Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/982 A kérdező kommentje:
Gratulálok lányok a pozitiv tesztekhez !!
2016. jún. 9. 13:17
 262/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok :) gartulalok azoknak akiknek pozitiv lett a teszt pozi, sok sikert a teszt elott alloknak es kitartast azoknak,akiknek nem jott ossze ez a honap. Nalam a helyzet valtozatlan, hetfon negativ napkozbeni teszt, ma vagyok a 34.ciklus napomon es mensi sehol, pedig mar kb 5 napja mindjart megjon erzes tor ram egy nap tobbszor is. Remelem nincs semmi gond, es megjon lassan, hogy lehessen ujra probalkozni. :) Ha hetvegeig nem jon meg tesztelek meg egyet, biztos ami biztos utana orvos, bar nemm hinnem, h baba lenne, mert utoljara 23-an voltunk egyutt, az mar hetfon latszodott volna, bar napkozben teszteltem. Szép napot mindenkinek ;) Betti
2016. jún. 9. 13:33
 263/982 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

szomorú vagyok attól, amit írtál :(

Viszont nagyon jó hír az, hogy kiderül, mi a probléma. Nagyon jól tetted, hogy nem vártál tovább, és elmentél az orvoshoz. Biztosan az a hülye gyógyszer kavarta meg a hormonjaidat! De a dokinak igaza van, tudni fog rajta segíteni, mert kiderül, mi a baj! Ne keseredj el nagyon, mert még mindig jobb így, hogy tudod, baj van, mintha hónapról hónapra reménykednél.

Nekem is van egy időpontom jún 20-ra a dokihoz. Amikor foglaltam, még azt hittem, a terhesség megállapításához kell... Legalább engem is megnéznek, van-e valami azonnal látható oka annak, hogy nem akar jönni ez a baba.

Kitartást és drukkolok neked, hogy minél hamarabb meggyógyulj!

2016. jún. 9. 14:08
 264/982 anonim ***** válasza:
Ja, Ági voltam :)
2016. jún. 9. 14:09
 265/982 A kérdező kommentje:

Koszonom Ági !

Nagyon kedves vagy !

Neked is kívánom hogy kiderüljön mi okoz problémát es kezeljék az okot !

Legalabb majd tartjuk itt egymásban a lelket 😀

Sok más gyógyszert is kaptam am az utóbbi időben .Infuziokat a gerincservre,gyulladasra...sok minden bezavarhatott ! Remelem rendbe tesznekengem es teged is !

Aztan majd babazunk 😀

2016. jún. 9. 14:14
 266/982 A kérdező kommentje:
Kik maradtunk akkor tovább próbálkozni es szorítani egymásnak ? Babasok ki mikor megy előszőr orvoshoz ?Akiknek nem sikerült terveztek valamilyen praktikát bevetni ? Tea ? Méhpempő ?stb ...en most semmit nem teazhatok,méhpempőt is abba hagytam az orvos kérésére , amíg nem tudjuk mi okozza a problémát nalam !
2016. jún. 10. 07:36
 267/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Szerdán reggel,csütörtök este,és ma reggel teszteltem.Szépen erősödik,úgyhogy remélem tényleg összejött a kistesó elsőre.Mivel mára nem várom,így ma vagyok 4 hetes.Szerintem csak hónap végén,a 6-7. hét környékén megyek orvoshoz,akkor már biztos látja uh-on.

Akiknek most nem sikerült drukkolok,hogy kiderüljön ha gond van esetleg,és minél hamarabb sikerüljön a bébi!

moniq

2016. jún. 10. 08:26
 268/982 anonim ***** válasza:

Moniq, tuti, hogy babás vagy! Gratulálok és örülök! :)

Ebben a hónapban nekem a méhpempő lesz az újítás, már megnéztem a francia nevét, és megpróbálom ma beszerezni valamelyik szupermarketben.

Bár ez a hónap eléggé esélytelen, mert ovu idején még csak egy országban sem leszünk a férjemmel. Most valahogy nem bánom, úgy érzem, lement rólam egy nyomás. Itt a nyár, végre jó az idő, szép az élet :)

Azt azért megbeszéltem a férjemmel, hogy a próbálkozás végét kitoljuk az év végéig. Eredetileg már nyáron be akartuk fejezni az életkorunk miatt. Könnyen belement szerintem ő is egyre jobban akarja a babát. Főleg a vetélés óta, akkor azért már nagyon beleéltük magunkat.

Ebben a hónapban ebből a kis csapatból elég kevés lánynak jött ez össze.

Nektek ismét gratulálok!

Ági

2016. jún. 10. 08:35
 269/982 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a pozi teszteseknek! :-) én ma tesztelem reggel negativat, vasárnapra nem várom. Szerintem ebből mensi lesz :-(
2016. jún. 10. 11:04
 270/982 anonim ***** válasza:
100%
MZs vagyok reggel teszteltem negatív lett. cler blue tesztet vettem szerintetek már biztos hogy nem vagyok terhes?
2016. jún. 10. 12:32
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!