Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/982 anonim ***** válasza:
100%
11 Dpo-n vagyok. De abból kiindulva,hogy baratosnőmnek nemvárt napján is negatív lett a tesztje, csak 4 nappal később lett pozi. Nincs miért aggódnunk... Remélem rengeteg pozi teszt lesz a csoportban :)
2016. jún. 3. 22:08
 152/982 anonim ***** válasza:
"E" voltam :))
2016. jún. 3. 22:08
 153/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! 11. dpo-n vagyok, elég furán érzem magam, arra gondoltam, reggel tesztelek egyet, de lehet még korai!? "Sz"
2016. jún. 3. 22:28
 154/982 anonim ***** válasza:

"Á" vagyok, Ági.

Holnap reggel én is tesztelek, bár iszonyúan félek a negatívtól. Csütörtökön még totál negatív volt, vasárnapra nem várom. Mellbimbó fájdalom, álmosság van, barnázás szerencsére nincs.

Lányok, nagyon örülök nektek! Lyna, úgy aggódtál, és tényleg ott van az a két csík, ráadásul ilyen korán! Nagyon szurkoljatok! :)

2016. jún. 3. 23:03
 155/982 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szurkolok 😀Jo éjszakát !! 😴
2016. jún. 3. 23:08
 156/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Azt hiszem tegnap korai volt az örömöm... 😩 Nem látok semmit a ma reggeli tesztjeimet! 😢 Pedig csináltam David, One step és Predictor earlyt is! 😂 Számolgattam, mert éjjel egykor feküdtem le és fél hatkor teszteltem és éjszaka felkeltem inni is. Lehet hogy kevés volt az idő. Mondjuk tegnap 5 órát vártam és akkor is ittam közben. A rossz hír még mellé hogy fejfájás miatt keltem fel éjjel és az mensi előtt szokott lenni. 😩 Szóval ez van....

Várom a többiek pozitív tesztjét!!! 😉 Szorítok mindenkinek!!!

Gitta

2016. jún. 4. 06:11
 157/982 anonim ***** válasza:
100%
Na most keveredtem bele! 😃 Lyna voltam
2016. jún. 4. 06:14
 158/982 A kérdező kommentje:
Na Lyna én meg hirtelen vérzek...es hetfőn lett volna nem várt ideje! Hiába a pozi teszt !Sosem jött még előbb meg .akkor ez van .ez a hó kiesett
2016. jún. 4. 06:25
 159/982 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez hihetetlen... Azt hittem legalább neked sikerül!!! 😩 Lehet hogy elkezdődött, csak nem stimmelt vmi! Sajnálom! 😢

Jól feldobtuk tegnap a többieket és most meg tessék... 😢

Nekem még nem jött meg, igaz majd csak kedd-szerda körülre nem várom, ezért is volt fura a tegnapi pozitív teszt. 😒 Tüneteim maradtak, de ez a fejfájás idegesít...nagyon mensi tünet nálam...

Szerintem holnap nem tesztelek, elvette a kedvemet a mai negatív.

2016. jún. 4. 06:39
 160/982 A kérdező kommentje:
Te Lyna ne stresszelj még ! Legyel nyugodt még bármi lehet !Nekem orvoshoz kell mennem ! Vmi a hormonokkal nem ok a missed óta .Nalam tablettával fejezték be ,es az valamit nagyon megzavart .Soha nem voltam igy ! Ciklusaim mindig rendben voltak ! De te most még nyugis legyel .Nalad lehet még baba!
2016. jún. 4. 06:46
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!