Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/982 anonim ***** válasza:
MZs voltam
2016. jún. 6. 12:57
 222/982 anonim ***** válasza:
Nem reggeliből csináltam,mert nem volt itthon tesztem. Még egy xepilem van,azt gondoltam honap reggel lövöm el. jah "E" vagyok
2016. jún. 6. 12:59
 223/982 anonim ***** válasza:

Hanyadik napon vagy es hany naposak a ciklusaid?

Betti

2016. jún. 6. 13:04
 224/982 anonim ***** válasza:
83%

"E" én is látok rajta valami halvány csíkocskát!! :)

Mzs, szerintem tesztelj! :) Drukkolok nagyon!!!

Gitta

2016. jún. 6. 13:05
 225/982 anonim ***** válasza:
100%

Szorítok nagyon :)

Betti

2016. jún. 6. 13:06
 226/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Közben én is itt vagyok ....Akinek pozitiv lett gratulálok ..akiknek még van nem vartig szorítok ! A többiekkel meg próbálkozunk tovább !

En megyek csütörtökön a nőgyógyászhoz .A vérzésem nagyon erős ...nem merek köhögni mert tegnap elöntött közben a vér ..de még hogy .mult hónapban meg extrém rövid es gyenge vérzés volt ...nem értem en ezt ..minden esetre ha elmúlik akkor iszom a teakat .nogyogyasz ... Többet nem tehetek ...jaaaaaa es a szex talán még 😜

2016. jún. 6. 13:35
 227/982 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem lehet egy korai vetélés a vérzésed mennyisége miatt? Emléksezm, hogy idő előtt jött meg, de mégis. Talán a nőgyógyász majd tud mondani valamit.

Nekem a műtét utáni első mensi volt olyan, hogy maxi tampon + éjszakai betét max 1 óráig bírta, utána folyt a lábamon a vér...

Pont Mo-on voltam, aznap utaztam ide vissza repülővel. Szuper volt :(

Kitartás mindenkinek, akinek most nem jött össze!

2016. jún. 6. 13:53
 228/982 A kérdező kommentje:
Igazság szerint volt egy halvány pozi tesztem ! Nem tudom mi lehet ... Csütörtökön többet fogok tudni . Remelem minden rendben lesz 😔
2016. jún. 6. 13:57
 229/982 anonim ***** válasza:
Sziasztok ma vagyok a 14 ik dpon ugye a nemvárt napja,eddig van 1 halvány pozitiv tesztem(Gabriel).Mondjuk mulhonapban is volt és 2 nap kèsèsel megjőtt.A pozi teszteseknek gratulálok a tőbbieknek kitartást.Velem meglàtjuk hogy mi lessz,remèlem nem az lessz ami multhonapban.
2016. jún. 6. 16:03
 230/982 A kérdező kommentje:
monoka en szurkolok neked is !
2016. jún. 6. 16:34
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!