakodni és pozitívnak lenni azt szabad !!
2016. okt. 27. 12:49
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!