Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/982 anonim ***** válasza:

Most nem bírtam várni. Annyi jót hallottam a facelle tesztről, gondoltam, kipróbálom. Hétfőre nem várom és szombat reggel teszteltem. Teljesen határozott pozi, azonnal megjelent a nasodik csík. Persze kedden ismétlem, remélem, addigra full erős lesz már :)

Nagyon drukkolok neked!

Ági

2016. júl. 3. 19:43
 332/982 anonim ***** válasza:

Hát, lányok máris gáz van! Elkezdtem barnázni :((

Lehet, hogy ez most ennyi volt. Azzal vigasztalom magam, hogy jobb most így, mint 3-4 hét múlva műtéttel, mint múltkor. Biztos, hogy elindult valami, ami jó jel,mert legalább teherbe tudok esni. Csak nem tud rendesen beàgyazódni.

Tudom, a barnázás meg beleférhetne, de én már nem bízom semmiben. Hogy lehetek ennyire szerencsétlen? :((((

Nagyon el vagyok keseredve. Holnap akartam ismételni a tesztet, hogy lássam, mennyit erősödik. Lehet, hogy várok pár napot még, hogy kiderüljön, mi lesz ebből.

Köszönöm a drukkolást, jó, hogy ti megértették.

Mzs, neked nagyon szurkolok! Ránk férne egy jó hír!

Ági

2016. júl. 4. 16:57
 333/982 A kérdező kommentje:

Ágika hogy vagy ?

Szoritok !

2016. júl. 4. 22:04
 334/982 anonim ***** válasza:

A barnázás teljesen megszűnt szerencsére. Beszedtem minden vitamint, amit találtam itthon, és segíthet (C, D. E), meg nyomtam a palástfű teát.

Ma megismételtem a tesztet. Sokkal erősebb lett, mint szombaton, majdnem olyan erős, mint a kontroll csík.

Most újra reménykedem :)

Te hogy vagy, Kérdező?

2016. júl. 5. 12:43
 335/982 A kérdező kommentje:

Mit mondjak....megvagyok.Még mindig varom a mutet időpontját .szedem az erős gyógyszereket.Megvolt a vérzés , erősebb volt es tovább tartott annál amilyen lenni szokott .remelem hogy kitisztultam.Szedem a fogamzásgátlót .. Két hónapra adott .remelem utana minden rendben lesz .

Örülök neki hogy minden rendben veled! Szorítok továbbra is ! Minden jol fog alakulni meglátod!Gondolkodj pozitívan ! Az segíteni fog ! Az hogy egyszer meg jártunk egy dolog ...megmondta nekem is a doki hogy az bárkivel előfordulhat ...tenyleg csak pozitívan most másként lesz !Meglatod ! Annyi minden történt velem is ! De fel állunk Ági es megyünk pozitívan tovább ! Neked mar ott a pici , meg is fog születni , nekem meg rendbe kell jönnöm es akkor fog jönni 😀👍

! Barnazas nekem mindkét terhesseg elején volt ! Nem volt semmi baj ! Es képzeld mikor legutóbb baj volt nem volt semmi barnázás.szoval a barnázás meg a baj nem függ össze feltétlen .minden jol fog alakulni! Vigyázz magatokra ! Pihenj mindig le ha szükséget érzed es megteheted !Most küldök egy puszit is !

2016. júl. 5. 13:52
 336/982 anonim ***** válasza:

Szoritok, hogy minél hamarabb rendbe jöjj!

Köszönöm a kedves szavakat!:)

Tudom, hogy most minden rendben lesz, de mégis félek minden wc-zés után, nehogy vért làssak. Aztán jönnek majd a genetikai vizsgálatok ...

A műtéted is meglesz a két hónap alatt,amíg a gyógyszert kell szedned?

Jövő ilyenkor már neked is megszületik a babád, meglátod! Mivel neked is van már gyereked, olyan nagy generális probléma nincs. Eltelik ez a néhány hónap, és lehet újra belevágni :).

Tudom, a várakozás a legnehezebb, nekem is az megy a legrosszabbul.

Írj majd, mi van veled!

Puszi, Ági

2016. júl. 6. 07:38
 337/982 A kérdező kommentje:

Szia Ági!

Tegnap felhivtam a klinikat, érdeklődtem...azt mondtak a szünetbe bele fog férni az operáció , jelenleg nehézkes mert nincs kapacitás .Hiaba vagyunk Ausztriában , a jó dolgokra itt is várni kell.Várok..jövő heten megyünk 5 napra kettesben Horvátországba.Annyi papírt kellet intézni a házasságkötéshez hogy a végen elobb lesz a nászút mint az esküvő . De igy is örülök .

Köszönöm a megnyugtatasod .Remelem en is jövőre lesz baba :) .

Te mikor mész előszor orvoshoz? Hogy tervezed?

2016. júl. 6. 08:45
 338/982 anonim ***** válasza:

Augusztus elején megyünk Magyarországra, akkor tervezek menni. Persze, ha valami baj lesz, vagy ismét barnázok, stb, akkor elmegyek itt.

Nem akarok túl hamar menni, csak idegeskedem akkor megint, hogy milyen alakú a petezsák, miért nincsen szívhang, stb.

Ha baj van, azt nem tudjuk megakadályozni. Az én előző babám nem is fejlődött, 8 hetesen is még csak petezsák volt szikhólyaggal, tehát nem progi hiányos voltam. Azt olvastam, hogy akkor fejlődni egy darabig rendesen, aztán elhal a terhesség.

A progi pótlásról is azt olvastam sok helyen, orvosi lapokban is, hogy parasztvakítás, semmi értelme nincs.

Drukkolok, hogy minden jól alakuljon nálad! Jó nyaralást Horvátországban!

2016. júl. 6. 20:42
 339/982 anonim ***** válasza:
Szia Ági mzs vagyok. mi van veled azóta? Képzeld nekem meg tegnap megjott de úgy hogy alvadt verdarabkak, és mára már rendesen verzek de darabos az is. Ja amiért teljesen padlóra tett, hogy 19.dik napon vettek vért progit neztek és 84 lett és soha nem haladta meg a 20. at. Mikor felhivtam az orvost halkan mondta hogy gratulálok. És ráadásul 3 napom lett volna a mensziig. És most feladtam. :(
2016. júl. 9. 12:54
 340/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok.

Sajnálom, ami történt! Tényleg bíztam én is benne, hogy a gyógyszeres segítség beválik. :((

A vetélésem után éreztem ezt, amit Te most, hogy nekem ebből az egészből elegem van, és nem akarok hallani sem erről a témáról.

Ne add fel! Nagyon sok olyan anya van itt, akinek nagyon-nagyon sokára, sok-sok orvosi beavatkozás után jött a baba!

Ma csináltam még egy tesztet, hogy lássam, erősödik-e tovább, és még erősebb lett, mint a múltkori. Befejeztem a tesztelést :))

Persze nagyon félek, mert a vetéléssel végződött terhességemnél is nagyon szépen indult minden.

Még egyszer őszintén sajnálom!

2016. júl. 9. 16:07
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!