Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok!
Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !
Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....
Kedves Kérdező! Nagyon nehéz lehetett... Még olvasni is borzasztó volt!! 😢
Én a helyedben középidőben elmennék a dokimhoz egy ultrahangra hogy ellenőrizze a peteérésem és a méhnyálkahártya vastagságát. Én két hónapja voltam ugyanemiatt a dokimnál, mert én is éreztem hogy valami nincs a helyén... Utána kaptam a clostit.
Kitartás!!!
Gitta
Hát csajok nem semmi amiket olvasok itt. Én tök tapasztalatlannak érzem magam hozzátok képest. Igaz nem is régóta van az hogy probalkozunk. Sajnálom hogy sok nő van ilyen helyzetben de mindig bízni kell állítólag a lelki állapot is kő keményen befolyásolja ezeket a dolgokat.
Ami azt illeti én ott tartok hogy még húztam is volna az időt a babaig pontosan a munka karrier miatt nomeg csomóan azt mondják ò fiatal vagy még csak élvezd az életet. Persze tudom h elkesve mèg nem vagyunk de úgy gondolom lassan 26 évesen az elsonek kb itt lenne az ideje. Es mivel rengeteg helyen olvasom h évekbe is telik sokaknak ezért gondoltam idoben érdemes elkezdeni próbálkozni. Nem mellesleg a párom is szeretnè mar. 5éve vagyunk együtt úgyhogy nem is az van h csak vágjunk bele mert jó bulinak hangzik. A lényeg hogy nem stresszelunk mèg :) majd eljön az ideje
De nektek nagyon szurkolok!!!! Kitartás
T voltam
Sziasztok!
Nah, hát úgy voltam vele, hogy attól hogy várok még egy napot, nem lesz baba a pocakban, úgyhogy ma, a 11. dpon csináltam két tesztet. Egy one step-et és egy David-et. Mindegyik negatív lett. :(( Nem áltatom tovább magam, én ezzel ezt a hónapot el is engedem, elkezdtem tervezni az elkövetkezendőket. Mivel már közeledek a 36-hoz, így nem nagyon van időm hónapokat várogatni bizonytalanságban. Igaz nem régóta próbálkozunk kistesóval, de szeretném tudni hogy minden rendben van-e vagy kell esetleg valamit tennem hogy sikerüljön. Holnap bejelentkezek endrokrinológushoz, mivel a clostit úgy írta fel a dokim hogy nem nézetett hormonsorokat előtte. Szóval első körben ezt szeretném megnézetni. Nekem két éve volt egy konizációm is (P4es citó miatt), úgyhogy lehet hogy kell majd egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat is... Szorítsatok nekem hogy minél előbb sikerüljön elintéznem a vizsgálatokat! :))
Ez így hülyén hangzik, de szeptemberig kellene összehozni a kistesót, mert szeptembertől a fiam vidéki suliba fog járni (tervezünk odaköltözni, de az legalább fél év mire összejön) és mivel ő nem lesz napközis, így minden nap 1-2 óra között el kellene hozni a suliból, szóval ki kell rohangálnom a munkahelyről aztán a kiesett időt ledolgozni, mamát hívni hogy vigyázzon rá amíg nem érünk haza, stb.... Szóval elég macerás lenne így... Februárban kezdtük el a kistesó projektet, azt hittem szeptemberig tengernyi az időnk, simán összejön (a fiam elsőre megfogant), de úgy látszik ennyi idősen már nem olyan egyszerű a dolog.
Szorítok mindenkinek aki még tesztelés előtt áll!!!!!! :)))
Gitta
"E" hanyadik ciklusnapodon vagy?
Betti
Sziasztok!Nekem még van 5 napom a nem vártig,de ma elkezdtem émelyegni,még mindig elég erősen érzek szagokat is.Nem tudom mi lehet,nem merem beleélni magam,hogy az első hónap egyből sikeres volt.Majd meglátjuk.
Szorítok mindenkinek,aki még tesztelés előtt áll!Akinek negatív lett,ne adjátok fel,a következő hónap sikerülhet!!
moniq
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!