Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/982 anonim ***** válasza:
100%

Akkor itt is leírom, hogy ma reggel én is negatívat teszteltem. :( Kicsit elszomorodtam, de majd talán legközelebb sikerül. A többieknek még szurkolok, hátha legalább egy pozitív teszt lesz! :)

Bébé

2016. jún. 4. 07:02
 162/982 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémen ott a halvány 2. csík. Képen annyira nem látszik, de én látom, nemvárt előtt két nappal vagyok, szóval még bármi lehet...

[link]

"Sz"

2016. jún. 4. 07:03
 163/982 anonim ***** válasza:
100%

"Sz" én is látom!! Szuper!!!! 😊

Bebé még ne adjuk fel! Amíg nem jön meg van remény! 😉

2016. jún. 4. 07:10
 164/982 anonim ***** válasza:
100%
Lyna voltam
2016. jún. 4. 07:11
 165/982 anonim ***** válasza:
100%

"Sz" én is látom a 2. csíkot! Nagyon szuper! Ha erősödik arról tegyél fel képet légyszi! :))

Lyna igen, nekem is eszembe jutott ez, csak ha most tovább reménykedem, akkor még rosszabb lesz a negatív teszt. Most inkább azért szurkolok, hogy keddig ne jöjjön meg, mert hétfőn megyek dokihoz és nincs kedvem új időpontot kérni 2-3 héttel későbbre. :/ Inkább koncentrálok már a következő hónapra! A férjemnek is mondtam most reggel, hogy kicsit belehúzhatnánk, hátha akkor nagyobb esélyeink lesznek. :) Azért egy kis remény bennem is van, de próbálom elnyomni, hogy ne sírjam el magam, ha megjön. :P

2016. jún. 4. 07:22
 166/982 anonim ***** válasza:
100%

Én is titkon reménykedem csak, nyugtatom magam hogy korai még feladni, de közben meg biszkosul dühít a tegnapi halvány pozi teszt... Mert azon egyértelműen ott volt a második csík... Közben annyira utálom, hogy nem tesztelhetek újra, várni kell napokat! :)))

Még mindig nagyon fájnak a melleim, de ez lehet PMS tünet is. Áááh, kész vagyok!!! :))

Én még nem is mondtam a férjemnek... persze a tegnapi pozitívot igen, úgyhogy gondolhatod....

Lyna

2016. jún. 4. 07:28
 167/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok.

Ma reggel én is teszteltem, negatívat :((

Ez egy ilyen nap?

Itteni tesztet vettem (belga), nem is tudom, milyen érzékenységű, de a múltkoi vetéléssel végződött terhességemet kimutatta, igaz 2 nappal a nemvárt után. A ciklusaim is elcsúsztak a vetélés óta, volt már 31 napos is, ahhoz képest még van 4 napom. Rendesen számolva vasárnapra nem várom.

El vagyok nagyon keseredve. Titeket is sajnállak, mert nagyon jó olvasni, ha valakinek összejött, látni a teszteket.

Én kedden tesztelek ismét, ha addig nem jön meg. A "tüneteim" közül csak a bimbófájdalom maradt, semmi mellfeszülés, semmi hasfájás, hasszurka.

Persze, addig van remény, amíg meg nem jön.

Most úgy gondolom, ha most sem jön össze, akkor befejezzük az egészet. Én már 42 vagyok, több, mint egy éve próbálkozunk, vetélésem is volt. Orvosi beavatkozást abszolút nem akarok, még kivizsgálás szinten sem. Elegem van most ebből az egészből!

Lyna, neked még bőven lehet baba! Még sok nap van a mensziig. Elvileg a koraterhes tünetek ilyen hamar pont ugyanúgy a progeszteron miatt vannak, mint a PMS. A hcg csak a nemvárt körül vagy azután lesz jelentős hatású!

Szurkolok mindenkinek!

2016. jún. 4. 08:09
 168/982 anonim ***** válasza:
100%

Sz! Szép a második csíkod! :)) Még monitoron is jól látható

Ági

2016. jún. 4. 08:10
 169/982 anonim ***** válasza:
100%

Ági vagyok.

Elolvastam a tesztem tájékoztatóját. -1 napon a mensihez képest csak 87% a megbízhatósága a hamis negatív eredményre, 13% mégis terhes volt, akiknek negatív lett a teszt. Ebből arra következtetek, hogy 25-ös. Remélem :)

Kérdező, nagyon-nagyon sajnálom!

2016. jún. 4. 08:32
 170/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Sajnálom lányok a teszteket,de biztos sikerülni fog előbb-utóbb!

Én érdekesen vagyok.Olyan szagokat érzek,amit más nem.Ez lehet biztató,mert mikor még nem tudtam,hogy terhes vagyok a fiammal,akkor is ez volt.Rá egy hétre pozitív lett a teszt.Nem tudom mit gondoljak.Lehet csak bebeszélem magamnak.Még legalább hat napot várnom kell a teszttel,péntekre nem várom.De olyan lassúnak tűnik az idő...

moniq

2016. jún. 4. 09:27
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!