Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Terhesség? Ki...

Beágyazódás? Terhesség? Ki nem várja junius 6 körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Baba Projekt van készülőben ...mar 6 hónapja próbálkozunk ,ez idő alatt volt egy missed Ab.Nem kaparassal végződött , hanem a tablettás módszerrel , igy szinte azonnal lehetett ujra próbálkozni .Utana 28 napra mar rogton meg is jött ,azóta is rendszeres .23.-án volt ovum.Eddig semmit nem éreztem ,azon kívül hogy a 3.nap után mellbimbo érzékenység jelentkezett ...mostanra el nehezedett az egesz mell, es eres lett.Tegnap delutan vettem észre szurkakat a bal petefeszkemben ,es a méhemnel is , ami elég éles , sugároz egesz a hüvelyemig...sőt van olyan hogy lent a szemeremcsontom Szurkal .Ilyen nekem nem szokott lenni.5-6 ra nem várom ! Aki ugyan igy van mint én , nem varja mostanában , esetleg tünetei vannak ...izguljunk együtt ...írjatok !

Lehetőleg becenévvel, monigrammal hogy meg tudjuk különböztetni egymást .remelem többen leszünk ....

2016. máj. 30. 08:27
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/982 A kérdező kommentje:
"Á" ha terhessegi elôjel akkor nekem is lehet jo mert nagyon szurkál ! De nagyon ... Azert en nem merem bele élni magam .van itthon egy 5-ös érzékenységű teszt de nem akarok csalódni .van x-epil is .... De várok ...
2016. jún. 3. 10:20
 122/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ne adjátok fel,mindig van remény!!!

Nálam a hasszúrkálás abbamaradt.Tegnap vettem tesztet,x-epilt.Nálam a kisfiamnál is,már menzi elmaradása előtt 2 nappal kimutatta,hogy terhes vagyok.Igaz halványan,de mutatta.Most még van egy hetem,majd meglátom kell-e.Bár ha nem,akkor sem keseredek el,mert ez még csak az első hónap.

Írjatok majd,ha teszteltetek.

moniq

2016. jún. 3. 12:34
 123/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nalam 28.ciklusnap, es reggel is negatív xepil, legkorabban holnapra nem varom, legkesobb Szerdara nem... azert titkon remenykedtem, h ma reggel legalabb egy halvany pozi osszejon :( a gorcsoles egy napig tartott, egyedul a pisi maradt meg... hat igyekszem remenykedni meg... :) Betti
2016. jún. 3. 12:54
 124/982 anonim ***** válasza:
100%

Holnap reggel ellövök egy tesztet, pedig vasarnap-hètfőre nem vàrom. Nagyon türelmetlen vagyok. :)

"E"

2016. jún. 3. 13:36
 125/982 anonim ***** válasza:
100%
Varjuk az eredmenyt :) szoritok :) Betti
2016. jún. 3. 13:42
 126/982 A kérdező kommentje:
Én is szoritok mindenkinek! Akkor én is ellövöm az ötös tesztet holnap , lesz ami lesz ...végülis hétfőre nem várom ...hátha lesz valami .akkor lenne igazad szep a hetvege .
2016. jún. 3. 13:59
 127/982 anonim ***** válasza:
100%

10. dpon tesztelni nagy hülyeség? Olyan nehéz ez a várakozás... Főleg hogy úgy érzem most összejött. 😊 Nagyon más ez a ciklusom. A megszokott barnázgatás a 7-8 dpo körül elmaradt, viszont enyhe görcsök voltak. A melleim úgy égnek mint amikor a fiamat vártam.

Vagy ez lehet hogy a clostitól van?? Ti olyan jól bírjátok, talán senki sem tesztelt ilyen korán? Szerintetek van értelme? Vagy várjak?

Lyna

2016. jún. 3. 14:11
 128/982 anonim ***** válasza:
sziasztok nálam a helyzet, ma egy kis világos barna folyás és még 4 nap van a nem vártig, utolsó együttlét után a mai a 9-ik nap, és kb 8-9 napja volt pé-m. Nem tudom mi lesz, nem is vettem direkt tesztet, mert tudom, hogy nem bírnék várni. Nem tudom, hogy mi lesz, nagyon belebolondultam az elmúlt napokba a gyerekbe :( ha teszteltetek írjatok hátha nektek meg lesz az öröm :) PG
2016. jún. 3. 14:11
 129/982 A kérdező kommentje:
Lyna ha nem fog elkeseriteni egy esetleges negatív akkor próbáld meg! Lehet addig ugy sem nyugszol! Én se mindig bírom ki ..Ha meg negatív valamikor ujra próbálkozol ..pl nem várt napján !
2016. jún. 3. 14:15
 130/982 anonim ***** válasza:
100%

De valószínűleg el fogok kenődni ha negatív lesz. Vmiért egyre biztosabb vagyok a pozitívban, de közben meg félek hogy pont emiatt fogok nagyon pofára esni ha mégsem... 😩 Elég sok tesztem van otthon, meglátjuk milyen bátor leszek holnap reggel. 😄

Lyna

2016. jún. 3. 14:31
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!