Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/982 anonim ***** válasza:

Sz,Miert nem szabadott volna?

Betti

2016. jún. 5. 18:34
 202/982 anonim ***** válasza:

Sz, gratulálok!

Gitta, 11. dpo-n még ne add fel. Én is negatívakat tetszteltem, mára nem vártam, még semmi, barnázás sem. Tegnap viszont negatív teszt, előtte csütörtökön is. Holnap nem merek tesztelni, talán kedden, ha addig sem jön meg.

Ági

2016. jún. 5. 18:44
 203/982 anonim ***** válasza:
Kezeletlen ciklusokban nem volt elég nagy az érett tüszőm. Általában 30-32 napos ciklusaim vannak, így ebben a hónapban 15. napon mentem az orvosomhoz nézni a tüsző+nyálkahártya nagyságát, de most korábban (valószínűleg 14.napon - 16. helyett) volt tüszőrepedésem. Azt mondta, hogy mivel most nem látott semmit, tekintve a kezeletlen ciklusaimat, ne essek teherbe, mert megint elvetélhetek a 6-7-8. héten a nem megfelelő nagyságú tüsző miatt. :( Kedden mentem volna a gyógyszeremért, hogy újra kezdjük a kezelt ciklusokat. "Sz"
2016. jún. 5. 18:46
 204/982 anonim ***** válasza:
Sajnalom :(szoritok, h rendben legyen minden Betti
2016. jún. 5. 19:50
 205/982 anonim ***** válasza:
Köszönöm! "Sz"
2016. jún. 5. 19:56
 206/982 anonim ***** válasza:
100%

Köszi Ági a bíztatást, de sajnos ma délelőtt volt egy kicsi barnás maszat a WC papíron, azóta mondjuk semmi, de már nem áltatom magam. Persze ha nem jön meg, holnap reggel is csinálok egy tesztet, hátha, de már nem bízom annyira a pozitívban! Igazából nem lenne különösebben semmi ha nem jön össze ebben az hónapban, csak ne lett volna az a kétcsíkos átverős halovány tesztecském... az nagyon bezavart a lelkemnek, mert iszonyúan megörültem, hogy na véééégre... aztán meg nem. :(

Ági szorítok nagyon!!! Remélem pozitív lesz a teszted kedden!!! Egy hős vagy hogy addig kibírod!!! ;)

Gratulálok a pozitív tesztesnek!!! Vigyázz nagyon magatokra! Minden rendben lesz!!!!

Betti, az ovuteszt nagyon jó dolog, én használom, de nálunk eléggé programozottá tette a szexuális életünket félidő tájékán, úgyhogy szerintem a következő ciklustól lemondok róla... :)))

Gitta

2016. jún. 5. 20:43
 207/982 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm az infokat :) akkor azzal meg varok, hatha spontan is osszejon :) homerozesrol valaki tuti infokat? Hogyan, hol, meddig? Betti
2016. jún. 5. 20:59
 208/982 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetjelentés 😄 Mai tesztem is negatív, 12.dpo... Mensi, barnázás sehol... 👍 Melleim még mindig fájogatnak, de a hasam is görcsölget. 😩 Veszek ma egy Clear blue-t ha napközben nem jönne meg, a fiamat is csak az mutatta ki a 13.dpon.

Veletek mi újság? Tesztelt vki azóta?

Gitta

2016. jún. 6. 06:52
 209/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! "Sz" gratulálok! :) És szorítok,hogy minden rendben legyen! Gitta ne add fel,tudod,amíg nem jön meg van remény.

Kedves kérdező,borzasztó miken kellett keresztül menned!De ne add fel,biztos sikerülni fog!

Nálam a szagérzékenység elmúlt.Néha émelygek,viszont reggel óta háromszor is úgy megszédültem,hogy le kellett tennem a kisfiamat.Péntekig még van időm,nem tudom mit gondoljak.Annyira nem szeretném beleélni magam,de azt hiszem már késő.A cicim nem fáj,úgy mint két éve,úgyhogy most nem tesztelek korábban,csak ha kimarad a menzi.Ma reggel tesztelt valaki?

moniq

2016. jún. 6. 07:51
 210/982 anonim ***** válasza:

Ági vagyok.

Ma reggel teszteltem, mert nem bírtam tovább várni, de negatív ez is. Tegnapra nem vártam. Ennek a hónapnak is annyi, ráadásul elkezdődött valami maszatolás is.

Nagyon el vagyok kenődve, mert annyira biztos voltam. Ennyit a tünetekről, meg az anyai megérzésről...

Elviszem a kutyát legalább 2 órára, hátha kisétálom magamból a keserűséget.

Gitta, neked nagyon szorítok, és gratula a pozit tesztelőknek. Azt hittem, többen leszünk/lesztek.

2016. jún. 6. 08:38
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!